Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Need song :$

202 pregleda · 1 odgovor · otvorena 30.09.2008. u 08:26

BSMO 

Da nije hitno ne bih trazhio ...
treba mi pjesma , neki idol je pjewa , ide neshto kao : Bajram je bajram je opet sa nama , nek se cuje tekbir , nek se cuje galama 
Rješenje
Text

jao.. bajram mubarek olsun svojoj braci i sestrama svim muslimanima nek se zna da nas ima elhamdulilah,

i bajram je bajram je opet sa nama nek se cuje tekbir nek se cuje galama dok djeca dobijaju puno para kad cestitaju bajram svojim roditeljima (2X)

esselamualeykum braco vama svima a i selam sada ide nasim sestrama ceko sam na ovaj dan na ovaj lijep bajrama da bi mogo vama ja sada otpjevam
znam da nisam sam nikad u dzamiji klanjam
a za moje prazno vrijeme uzmem kur'an i citam
jer znam da sam muslim i u srcu to imam
hvala bogu da sam ja vako vaspitan

za ramazan cu popit i na poso cu ici ponosno glavudici i na iftar cu stici
ilahije uciti i necu se muciti uz dragog allaha puno su postici i na hadzdz cu otici i rahat se vrati u mejtefu cu svoju dargu ja zaruciti
zato cu se potruditi arapski nauciti bradu na mom licu uvijek cu nositi

i bajram je bajram je opet sa nama nek se cuje tekbir nek se cuje galama dok djeca dobijaju puno para kad cestitaju bajram svojim roditeljima
i bajram je bajram je opet sa nama nek se cuje tekbir nek se cuje galama dok djeca dobijaju puno para kad cestitaju bajram svojim muslimanima

draga braco i sestro ruke u zrak uz dragog allaha osjecam se uvijek jak
budite veceras sa nama ruke gore nek se cuje galama ovu noc sam oduvjek ceko da bi vam nesto iz srca reko
kao prvo hvala vam za sve ono sto sam steko
od rodbine i od domovine sam daleko al oni su meni kao islam u srcu i krv u ovoj veni zasto se trava na drugoj strani vise zeleni
postuj svoje tudje uvijek cijeni zivot promijeni stvari okreni ma nebudite lijeni u pravom pravcu kreni i ja se mucim na bajram namaz **sagibacu** da ucim
stime sebi srecu donosim ja sa balija i stime se ponosim PONOSIM

i bajram je bajram je opet sa nama nek se cuje tekbir nek se cuje galama dok djeca dobijaju puno para kad cestitaju bajram svojim roditeljima
i bajram je bajram je opet sa nama nek se cuje tekbir nek se cuje galama dok djeca dobijaju puno para kad cestitaju bajram svojim muslimanima

kad se sjetim starih dana avliji mirisog moga jorgovana nana spremila mi baklavu dala mi u srcu mi ostala rana ja sam se pozelio toga bajrama
ujutro se budim uz miris bajrama radost me dize sa moga kreveta
onda se obucem i abdest uzmem sa babom i bratom na bajram namaz idem u dzamiju stizem i ezan cujem ruke iza usiju uz allahu ekber dizem
sada lakse disem majci suze brisem koliko je sretna kada sa sedze se dizem
ovo sada pisem psovat necu vise mislim da je dosta bilo sejtanske kise
NEK SVAKO ZNŠMUSLIMANI KO SU
zelim vam ja sada svima bajram mubarek olsun

uskor mp3

Download

http://media.bosrap.com/index.php?dir=BIH%20Rap%20Arhiva%202003-2005/&file=Elvis%20S%20Feat%20Dolar%20-%20I%20Bajram%20Je%20Opet%20Sa%20Nama.mp3

or

http://rs559tl.rapidshare.com/files/149595267/Elvis_S_Feat_Dolar_-_I_Bajram_Je_Opet_Sa_Nama.mp3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.