Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

slushe/zvucnici 2 zvuka ? :O

96 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.10.2008. u 21:31

- Imam slusalice (meduse) i zvucnike (2+1)...

Zanima me:

Kako da na slushe da slusam pjesmu, a na zvucnike skroz nesta drugo ?

npr. Kad mi mama na msnu prica sa nekim, kako ja na zvucnike mogu da slusam muziku, a da ona necuje sta ja slusam na zvucnike i da ja necujem sta ona prica na slushe... :D

skontali ?:O

dont spamm pls :)
Ja bi reko da je to nemoguće :|
Jason je napisao/la:
Ja bi reko da je to nemoguće :|
ma nervira mene...moja stara kad na sluse prica ja nemogu na zvucnike nes drugo slusat :S :(
ne moze, a i sve da moze, opet bi cula

Bilo je par tema, sumnjam.
owny_ba je napisao/la:
ma nervira mene...moja stara kad na sluse prica ja nemogu na zvucnike nes drugo slusat :s :(
auuu možeš....da imaš externu mixetu vani.. onda pomoću određenih kanala možeš si podesit šta da gdje čuješ

tako ti rade DJ-ji
oni ti imaju recimo program Traktor DJ studio i to ti dere live.. ono mi čujemo mixa on...al u slušakama mu se vrti preview druge pjesme ili si može namjestiti da čuje šta će bit sljedečih 5 - 10 sec.. zavisi sve...

ugalvnom postupak je veoma kompliciran ak nemaš iskustva oko mixeta i ozvučenja :S
Leonidas je napisao/la:
auuu možeš....da imaš externu mixetu vani.. onda pomoću određenih kanala možeš si podesit šta da gdje čuješ

tako ti rade DJ-ji
oni ti imaju recimo program Traktor DJ studio i to ti dere live.. ono mi čujemo mixa on...al u slušakama mu se vrti preview druge pjesme ili si može namjestiti da čuje šta će bit sljedečih 5 - 10 sec.. zavisi sve...

ugalvnom postupak je veoma kompliciran ak nemaš iskustva oko mixeta i ozvučenja :s
Hvala ti lave na trudu, a kad bi vec kupovao mixetu kupio bi prafu za 3000km, a ne da se brukamo u virtual DJ-u i ta sranja :P

ugl thx ;)
owny_ba je napisao/la:
Hvala ti lave na trudu, a kad bi vec kupovao mixetu kupio bi prafu za 3000km, a ne da se brukamo u virtual DJ-u i ta sranja :p

ugl thx ;)
uglavnom kad ti svi kažu da se ne može :D
a može se :D
samo treba znat i imat novaca :$
Leonidas je napisao/la:

tako ti rade DJ-ji

ugalvnom postupak je veoma kompliciran ak nemaš iskustva oko mixeta i ozvučenja :s
ako je mixeta jako jako dobra :D moze cuda stvarati

pokusaj preko nekih DJ programa na PC :D
mozda ipak dogodi se cudo :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.