Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

zvucnici/konekcija

130 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.09.2008. u 20:32

1. ne znam
2. u plusu, definitivno najjeftiniji ja sam svoje 2+1 kupio u plusu prije 2 godine ew ih jos u top formi
2. pa valjda u pc radnji nekoj imas tamo pluseva genelecova itd ,ali to jaki i jeftini neide jedno sa drugim nikako jbga tako je kako je,mozes uzet nekakve trust ili ms ali kolko ce to gurat daj boze da i mjesec budu uredu
worm_sa je napisao/la:
1. ne znam
2. u plusu, definitivno najjeftiniji ja sam svoje 2+1 kupio u plusu prije 2 godine ew ih jos u top formi
radi li sutra plus u skenderiji ?

btw. zna li iko ovo za konekciju

@EDIT: Admini moze li molim vas momku "requeLL"-u aplauz fkt je zasuzio i thx i svim ostalima thx...

@2EDIT: Zelim se zahvalit Genius-u za konekciju i svim ostalima hvala

Lock
owny_ba je napisao/la:

@EDIT: Admini moze li molim vas momku "requeLL"-u aplauz fkt je zasuzio i thx i svim ostalima thx...

Lock
1: Za konekšn pitaj 4rm4n1-a
2. ITComputer JA TI NEBIH PREPORUČIO , a moj prijedlog je ComTrade , Plus mozda nadjes sta i u Mobajl Mediji (Mobile Media , na Malti i na Dobrinji , imaju prejake opreme , mozda malo skupi ali et)
owny_ba je napisao/la:

Lock
ne znam da li radi, ne fali nti nista oitic pogledati
a to za 1.

ides start - all programs - otvoris folder startup (( desni klik pa OPEN )) i tu ubacis ikonu svoje konekcije

koliko se ja sjecam

sacu edit za sliku kako da podesis propertiese za konekciju

EDIT:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.