Prvo sto bih napisao je to da je ideja dobra...i da se treba podrzati ovo.
Niko nikad nije zaradio odmajice toliko para da si kupi mali motori!...Ali eto...mislim da bih gamers.ba imao koristi od toga i da bih to bila neka mala zahvalnica za ovaj forum od nas gamera...u koje se ne ubrajam jer je moja starosna dob otisla u nesto sto mi zovemo bosanskim narjecjem...ali ato...
Jos jednom kazem ideja je dobra...
E sad sto se tise majcie koja sam vidio ,boja mi se svidja defin. .... koliko god kostala mozemo odvojiti do 20 KM da je kupimo jer 20 KM nije nista danas pogotovo sto ce majica podsjecati da negdje pripadas...team-u,drustvu,zajednici i na kraju drzavi u kojoj zivimo...
E sad nije fazon u majici vec tu ima jos svega...ovom prilikom ne bih otkrivao sta znam ali mislim da vrijedi ostati clan zajednice gamers.ba jer ce biti ovdje toliko dobri stvari da ce te biti u biti u neku ruku i ponosni sto ste gamer...ali sve ima svoje granice i te granice,u ovom slucaju recenica"Koliko ce kostati to" je samo stvar sentimentalne prirode covjeka i koliko moze odvojiti prijateljima i ovom forumu....
Kad bih zelio pisati o svojim utiscima o gamers.ba ne bih mogao zavrsiti jer sve ono sto sam prosao kao neznam ti koji uclanjeni gamer za evo 4 godine postojanja gamers.ba,mislim, ja jesam ponosan sto ste tu..i sto ste zajedno sa mnome clan ... Dobro osmiljenog linka ... Naravno ovim putem se zahvaljujem u ime zajednice Adminima i kolektivu koji se Ne dA!....
Momci samo tako nastavite...

Node nema te godinama...
P.S. Zar je toliko tesko napisati post u kojem ces malim dijelom ohrabriti ljude-Admine, da nam donesu neke novine na link...
by Vilenjak!