Zdravo, mladi kanterasi a Bogami i kanterasice.
Sinoc, misleci o onoj wertuovoj temi dodjoh na ideju da organizujemo knife turnir. Po pojmom "knife turnir" smatram:
- samo knife mape tipa: 35hp, noz_ultra, 1hp
- sigurni zbog cita (nema knife aim
)
- turnir ce biti steam ili non steam vidjet cemo
- server cemo vjerovatno naci
Sada ja vas mlade kanterase pitam:
Ko se slaze sa mnom da napravimo taj neki turnir samo radi smijeha i igranja, a ne radi nagrade (sto vecina klanova hoce)? Molim vas izjasnite se samo da znam, posto server mogu mozda iznajmiti, a ako nemogu valjda ima momaka koji posjeduju server da nam ga usluze npr 4h da odigramo.
Zanima me, ko bi sve dosao, ko zna da sve uradi oko servera, ko bi reklamirao itd...
Komentari?
- samo knife mape tipa: 35hp, noz_ultra, 1hp
- sigurni zbog cita (nema knife aim
)- turnir ce biti steam ili non steam vidjet cemo
- server cemo vjerovatno naci
Sada ja vas mlade kanterase pitam:
Ko se slaze sa mnom da napravimo taj neki turnir samo radi smijeha i igranja, a ne radi nagrade (sto vecina klanova hoce)? Molim vas izjasnite se samo da znam, posto server mogu mozda iznajmiti, a ako nemogu valjda ima momaka koji posjeduju server da nam ga usluze npr 4h da odigramo.
Zanima me, ko bi sve dosao, ko zna da sve uradi oko servera, ko bi reklamirao itd...
Komentari?

a to nebi bilo nimalo lose usvari bilo bih extra ali verovatno bi se mali broj ljudi odazvao...