Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Subtitle podesavanje!!!

103 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.10.2008. u 19:48

Prije nekoliko dana sam skinuo green street huligans film i uz njega nije dosao prevod, nema problema skinem prevod ali sada je problem kako da ga ustimam sa filmom jer prevod kasni neznam kako da ga "nastelim" sto bi se reklo!!!Ako neko zna kako da to namijestim neka kaze.Unaprijed hvala!!!
Kad je vec tema o prijevodu filma , imam pitanje , u mog druga film ima prijevod , ja donesem kod sebe , pustim , nema prijevoda , sve isto kao u njega , samo sto kod mene nema , a kod njega ima , pa kako da ja sebi skinem prijevod ili kako da rijesim problem ? i Film se zove "Shooter" :) , dooobar film :)

Hvala unaprijed :)

@ epic : citaj sta coJk pise ... nece da otvori preko bs playera ..

E da da dodam film nece da otvori ni BS player ni mv2 player ni real player hoce samo gom da ga pokrene!!!
skini neki drugi program za citanje filmova ja sam koristo bs player i uredu mi je bilo sad vise ne gledam na pc-u filmove
AdoS je napisao/la:
Kad je vec tema o prijevodu filma , imam pitanje , u mog druga film ima prijevod , ja donesem kod sebe , pustim , nema prijevoda , sve isto kao u njega , samo sto kod mene nema , a kod njega ima , pa kako da ja sebi skinem prijevod ili kako da rijesim problem ? i Film se zove "Shooter" :) , dooobar film :)

Hvala unaprijed :)

@ epic : citaj sta coJk pise ... nece da otvori preko bs playera ..

A to nije problem.Ako imas isti player kao i on samo namjestis tamo u opcijama i to je to!!!
epiC je napisao/la:
skini neki drugi program za citanje filmova ja sam koristo bs player i uredu mi je bilo sad vise ne gledam na pc-u filmove
Heh pa kao da ja to nisam probao jbt!!!
Pokusavam brate , al nemogu nikako namjestit .. Gledamo film preko Windows Media Player , i kazem , kod njega ima prijevod , kod mene ne ... Pa help me .. Puizzzz
AdoS je napisao/la:
Pokusavam brate , al nemogu nikako namjestit .. Gledamo film preko Windows Media Player , i kazem , kod njega ima prijevod , kod mene ne ... Pa help me .. Puizzzz
ma skini BSplayer...pa probaj, trebalo bi sa njim moci ;)
skini VLC Media player,moguće je da oni koji prave prijevod pogriješe u nekoliko sekundi.Tako je meni bilo s Tokyo Drift-om.Skinuo novi prijevod i sve je bilo OK.
ACE_as je napisao/la:
ma skini BSplayer...pa probaj, trebalo bi sa njim moci ;)
Et skinuo sam i isti mi prob kao u ovog druga sto je postavio temu..
freestyleee je napisao/la:
Heh pa kao da ja to nisam probao jbt!!!
http://rapidshare.com/files/158154757/IGISubtitler_by_skala.rar

skini i sve ti je jasno i svi koji trebaju da "ustimaju" titlove

opis >> http://www.srebrenik.net/programi/index.php?opis=01

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.