Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hd 4850 specs...

125 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.10.2008. u 16:17

eh vako... hocu da uzmem sebi navedenu grafu (hd 4850).. pa imam par pitanja vezana za nju..
grijel se puno
mozel na napojnu od 500W
dal su dovoljna dva kulera (jedan veci, jedan manji.. ovaj veci udara direkt u nju..)
hocel bit dovoljna ta dva venitlatora da se ne pregrijava...

novi sam ovdje, pa nemam bodova da vam dam...
hvala unaprijed
bit ce ti dovoljno 500w i nece se pregrijavat uz navedena 2 kulera
ja imam 4870 i 650 W napajanje 53 temp dok radi cs a sad nisam gledo dok neka jaca radi pa mislim da ti se nece grijat al neznam jel to 500 dovoljno
eo moje specifikacije trenutno..
maticna - abit ip35p
procesor - intel pentium e2200 2.4 ghz (dual core)
grafa - 8600 gt
2*1gb 800 mhz Rama ddr2
hd - maxtor 160 gb
napojna - 500W
imaju 2 kulera...
eldaracd je napisao/la:
eo moje specifikacije trenutno..
maticna - abit ip35p
procesor - intel pentium e2200 2.4 ghz (dual core)
grafa - 8600 gt
2*1gb 800 mhz Rama ddr2
hd - maxtor 160 gb
napojna - 500W
imaju 2 kulera...
- ako imas cooler koji ti direktno hladi graficku, onda ti pregrijavanje ne bi trebalo biti problem.
- navedena graficka trosi 110 W

Samo jos da ti kazem da su ti 2 coolera za cijeli racunar nekako malo, trebas staviti bar jos jedan. Ja naprimjer imam 5.
SHELBY je napisao/la:
- ako imas cooler koji ti direktno hladi graficku, onda ti pregrijavanje ne bi trebalo biti problem.
- navedena graficka trosi 110 W

Samo jos da ti kazem da su ti 2 coolera za cijeli racunar nekako malo, trebas staviti bar jos jedan. Ja naprimjer imam 5.
TOSHIBA
ma mene zanima samo jos napojna, da li je knap ili treba jaca.Sve u svemu hvala ljudi, nastavite pisati lol.sala
eldaracd je napisao/la:
ma mene zanima samo jos napojna, da li je knap ili treba jaca.Sve u svemu hvala ljudi, nastavite pisati lol.sala
Ne treba ti jaca napojna, nema potrebe.
Napisao sam ti da trosi 110 W, i onda otprilike procijeni koliko trose ostale komponente i to je to.
Moze ali zavisi koja je napojna od 500W. Koju napojnu planiras kupiti?
SHELBY je napisao/la:
Ne treba ti jaca napojna, nema potrebe.
Napisao sam ti da trosi 110 W, i onda otprilike procijeni koliko trose ostale komponente i to je to.
covjece legenda si,hvala puno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.