Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Flash

225 pregleda · 11 odgovora · otvorena 13.10.2008. u 19:32

Ehh vako nastavnica fizike je mene izabrala da prezentujem neke stvari koje ce ona pravit i ostali ucenici jer ce to sve ici na petu smotru malih projekat iz fizike i nastavnica zahtjeva da ja naucim da radim u nekom programu flash ... nez ni kako se zove. ako mozete da mi kazete
cjeli naziv tog programa
i da mi nadjete direktan link za download
po mogucnosti i neke tutove

et to od mene ko nadje sto mi je potrebno njegovi bodovi
pls ne spamajte
ADOBE FLASH CS3.

A sto se tice tutova, imam ja kuci tone video tutova, pa ti sprzim ( za pare ).
Rješenje
Macromedia Flash Professional 8.0
Link na PM
ma ja mislim da je to video program
ehh sad neznam koje mi treba od ovo dvoje ajd dok vidim sta je bolje i jason tvoj link za download neradi
aldiN_ je napisao/la:
ehh sad neznam koje mi treba od ovo dvoje ajd dok vidim sta je bolje i jason tvoj link za download neradi
To je isto, samo sto je moje novije. To je razlika. Ja ti imam dvd, ako hoces da ti sprzim, adobe cs3. da ne skidas program, jer je preko 2 gige tezak.
Oprosti ali malo mi je smijesno da ti samo tako da da radis u fleshu....mislim da nije to samo tako raditi kad hoces.....ali sretno
RizlaaaaA je napisao/la:
Oprosti ali malo mi je smijesno da ti samo tako da da radis u fleshu....mislim da nije to samo tako raditi kad hoces.....ali sretno
naucicu ima tutova dosta
i ona je meni rekla da pokusam da naucim pa ako budem znao da radimo tako ako ne jedino nam preostaje da onda radimo u power point-u XD
skini sebi Flash 8 s www.adobe.com

i poslije toga skini sebi tutorijal s ove stranice http://www.cartoonsmart.com/free_index.html

Tutorijal se zove DRAW A HEAD

jako je dobar tutorijal za početnike,naučit ćeš sve što ti treba za prezentaciju
Brate, Rizla je upravu, nezz koji ti je qrac dala da radis u falshu, jer je to komplikovan program, moras vodit racuna o sto djavola, kao sto su frame-ovi, layeri, itd. da ne nabrajam, nezz sta da ti kazem, osim da pokusas naci neki laksi program za rad, a ak ne nadjes onda GL sa tutorialima. Pozz
worm_sa je napisao/la:
Brate, Rizla je upravu, nezz koji ti je qrac dala da radis u falshu, jer je to komplikovan program, moras vodit racuna o sto djavola, kao sto su frame-ovi, layeri, itd. da ne nabrajam, nezz sta da ti kazem, osim da pokusas naci neki laksi program za rad, a ak ne nadjes onda GL sa tutorialima. Pozz
haha sad se i ja slazem sa riylom nema sanse da ovom naucim tesko pravoo jbt odustajem oko mii nesto kaze ima da joj mater ....
:) momak oce raditi u flashu a ni nezna koji program uzet :) care prvo procitaj par tutorijala, nije to paint :) hehe al sa srecom :) ako treba link za download javi se...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.