Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc oko titlova

214 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.04.2005. u 09:35

Imam problem sa titlovima.
Dok gledam film ili mi kasne ili ranije budu prikazani titlovi.
moze li mi neko pomoc kako da nastimam ? postoji li neki program ili nesto da se izljeci ovo ?
pomozite pls i molio bih bez glupi odgovora kao npr. : kupi novi komp ...
hvala unaprijed svima !
Kupi novi komp. Vidis da ti taj ne valja
Salim se. Ima program i zove se Subtitle Workshop. Nije komplikovan a ima i hrvatski jezik.
Ucitas titl i ides na Edit - Timings - Adjust - Adjust Subtitles
ako cujes da on jedno prica a prijevod drugaciji a ako ti je slabija graficka nemoj do kraja povecavati sliku nek bude pola ekrana pa ce tad mislim biti ok sve
Cuj u mene kada gledam DivX neki film kasne titlovi i to mnogo toga .. to nije do tebe nego je do onog ko je pravio subtitle za taj film koji ti gledas. A kada nsa DVD gledam nekasne titlovi jer vazda dobijem dobro nastiman subtitle iz videoteke.

Probaj naci sam sebi title za film na http://www.titlovi.org ili http://www.titlovi.net neznam koji je link tacan ali jedan od ta dva je 100 % tacan. Stranica je obimna, i raznorazno titlova ima. Nadam se da ce ti pomoci

Pozdrav,
Mafia
Ako koristish BSPlayer, probash sa shift+strelice da nastimash ako imash offset (ista brzina, al kasni). Ako subtitlovi idu brze nego film onda ctrl+strelice da ubrzash tilove.

HF
hvala svima !
mk je napisao/la:
Salim se. Ima program i zove se Subtitle Workshop. Nije komplikovan a ima i hrvatski jezik.

a ovo koje vrijeme i koliko cega da stavim ?
VR6 je napisao/la:
               mk je napisao/la:

a ovo koje vrijeme i koliko cega da stavim ?

Pretpostavlja se da je razmak između titlova dobar samo da prvi titl ne pocunje kad bi trebao. Tu stisam kad se prvi titl poceti da se prikazuje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.