E ovako treba mi onaj prvi dio simsa...Oce drugarica dosadno joj,ubi me preko msna.kaze aj stavi na onaj svoj "chat" (hhhh
) misli na forum..E znaci ovaj prvi zove se mislim network neighborhood i kad njega ins.onda samo instaliram dijelove...posto ona ima vec par dijelova a ne moze bez keca...Trazio po search.trazio po google ne mogu naci,ako neko ima plz.pa da uploaduje molim vas,ako treba i vise bodova
Hvala!
btw.admini plz nemojte brisati temu samo dok mi neko ne da linkove,a ako je warez onda saljite link na pm
EDIT:epic ce dobiti prije bodove ako radi,posto je samo jedan part a ako ne radi onda cu skinuti ovo od yoye
) misli na forum..E znaci ovaj prvi zove se mislim network neighborhood i kad njega ins.onda samo instaliram dijelove...posto ona ima vec par dijelova a ne moze bez keca...Trazio po search.trazio po google ne mogu naci,ako neko ima plz.pa da uploaduje molim vas,ako treba i vise bodovaHvala!
btw.admini plz nemojte brisati temu samo dok mi neko ne da linkove,a ako je warez onda saljite link na pm
EDIT:epic ce dobiti prije bodove ako radi,posto je samo jedan part a ako ne radi onda cu skinuti ovo od yoye