Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN cudan??

246 pregleda · 14 odgovora · otvorena 25.10.2008. u 23:08

Ovo mi se desava od jucer,koga god dodam/on mene, NE doda mi se na kontakt listu... Da li je moguce jer imam oko 1030 kontakata,pa mu "ne da" da vise ubacujem... Dal je moguce da ima neki limit dokle se smije imati odredjeni broj kontakata

edit: i ona ikonica za video call mi se ne prikazuje,a sve oko nje da.. neznam fkt sta je :S:S
ne znam odg. na tvoje pitanje.. ali 100 % znam da msn nema limit... licno iskustvo
Pa koliko ja znam bilo je neke price da je pun , da ne mozes vise stati , neznam , jesil probao na nekom drugom msnu ili u internet cafeu .. probaj ..
A jesil probao reinstall ?
jarane moj i meni se to desavala obicno kad mi je preopterecena konekcija, msn pa nece pa log in log out pa hoce, pa opet nece
btw: koji msn koristis nemoj ove beta verzije 8.1 owna
AdoS je napisao/la:
Pa koliko ja znam bilo je neke price da je pun , da ne mozes vise stati , neznam , jesil probao na nekom drugom msnu ili u internet cafeu .. probaj ..
A jesil probao reinstall ?
nisam probao reinsall ni u drugom klubu. nemam mailova, neznam ni ja :S::S
imam ija taj isi problem add ga ja ali ga nem u listi i onmi stalno ofline a online je a meni prikazuje da nije online i ja ga moram add
Msn nema limita ,tako da u tome nije problem ...
Ne znam brate ali kako je pustena ova beta verzija svi imaju nekih problema na bilo kojoj verziji ... mene poceli kontrolisati i citati mi sve sto napisem i sto primim pa se desi da ne dobijem poruke ili ne stigne ono sto ja napisem...

Ovo fkt vise propada na dno ... kontam preci na yahoo! pa mi se neda dodavati sve kontakte ponovo.

Ostanite pozdravljeni !
Ja znam da je na ono starom MSN prije 2 - 3 godine imo 500 kontakata i kad sam pokusavo dodavat neki dodam ja njeg al neki mi se drugi izbrise sa liste :S
Ne vjerujem da msn ima LIMIT znam puno likova koji imaju kontakta vise od tebe jedno 2-3 puta.
Msn nema LIMIT ...

Tako da je do tebe problem nesh :S

Mozda je do msm - A

Ja imam 7.5 + Msn plus nikakvih problema nemam ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.