Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa msn om i racunarom :S

96 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.11.2008. u 17:55

E ovako imam problema sa msn om owaj 8.0 ili 8.1 neznam sad nebitno i dop se snekim odjednom mi se jednostawo zaledi racunar nista jedino rr pomaze udjem na stari msn onaj obicni nista normalno swe.. ili izadjem sa msn nakon 1h npr na derneku dop se gledam nesto samo se sam rr racunar ako mozete ili imate ideju sta je pisite molim was ..
Samo da znate da ne spammam fol napiso danas 20komentara a nisam pomogo a jesam ... ovako u prosloj themi sam spomenuo imao isti problem,odes u ITCOMPUTER (www.itcomputers.ba) odneses im tamo iza u servis i kazes da ti promjene VENTILATOR !I sve ce biti u redu .. et samo da znate admini i svi da ovo nije spam vec pomaganje ...

EDIT : NA CIGLANAMA !
sknews je napisao/la:
Samo da znate da ne spammam fol napiso danas 20komentara a nisam pomogo a jesam ... ovako u prosloj themi sam spomenuo imao isti problem,odes u ITCOMPUTER (www.itcomputers.ba) odneses im tamo iza u servis i kazes da ti promjene VENTILATOR !I sve ce biti u redu .. et samo da znate admini i svi da ovo nije spam vec pomaganje ...

EDIT : NA CIGLANAMA !
a brate kupio sam u IT computers ali na ilidzi i koliko kosta taj ventilator ili mozda i imam garanciju nezz ali ako nebudem imo koliko kosta to???
reinstaliraj staru verziju msn i instaliraj novu et pokusaj to ;D
hiLLonJa je napisao/la:
a brate kupio sam u IT computers ali na ilidzi i koliko kosta taj ventilator ili mozda i imam garanciju nezz ali ako nebudem imo koliko kosta to???
opet pa bannovat ce me zbog spamma otidji na www.itcomputers.ba i vidi tu sve eto zz nemoj vise da me zoves ili dodaj me na msn : [email uklonjen] ae zz
LiL_Me je napisao/la:
reinstaliraj staru verziju msn i instaliraj novu et pokusaj to ;D
probao 429 puta :D
heh neznam onda mozda da skeniras kompjuter nekom antivirsnom zastitom,ako ne bude moglo onda fakat neznam,jedino mozes koristiti buddy evo ti link http://www.ebuddy.com/ :D
ocisti racunar brate. 100% pun prasine
opet ista tema za racunar
promjeni cooler ak imas love a ak nemas ociti ga
uzmi usisivac i otvori CPU- usisi koler (ventilator)
za za msn problem ti je 100% : gateway ili DNS ??
hladnjak aka ventilator ti otiso promijeni i meni se to desava u mene je bio pun prasine i pregrijan
Skini drugu verziju sa microsoft.com ili reinstaliraj tu verziju koju imas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.