Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TOP nadolazece igre

744 pregleda · 30 odgovora · otvorena 21.10.2008. u 23:28

PES 2009
Iako se igra pojavila prije nekoliko dana i nju cu uvrstiti na ovaj spisak. Najrealniji i najigriviji Pro Evolution Soccer do sada, zaista je fenomenalan. Kao i svaki do sada PES je doista tezak na samom pocetku, ali vremenom se naviknete na kretanje igraca, kontrolisanje lopte, te sutiranje.

Ono sto sigurno odusevljava jesu dodatne opcije kao ''Becom a legend'' gdje pravite svog igraca, tj. samog sebe i pocinjete karijeru. Nakon sto odigrate utakmicu sa amaterskim klubovima, ovisno od toga kako se pokazete, nude vam klubovi iz lige koju ste izabrali. Zatim se na treningu vase nove ekipe morate izboriti za mjesto na klupi, da bi vremenom dobili priliku u prvoj postavi, ovisno o vasoj igri.

Negativne strane sigurno su sporija igra u odnosu na PES 2008, te zatim nelicencirani timovi, zatim to sto nema bundeslige.

Igraci iz Bosne i Hercegovine na novom sokeru su : Salihamidzic, Papac, Pjanic, Muslimovic.

Sigurno je da se svi ljubitelji fudbala, ukoliko zaista vole fudbal, nece razocarati novim sokerom.

Trailer :

http://www.youtube.com/watch?v=cW9GdzRU2-o

Specifikacije :

Minimalno

* Windows XP SP2, Vista
* Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
* 1GB RAM
* 6GB free hard disk space
* DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)
* DirectX 9.0c compatible sound card

Preporuceno:

* Windows XP SP2, Vista
* Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
* 2GB RAM
* 8GB free hard disk space
* DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
* DirectX 9.0c compatible sound card

GTA IV

GTA San Andreas proglasen je najboljom igrom svih vremena po mnogim gaming sajtovima. Novi nastavak Rockstara, GTA IV, ponudit ce igracima jos vecu zabavu i jos vise uzbudjenja. Iako je za konzole PS3 i XBoX igra pustena 29.04.08, za PC izlazi tek 21. novembra u Europi, dok ce u SAD-u izaci 18. novembra. Ono sto je interesantno jeste da je glavni lik, tako se bar pricalo, sa juznoslavenskih prostora. Iako su ga mnogi svojatali, zvanicno je objavljeno da je Niko Belic [naziv glavnog lika] Rus. Nakon 80tih godina u Vice Cityu, 90tih u San Andreasu, GTA IV dolazi u sadasnjem vremenu.

Prema Rockstar Games,postoje nova poboljšanja za PC verziju a to su: bolji streaming, nove teksture s višim rezolucijama, veći raspon vidljivost i mogućnost da postavite rezoluciju do 2560 x 1600.Osim toga,postoji novi način multiplayer igre i jedna funkcija koja stalno snima tok igre.Ova opcija omogućuje konstantan replay zadnjih 30 sekundi iz različitih pozicija kamere i uređivanje pojedinih video clipova na osnovu kojih se može napraviti vlastiti video.

Prikazana Beta verzija GTA 4 za PC nije bez bugova.Teksture drveća su ponekad izgledale veoma kockaste i bilo je nekih problema sa sjenkama.Općenito gledajući kritičke tačke igre grafika na PC je gotovo ista onoj na konzolama.Pretjerano se koristi Bloom efekat,tekstura se čini kao izaprana,a likovi i zgrade u pozadini mogle su se uraditi nešto detaljnije.

Potrebne specifikacije :

Minimalno :

* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
* 1GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
* DirectX Compatible Sound Card
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space

Preporuceno :

* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
* 2GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space

GTA IV preporucen je za 17+ godina.

Trailer :
http://www.youtube.com/watch?v=HlF6fbIFiCM

Vise informacija :
http://www.gta4.net/

NEED FOR SPEED

Electronic Arts je nedavno i službeno predstavio novi nastavak u seriji Need for Speed, ovoga puta pod nazivom Undercover.

Ovaj nastavak će igru vratiti samim korijenima, kada ste ludo vozili u najnovijim i najluksuznijim automobilima, a na grbači ste uvjek imali neke dosadne policajce koji su htjeli da vas strpaju u „maricu“ zbog velikih brzina i trke po cestama.

Novi nastavak je smješten na izmišljenu lokaciju poznatu kao Tri-City Bay Area u kojoj se nalaze tri grada Palm Harbor, Port Crescent i Sunset Hills.

Igra je u izradi za Xbox 360, PS2, PS3, PSP, Wii, Nintendo DS, kao i za PC i neke mobilne telefone. Igra bi se u radnjama širom sjeverne Amerike trebala naći 18. novembra, a u Evropi tri dana poslije.

Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=mkHJzHIbQQg

Specifikacije :

Minimalno :

* Windows XP or Vista with latest service pack installed
* Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
* 1GB RAM
* Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset
* DirectX compatible sound card
* 8X or faster DVD Drive
* 5.5 GB of HD space required to install game
* To play online a network card is required for broadband connectivity

Jos informacija :

http://www.sarajevo-x.com/clanak/081021073
http://www.needforspeed.com/undercover/home.action
Svaka ti dala za vaku temu
tnx
Roon je napisao/la:
PES najjaci dosad.nEmam rijeci...
Jel ti to komentar ? :|

Post dobio aplauz od Vilenjak

Schulz je napisao/la:
Jel ti to komentar ? :|
Pa smijem li reci da mi je od svih ovih igara PES najjaci ili je to zabranjeno ??
taman sam instaliro pes samo nemam jojstik da igram ,tesko na tipke,a igra mi se svidila

edit: farcry2 isto da nezaboravimo jaka igra ,upravo je skidam
Far Cry 2

Dok su svi pogledi upereni u spiritualni nastavak Crysis, Ubisoft bez ikakve povezanosti sa Crytekom sprema Far Cry 2. Čitajte dalje i saznajte što vas čeka u Africi.

Prvi Far Cry, iako vanserijski primjer vrhunskog FPS-a, uvijek se morao boriti sa optužbama da je napravljen zbog grafike, da je ona centar igre te da igra kao takva nema ništa za ponuditi osim vrhunske grafičke prezentacije. Crysis, njegov spiritualni nastavak, očito kreće istim tim putem te tako pojačava spomenute optužbe. No, već kad su oči javnosti bile potpuno uprte u Crysis, iz sjene je polako izašao «pravi» nastavak FC-a, koji po svemu upućuje da je grafika najmanje bitna.

No, jedna od stvari s kojim će se FC2 morati boriti je loša reputacija razvojnog studija. Originalni studio Crytek, koji je proizveo prvi dio, odavno je prodao sva prava na ime «Far Cry» Ubisoftu, što je rezultiralo s par loših portova FC-a na konzole. No pri rađenju dvojke, Ubisoft se maskimalno potrudio; najvažnije je bilo početi otpočetka. Za igru je razvijen poseban engine, «Dunia». Po onome što je dosad objavljeno, engine bi trebao biti (tko je i sumnjao) brutalan. Svaka stvar u igri je dinamična i ponaša se realistično. Posebno dojmljiva osobina enginea je da on simulira puhanje vjetra, mijenjane vremenskih uvjeta, kišu itd. Vatra je posebna priča; zapaliti možete bilo što, od drveća, trave, itd, a smjer puhanja vjetra određuje smjer širenja plamena. Takvih pojedinosti je mnogo, i doista pokazuju moć «Dunie». Koliko se za sada vidi, većina stvari biti će uništiva (možda i sve?). Grane i drveća realno se lome od jakog vjetra, eksplozija itd. Vozila su posebna priča. Ne treba spominjati da je fizički model izvrstan. Usto, auto teško da će eksplodirati ako u njega pucate, no ostati će razna oštećenja, pogotovo ako se previše zabijate u stvari.

Ljubitelji tropskih otočića će se razočarati; novi FC smješten je na suhom kontinentu Afrike. Slijedeći primjer STALKERA i značajno ga poboljšavši, dizajneri su pokušali stvoriti potpuno nelinearan i otvoren svijet. Nekakva velika priča ne postoji; zadan vam je samo posljedni cilj. Naime, u Africi traje otvoren sukob dvaju zločinačkih organizacija. � akal, ilegalni diler oružjem, opskrbljuje obje strane oružjem, te tako održava njihov sukob. Vaš cilj je, u ulozi plaćenika, ubiti � akala i vratiti mir u savanu. To je sve. Sve što vi trebate napraviti je ubiti � akala. Način na koji ćete to učiniti je potpuno na vama. Sve osim tog posljednjeg cilja je promjenljivo te ovisi o vašim odlukama. U međuvremenu, možete raditi golemi broj stvari. Ovisno kojoj se skupini priključite, možete raditi razne misije. Možete se priključiti i obima skupinama ili raditi sam protiv svih. Svaka zločinačka skupina ima svoju hijerarhiju, od bossa pa naniže. Ako ubijete glavnog bossa, njegova desna ruka postaje novi boss, i tako dalje. Glavni lik prve igre, Jack Karver, nestao je s vidika te ga zamjenjuje jedan od 12-orice plaćenika kojeg izaberete. Svaki od njih ima neku svoju priču, a oni koje niste izabrali također su u igri. Oni funkcioniraju kao agenti koji također ordiniraju u Africi. S njima imate nekoliko izbora; ovisno o vašem ponašanju varirat će njihov odnos prema vama. Ako nekome, naprijmer, pomognete u nekakvom obračunu, on će tražiti razne načine da vam se oduži. Doduše, možete ga ubiti na mjestu, ali to je sve na vama.

A.I. najavljen je kao fantastičan, a koliko se zasad vidi iz par kratkih videa, on bi to i trebao biti. Naime, AI nije skriptiran, već svi NPC-evi u igri imaju vlastiti mozak, takoreći. Nikad nećete naći istog neprijatelja na istom mjestu, ovisno o dobu dana raditi će različite stvari. Ako im naprimjer pobjegnete sa autom oni će odmah uskočiti u prvi slobodni auto i poći za vama; no ne zato što je to skriptirano već zato jer AI odmah prepoznaje automobil kao najkorisnije sredstvo da vas dostigne. Oružja će biti oko 30ak; biti će to klasično moderno naoružanje, a upgrejdanje još nije najavljeno. Njihovo ponašanje trebalo bi biti realno. Puške će ovisno o uvjetima, raditi na različite načine. Tako kišni i blatni uvjeti neće puno odmoći kalašnjikovu, dok će kompleksni M4 imati problema. Health sistem je isti kao i u većini FPS-eva ovih dana. � teta koju primate će se vremenski polako smanjivati, a ako je primite previše morati ćete nekako tretirati ranu. Jednostavno uzimanje paketa sa zdravljem ipak ne postoji, vaše rane morati ćete realno tretirati. Tako ako dobijete metak morati ćete ga vaditi nožem i slično. Pa čak i ako umrete, vaš suborac, ako ga tijekom igre steknete, moći će vas izliječiti.

gra za sad ne podržava nikakve DX10 fore, no nije isključeno da će one biti dodane. � to se tiče zahtjeva teško da će biti mali; potrudite se nabaviti dual-core i nekakvu high-end grafulju. Ako želite ovo igrati kako treba, to jest. A grafika za sad stvarno izgleda predivno. Individualno pomicanje travki, drveća, vremenski i čestični efekti. No na sreću, nije grafika ono što fura ovu igru. Pametan AI, otvoren, nelinearan svijet, fizika i još mnogo stvari. Ovo sve upućuje na to da bi FC2 mogao postati jedno veliko iznenađenje i ogroman hit.

Kako su ovo izostavio

Minimum requirements

CPU:
Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz
AMD Athlon 64 3500+ or better
Video card:
NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better
Shader Model 3 required
256 Mb of graphic memory
Memory:
1 GB
Media reader:
DVD-ROM
Hard drive space:
12 Gig or HD space. (tbd)

Recommended

CPU:
Intel Core 2 Duo Family
AMD64 X2 5200+, AMD Phenom or better
Video card:
NVIDIA 8600 GTS or better
ATIX1900 or better
512 Mb of graphic memory
Memory:
2 GB
Sound:
5.1 sound card recommended
Media reader:
DVD-ROM

Supported Video cards:
NVIDIA 6800, NVIDIA 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops.
ATI X1650-1950 series, HD2000 series, HD3000 series, HD4000 series.

^^ Meni nece moci

Zna li netko gdje se jefitno moze kupiti PES original
Sto se tice GTA IV . Nije mi nijedna od ovih grafickih kartica .
Meni je ASUS A9250 . Ocel moci se normalno igrati sa ovom graffickom .
@ spY : Drago mi je da mogu stimulisati i ostale korisnike da rade C/P, dok ja vecinu svojih tekstova kucam prstima.
cekam ovaj NFS da dodze da ga isprobam kazu da je prejak
ali nazalos izgleda da cu ga morati igrati na playstationu jer nemam ovu konfiguraciju sto treba za pc:(
a nemam sad uslova da nadogradzujem PC.
predobro

-PES igrao i postavio onu temu....meni je beton

-GTA IV igrao na xbox 360, predobra grafika do jaja znaci....ali znate kako je vec na konzoli igrati takvu vrstu igre :S ...trebalo bi mi dosta vremena da se naviknem pa sam ostavio i cekam za PC

-NFS ..napokon da su dosli pameti...kao i MW koji mi je i dan danas najbolji NFS ikad napravljen,,,nadam se da ce mi se ovaj vise svidjeti...a prema trilerima hoce =)

-FarCry 2 ....skidam veceras, pa eto vidjet cemo....po trilerima i svim SS-ovima mi se cini predobrom ;)

Ova godina puna iznenadjenja :D
Schulz je napisao/la:
@ spY : Drago mi je da mogu stimulisati i ostale korisnike da rade C/P, dok ja vecinu svojih tekstova kucam prstima.
Bolje je ikako nego nikako

NFS - prejako, stvarno su kiksali sto se tice zadnjeg dijela, i carbon nije bio nesto, kvalitetna grafika ali slaba prica, slaba radnja 4 dana ga igrao, mislim da su sa ovim nastavkom dosli pameti, koliko vidim prejak je, i definitivno cim bude prilike uzimam ga, po klipu grafika je stvarno za 10...

pes- obeco mi je jaran da ce mi donjet da malo zaigram, vidim da je stvarno jako dobro napravljen, realnija je nekako igra...
MEni je PES 6.....

Sasvim dobar za zabavu.....da budem iskren uopste nisam igrao ostale djelove ......

@spY

Far Cry 2 odlican ......Grafika da nepricam

Al ipak ste izostavili jos jednu igricu,,,,
Za koju najvljuju da ce biti pravo zarazna i da ce je svi poceti igrati.......Ja sam je igrao i pravo sam zadovoljanj probajte i vi necete se pokajat

[color=red]Spore[/color]

Nakon dugih godina razvoja i brojnih odgoda, Spore je konačno završen i dostupan PC gamerima. Najnoviji proizvod Maxisa, tvoraca legendarnih Simsa, žari i pali svojom originalnošću, no je li to dosta za uspjeh? Donosi li Spore evoluciju ili revoluciju PC gaminga?

Ambiciozni Spore prvim je najavama oduševio gamersku zajednicu. Svojim konceptom i potpuno zasebnim žanrom nikoga nije ostavio ravnodušnim i zbog toga je primio titulu željno iščekivanog PC naslova. Iako je Spore publici predstavljen tek 2005. godine, razvojni put bio je puno duži – rani početci razvoja igre sežu još u 2000. godinu. Tada poznat pod imenom SimEverything, Spore je zamišljen kao igra koja će igračima ponuditi jedinstveno iskustvo razvijanja bića od samog početka njegova postojanja pa sve do faze upravljanja kompletnim društvom s ciljem osvajanja prevlasti nad galaksijom. Mnoge od prvotnih zamisli odbačene su ili modificirane, no glavni koncept igre tijekom njene izrade nije se bitno mijenjao. Također, projekt je odgađan nekoliko puta i baš kad smo svi izgubili nadu da ćemo Spore zaigrati u 2008. godini, Electronic Arts objavio je konačni, finalni datum izlaska – 5. rujna. Do tog 5. rujna Spore je pokupio nebrojeno mnogo nagrada na sajmovima zabave. Svima je bilo jasno kako nakon Simsa i SimCitya Maxis ima novo remek-djelo, a Electronic Arts sigurnu zaradu. Hype oko najave i izlaska igre popratili su brojni traileri, informacije i tračevi, a kada je nekoliko mjeseci prije izlaska pune verzije EA izdao i svojevrsni demo zvan Creature Creator, u roku od tjedan dana dobili smo potvrdu da će Spore biti itekako popularan i uspješan naslov.

I evo nas dakle u danu s famoznim datumom petog rujna. Spore je tu, a njegov glavni tvorac, Will Wright, poručuje nam da evolucija nikad nije bila lakša i zabavnija.

[color=blue]System Requirements:[/color]

WINDOWS XP
- 2.0 GHz P4 processor or equivalent
- 512 MB RAM
- A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
- At least 6 GB of hard drive space

WINDOWS VISTA
- 2.0 GHz P4 processor or equivalent
- 768 MB RAM
- A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
- At least 6 GB of hard drive space

MAC OS X
- Mac OS X 10.5.3 Leopard or higher
- Intel Core Duo Processor
- 1024 MB RAM
- ATI X1600 or NVidia 7300 GT with 128 MB of Video RAM, or Intel Integrated GMA X3100
- At least 4.7GB of hard drive space for installation, plus additional space for creations.*

The only difference between windows platforms that can be seen so far is the amount of ram needed in XP vs Vista. Mac's requirements seem to be much more specific.

[color=red]Screen Shots[/color]

a far cry i mafia 2 trebaju isto izaci al medju ovim igricama ocekujem gta 4 i nfs da ce biti najbolje a posto nisam nesto ljubitelj pes-a neigram ga al nadam se da je dobra :D
A takoder mogu da se pohvalim da sam igrao

GTA 4 na PS3......

Pa evo nepisat cu neke svoje dojmove iako nisam puno proveo vremena uz ovu igricu.........

Razlika od ostalih djelova ima mnogo detalja koji cini razliku izmedu ostalih djelova.....Grafika je bolje.......
Nesto sto mi se veoma svidjelo je kad udaris autom u neki zid tu se zid malo odroni ili kada jako udaris u nesto izeltis koroz prednji dio auta........
Zatim kad vozis avion ......Avion balansiras tako sto sa joystickom skreces u koju ces staranu.....znaci nije na tipke nego naprimjer ti malo nagnes joystick u ljevo tamo ti idi avion.....TAko se balansira....
ili kad sjedas na motor mozes stavit kacigu.....
Zatim imas ringtones za mobitel da stavljas....kako da ti zvoni mobitel.......Et ako se jos neceg zanimljivog sjetim napisacu......

Mislim da je dobro ovo posto sam sam piso.....nije c/p

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.