Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spore

157 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.10.2008. u 13:30

Dakle sam naziv teme vam govori, radi se o istoimenoj igri Spore. Zelio bih cuti utiske od onih koji su je igrali i naravno od onih koji je jos igraju Dakle sve me zanima..igrivost, muzika, sama atmosfera igra, grafika itd. Naravno ako je moguce uz sve to da mi napisete gdje ste je uzeli i koliko ste je platili ovdje u Sarajevu.

Thx unaprijed. Zivjeli
bolje ti je vrati se na wow kakve crne spore :>

Post dobio šamar od Schulz

Vako igrica je prejaka........

U pocetku kad igras znaci ides sa likom ono udaras i usafrsavas mozak....Zatim ulazis u neke kolonije i igras sa vise likovoa pobjedujes druga plemena.....onda napravis svoja auta pa brodove svemirske brodove...........i Sve to......
Otkrivas druge planete Otkirivas vanzemaljece mozes ih napadat i biti prijatelj sa njima ..........Znaci cilj je kupit Zadatke i rjesavati ih.........

Grafa je dobra i meni se igra pravo svida.......

Al najbolje je sto lika skojim igras mozes napravit kako god hoces ....znaci od oblika detalja itd.......

Post dobio aplauz od Schulz

grgaaa je napisao/la:
bolje ti je vrati se na wow kakve crne spore :>
kazu da je mocna igrica ....cito sam u skren fun da ti pocinjes kao malo stvorenje u vodi pa se postepeno eveluiras pa ides na kopno pa onda svemir...moras se cuvati svega i svacega..........
eh danke pompey ... samo josh jedno pitanje ... gdje u sarajevu uzeti .. nemojte govoriti sirano...pitao sam lika gleda me kao da sam ga pitao za italijansko selo na siciliji bog te
andreii je napisao/la:
eh danke pompey ... samo josh jedno pitanje ... gdje u sarajevu uzeti .. nemojte govoriti sirano...pitao sam lika gleda me kao da sam ga pitao za italijansko selo na siciliji bog te
ima na siranu ba :S moj jaran kupio bio ja sa njim :S
Ma igra je urnebesno zanimljiva na pocetku, prvih nekoliko sati, kasnije postane dosadno...
cuo sam da se kasnije moze cak prikaciti na net i sa drugim igracima igrati, tuci, u saveze ulaziti i slicno. Da li je istina i ako jeste .. jel to for free ili se i to placa ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.