Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DotA turnir LanArena Mostar 8.11.2008

1.280 pregleda · 45 odgovora · otvorena 20.10.2008. u 11:18

Pc Klub Lan Arena u Mostaru organizira turnir u DotA-i za sve ljubitelje te iste, i one koji će to tek postati! :)
Igra se 3vs3 -sd mode.Uplata po ekipi 20 km . Nagradni fond iznosi 75% uplate .Na proslom turniru je bilo 20 ekipa dakle ovaj put ocekujemo dosta veci broj. Sve vas pozivamo na ugodno druzenje i zajebanciju. Sve dodatne informacije možete dobiti preko PM-a. Vidimo se!

Konfiguracije:

Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 Wolfdale 2666/333 , x38 , 800
Grafika: ATi Radeon HD3870 RV670, 825 Mhz, 2400 Mhz, 512MB GDDR4
Maticna ploca: ASUS P5K Intel P35 FSB1333 soc775 2xPCIeX DDRII800 +SB+GLAN
Memorija: Apacer DDRAM II 1024 x 2, PC-800 Mhz
Hard disk: HDD Western Digital 250GB, 7200rpm, S-ATA II
Napajanje: 550W
Monitori: 19" Samsung P950 CRT
Miševi: Intellimouse

ps. molio bi admina da pobrise nepotrebne postove i stavi temu medju zanimljive ;)
ovakve ljude cjenim...pozz yoda moćni ...sta je s ostalom ekipom jesu li zivi ? da sad ne nabrajam znas i sam ko je dolazio na turnire kajzer, borg,seyo,numma itd?
ne znam vjeruj mi da li ce neko od njih ici, ja cu se svakako potruditi da ih nagovorim, cisto iz zajebancije da dodju da se napijemo k'o nekada :):):)

pozz
tenk je napisao/la:
Gori brate u Mostaru uvijek, ne znam sta serete vi nesto

Ja 3 godine dole izlazim zajebajem se niko mi ni a nije rekao...

Samo de reci koja ce se igrati verzija
Sta ce tebi ko reci kad se uklapas tamo vishe nego ovdje :D

tempA je napisao/la:
Sta ce tebi ko reci kad se uklapas tamo vishe nego ovdje :D

Odma ti na nacionalzim ^^
Turnir pocinje u 11:00. Dakle, predlažem ekipama da dođu do 10:30-10:45 tako da možemo početi na vrijeme. Igraona će biti otvorena najkasnije u 10 za one koji urane :)

Sto se tice verzije mape najvjerovatnije ce se igrati tada najnovija mada još nije 100% sigurno, postoji mogucnost da bude i posljednja stable verzija. sto se tice toga bit ce konacna odluka za par dana ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.