Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Do kada vise - Autor poznat reziji

696 pregleda · 40 odgovora · otvorena 17.10.2008. u 08:48

[color=red]Unaprijed se izvinjavam na psovanju i da ne bude zabune ovo sam dobio na email., a prema svemu sudeci pisao je neki Mirza. Napacene duse BITNO JE DA SE NASMIJETE, zapamtite to![/color]

˝VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝
Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.J**o li je Softy, da je j**o. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bošnjacka mahaluša koja
nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko je***o dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno...

“BONUX”
Znaš ko me još pravo nervira? Ona teta što reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent I omekšivac za rublje, za šta ce drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavacica to naplati. Kad jok, prodavacica je blijedo pogleda prevrcuci ocima. Ko veli: ˝Kozo blesava, jesi li ti normalna?! Što si uzela i deterdžent i omekšivac kad imaš novi Bonux sa omekšivacem (2 u 1) I lagano skloni to što je teta kupila i stavi Bonux sa omekšivacem. Debilizam. Šta nju boli muski spolni organ šta ce ona da kupi..

“KUPOVINA”
Odeš da kupiš farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaš 2 u 1. Kupiš cips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi cips od paprike..

OBN REKLAME
Pa one reklame što se vrte po OBN-u i Novoj..Veniš, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Šporet je toliko prljav, zahrd´o, uven´o ko da ga nije cistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio šporet. Pa mater ti je**m uhljupsku što si dopustila da ti šporet bude takav.

KALGON
Kalgon Kalgon je posebna prica. ˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ J**o majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH. Mojoj nani se pokvari veš mašina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima je***i Calgon ne bi li sacuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaš da si za te pare mog´o uzeti novu veš mašinu.

GITARISTA
Onda onaj gitarista, što pjeva onu pjesmu o pašteti..˝ Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne čuvah je...ali vec dobih drugu˝..Pa je**m ti ja mater..Reklamiraš paštetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako je***o dobra, što si dopustio da se pokvari, idiote maloumni.

BH TELECOM
Poslije Softy-ja sigurno najjaca. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj šalje kredu...˝TATA, TI SI GENIJE˝. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguce da ona nema kredita i to baš u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari pošalje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno

SCHAUMA REKLAMA
Idemo dalje... Ti si muško, kren´o si da kupiš sladoled i imaš dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muškaraca koji cekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ceš sigurno stati u red i cekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure cija je kosa ispucala...˝To nije ona, to je njena Šauma˝.

FLOKY
- ˝Tata, tata Floky je nestao˝
- ˝Smiri se dušice˝
I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete place i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiša pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehladuje...˝Brzo, brzo, popij jedan aspirin˝. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome što se on odmah razbolio, zdrmo aspirin I ozdravio, ovdje je problem u tome što je on na onom kijametu izašao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena Njemackoj, Finskoj, Švedskoj..Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži je****g Floky-ja...

˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝

HAHAHAHAHAHAHAHHA najjaci si hahahah :) upravu si ona ulazi u market sve oko nje softy'i i dodje ova uzmi softy h..
sastavni dio modernog poslovnog doba....

PinkyBa je napisao/la:
Ma bravo !
Treba te za admina xDDDDD
Ako mi ima ista mrze nego kad gledam neki film, uzivim se, drama,... i reklame... hajde da je to jedna reklama nego milion ih ! 10 minuta traju j**o ih tamburalo !
NOVA TV ! ! ! ! To nisu reklame ! To je film reklama !
Nisam sve do kraja procitao, ali mene nervira ona reklama kad ona treba govori: "To nisam ja, to je moja Schaumma". Cuj gluposti ! Pa jesi li ti Schaummi padne napamet da ti opere kosu ili je sama peres dabogda ti dijete u rikverc hodalo !!??
Ma ima gluposti na TV drama... samo ti bezze pokvare raspolozenje i ceif !
NOVA TV - ja slavim kad gore pise samo jedna reklama

jer film koji traje npr sat i 35 minuta , oni sa reklamama naprave 2 sata jarane ja poludim, pocnes film gledati REKLAME ja bi je pljuno :D

Ne znam koji K moraju ponavljati jednu reklamu 8 puta?? gdje to ima smisla

a mi se zalimo nesto na njemackim kanalima reklame uvjek traju po 30 minuta a bar su poucne ove nase :D nedaj boze nikome

dobro dojde ovaka jedna tema probudi u nama kriticare xd
ovo je sve istina, i moje je misljenje isto :/
Stvarno ima debilski reklama....to je cudo jedno:D!!!!
Jos kada mi se obn i novatv pocnu furati na one svabske kanale pa reklame puknu po pola sata tipa werbung :D !!!!
0xygen je napisao/la:
neke od tih nisam stigao pogledati ali sto se tice meni najmrze to je ona :

˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝

Ja bi onog kineza, japanca idiota malog bacio s mosta, pu pu.
-o tome ti pricam ^^
hahahahahahha...bra0 momak.....sve je tacno i debilno i maloumno....
hajde eto to sto reklamiraju ali sto na bht i ftv pricaju hrvacki meni nije jasno...cuj perilica....cuj tjeralica,,,joj nemogu se sad sjetiti ali znam ih 10000....et majku im hebem hrvacku...
zar moze takav narod biti...
najgore su one od top shopa... :S posebno jer gledam stalno novu i kad krene reklamirat ono "posuđe" ccc
Floky je nestao nebrini se dusice Stice ga tata
hahah ismija se

a najgluplja ona wanish inteligent ona djeca sakriju mrlju a deterdzent je nadje nidje veze sta pa nije deterdzent doktoriro ccc najaci komentar na Calgon "Perilica Dulje Zivi Uz Calgon" "Pare iz novcanika brze idu uz Calgon"

ajde cya
Pored smijesnih reklama,dodju i smijesni komentari...Uglavnom debilini,ali uvijek pobude nesto cudno u covjeku(pazi moj komentar xD)
I mene uzasno nerviraju reklame tipa SOFTLY KALGON i Calgonit :S
Je***u do kada ce onaj Calgoniut reklamirat , najj skuplji je na tržištu a niko ga baš i ne koristi :S
Uostalom vrijeme je da ljudi svate da svako hvali svog konja i da nije neki proizbvod ako se mora reklamirat.

Toliko od mene kktnxbye.
SAMO POJACAJTE MOJ STAJLING TO MOZE PODNIJETI ! ! !

500. post
hahaha
Sve ove stvari i jos neke reklame ja komentarišem mami.. idu mi na zivce covjece .. ali bas na zivce :D
joj dosta stvari sam ja rekao tako mami :D potrefilo se pravo xD
a smijesno je do jaja
whaha jako Meni se svidja nov@ tv, u sred reklame znaju nekad ubaciti malo i filma XD XD XD
nako, moze i bolje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.