Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

USB storage "LAG"

93 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.10.2008. u 19:51

Raja pomagaj te ako boga znate!!!! Imam Mp4 koji nisam odavno koristio i sad nakon nekog vremena krenem snimiti koju pjesmu na njega i kad ocita USB nes odmah mi zalaga komp, treba sat da otvori My comp. Zna li ko do cega je i kako da snimim pjesme na Mp4.
Sad ce neko reci pa to je zato sto ga nisi dugo koristio....
mozda imas virus ..meni je bio u usb a nez ni sam kako i kad sam ga ukopco ocito mi trojanca smijesno ali tako..
m0lixxx je napisao/la:
mozda imas virus ..meni je bio u usb a nez ni sam kako i kad sam ga ukopco ocito mi trojanca:) smijesno ali tako..
JoJ h4veru molim te ba da ubuduće ako neznas odgovor nemoj ali molim te nemoj spammat :( Da je virus ocito bi mi. Meni komp samo zastopa.
:(
ja ti kazem stae meni bilo a ti nemoj...j**e mi se....
m0lixxx je napisao/la:
ja ti kazem stae meni bilo a ti nemoj...j**e mi se....
Ali kako da izbrisem virus kad mi komp. zastopa??????????
pa valjda imas antivirus i ocisti meni je odmah pojavio ja samo delete ...kazem ti kako je meni bilo kasnije sam moro bacit usb
Chulle je napisao/la:
Ali kako da izbrisem virus kad mi komp. zastopa??????????
Skini antivirus s neta i skeniraj i kad ti nadje virus obrisi ga i problem rijesen,ako i poslije toga nemogne baci usb u smece i kupi novi :P
Drug moj, prije nego sto ista probas, otici do nekog frenda i ustekaj usb, vidi jel na drugom racunaru sve ok. pozz.
Oj majko odgovora....

down4life jedini normalan :S

Pogledaj kod nekoga da li radi i pokusaj ubacit neki usb u racunar. Meni se desavalo tako ali sa cdom jer nije fino isprzen i sj3be mi cd rom :S

Ako ti se povezuje kab'lom nadji drugi kabal i povezi pa vidi radil.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.