Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turska-BiH

1.371 pregled · 113 odgovora · otvorena 11.10.2008. u 20:29

Ostavljajte komentare!!

Edit:
Turska-BiH 2:1

Kenan Hasagić JEDINI zasluzio pohvalu !!
Grimmsson je napisao/la:
Na zalost Hasagic je pokazao da, ruku na srce ne mislim sad blatiti nikoga, nije golman za reprezentacije...
Primiti 2 gola onako kako smo postigli prvi, znaci nakon greske golmana je i vise nego porazavajuce...

I moze pricati ko sta hoce, lopta koja putuje 3-4 sekunde u peterac mora, ponavljam MORA (!!!!!!!) bit golmanova!
Stajanjem na liniji postize se ono, zbog cega smo vidjeli 3 gola na vecerasnjoj utakmici.

Steta je jer smo stvarno lijepo zapoceli... uz malo vise srece i zalaganja moze se i vise, ali zasto nam treba uvijek kraj utakmice da tako nesto shvatimo?!
hasagic je najbolje igrao od swih...da nije njega mogli smo primiti jos 2-3 gola...
MALI , NE BALI !!!
Grimmsson je napisao/la:
Na zalost Hasagic je pokazao da, ruku na srce ne mislim sad blatiti nikoga, nije golman za reprezentacije...
Primiti 2 gola onako kako smo postigli prvi, znaci nakon greske golmana je i vise nego porazavajuce...

I moze pricati ko sta hoce, lopta koja putuje 3-4 sekunde u peterac mora, ponavljam MORA (!!!!!!!) bit golmanova!
Stajanjem na liniji postize se ono, zbog cega smo vidjeli 3 gola na vecerasnjoj utakmici.

Steta je jer smo stvarno lijepo zapoceli... uz malo vise srece i zalaganja moze se i vise, ali zasto nam treba uvijek kraj utakmice da tako nesto shvatimo?!
oooooooooj ubij se ,ubij se ,hasagic nije golman za repke?lik je bio povrijedjen kao sto si mogao cut i fenomenalno je spasio 2 1000% sanse turske...jednostavno je letio i za poraz netreba uopste njega krivit nego odbranu BiH

Turska dosla u polufinale evropsko ,a Bosna nigdje.........treba i ovako bit zadovoljan

edit:smijesan si ako si gledao utakmicu omg pregledaj malo jos jednomo ove golove
http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=13939

kriv hasagic,il nesposobna odbrana?
@ kapo Djeko je dao 2 gola

moje misljenje o Djeki: prokockao sansi i sansi.......2 identicna slucaja na desnoj stranici uz liniju pokusavao proc,i et jedva drugi put izbori faul

Zakljucak:
Malo se gubi na terenu!
Muratovic: predao 2 lopte bez ikakve osnove ,pritiska i razloga Turcima....

Vladavic na klupi....
edit: dobro je rekao Barbarez,odigra se jedna utakmica ,pobjedi ,igraci se opuste "ufuraju" i kiks.....nakon ovog gola sto su dali kao da su stali,nigdje veze ....a da negovoim o Bartolovicu lik 2 metra gore od gola i nije cak ni okvir pogodio
bilo je na pocetku dobro, kraj prvog poluvremena nas razbili u pm. i nas autogol sramota, jbg konto sam da cemo biti puno bolji, 2 listica pi propala

ovaj sto govori za Hasagica mislim da veze nema, golman je prejak, sta je branio svaka cast, glupsone odbrane nigdje po 3 suta odbrani, zato poklopi se, greska je u napadacima, koji se istrce u prvom poluvremenu ubijaju a kasnije hodaju...

jos bi reko da je najvise kikso Dzeko, prvo sto je dao autogo, drugo sto je fulio najmanje 3 dobre sanse, trece, sto je zasluzan i za treci gol, nije pokrivao svog igraca, koji je i dao gol
Dzeko dao 3 gola, Bosna izgubila 2:1 ?

ali svejedno svaka im cast pokazali su veliki napredak u igri, samo jos malo da ojacaju muda, a ne da Ibisevic igra za Hoffenhaim srcem a za Bosnu qrcem

GG BiH
TheKAPO je napisao/la:
Dzeko dao 3 gola, Bosna izgubila 2:1 ?

ali svejedno svaka im cast pokazali su veliki napredak u igri, samo jos malo da ojacaju muda, a ne da Ibisevic igra za Hoffenhaim srcem a za Bosnu qrcem

GG BiH
dzeko je dao 2 gola...
uzima turska 2 - 1
LavShinoda je napisao/la:
uzima turska 2 - 1
nemoj zezat
Realno gledajući, kao da smo se prepali gola što smo postigli.U 25. (otprilike) minuti smo postigli pogodak i naši igrači su stali?Pa gdje ćeš se branit 65 minuta?Hasagić je po meni najbolji igrač utakmice.Vidi se po njemu da je on iscrpljen i da ga boli noga.Malo je i šepao.Dzeko nas je obradovao pa ukopo.Za drugi gol odbrana katastrofa svi gledaju jadnog Hasagića koji se baca i pokušava da odbrani.Sve u svemu odbrana 0.Onaj Berberović isto da nije jeo 3 dana.
1. usrali smo se u drugom poluvremenu
2. dzeko nam je j**o mater, al bas
skala je napisao/la:
1. usrali smo se u drugom poluvremenu
2. dzeko nam je j**o mater, al bas
dzeko nam odavno j**e mater samo to izgleda niko ne konta ... ako njega smatraju nekim napadacem onda sigurno nemamo nikakve sanse pa bolje bi se ja snaso na terenu
u pm kako ofirno izgubismo
Mozemo tipkati sta hocemo, razmisljat koliko hocemo, prowocirat koliko hocemo... Ali u biti situacija je slijedeca:

NIJE ZA KOZA SLAMA!

Gledam nam dresowe, preko logoa proizwodjaca zalijepljena traka, ili neko platno, Dobili Estonce i qrcimo se, a weceras bash meda sa kasike nismo mogli...

I odbrana ko u crtanim filmowima...

Samo reci tobejarabu ili tobejarabi kako wam je lakse!
SimPLeX je napisao/la:
dzeko je dao 2 gola...
i za 3 go je on kriv
Grimmsson je napisao/la:

Izvini da te pitam koju si ti utakmicu gledao? Jedini ti i jos mozda 5 6 ljudi u citavoj BiH smatra da Hasagić nije dobar za BiH...A ko je dobar? Postojil u citavoj BiH boljeg golmana od njega??? Da nece mozda Alaim na gol il Gušo. Da nije bilo Hasagića Bosna bi ga popu''la bar 2 do 3 razlike! Lik igro 80 % utakmice povrijedjen i onda neko dodje i kaze ma nisi ti za repke .... ZALOSNO! ...

Kenan Hasagić jedan je od nas!
ma neamo mi srece nikad to je jasno ko dan...
a imamo igrace ocami za 10 .. jbes Brazil
deadLy je napisao/la:
ma neamo mi srece nikad to je jasno ko dan...
a imamo igrace ocami za 10 .. jbes Brazil
da u pravu si staces tako je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.