Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Humanitarna pomoc..

191 pregled · 12 odgovora · otvorena 26.12.2008. u 17:47

Vec sam postavljao temu kako ima porodica u Kaknju kojoj je hitno potrebna pomoc.Idu hladni dani,treba grijanje,a oni nemaju cak ni strujju.

Znam da ste sada svi tanki sa parama jer dolazi nova godina,provod itd pa treba lova za provod

Al razmislimo malo, sta mislite da od tih npr 50KM sto ces dati za 2 gajbe piva,da popijes jednu gajbu i da das vamo 20 KM ?

Molim sve clanove koji su iz Sarajeva i koji su u mogucnosti da pomognu, nek ovdje postaju,koliko ko moze dati novca da se to skupi i da se nadjemo i da jedan ili dva od nas to odnese,,,

ako moze u zanimljive

Hvala

EDIT

Ova je akcija pokrenuta i u mojoj skoli,mi cemo gore skupljati novac do utorka pa cu ja to odnijeti sa profesoricom ( Druga gimnazija)
Mogao bih ja dati 10 , 20 km
haruN je napisao/la:
Mogao bih ja dati 10 , 20 km
Dosta

Da vas ima jos
Ocami imate od mene 10 KM (finansisko stanje slabo) javim ti na pm ili se dogovorimo
Od mene 10KM, reci kad gdje kud.
jbt da sam iz sa dao bi bar 50 km ima li ziroracun il nesho??
heawNi je napisao/la:
jbt da sam iz sa dao bi bar 50 km ima li ziroracun il nesho??
Imam ja, ako se svi slazu mozemo na taj.
A neki znaju da nisam lopov so... Radite sta hocete.
Vidi najbolje bi bilo da neko od administratora otvori racun da mogu svi uplatiti,dati 5-10-20 KM,vise ce se skupiti ...

Racun otvorimo,i za 20-tak dana skupimo vise para..!
Pored krize s param,odvojio bi od dzeparca.. 20 KM !!

et. pa skontajte
daj da se nadjemo negdje

humanitarac
Ja sam iz III gimnazije, i nama je bila ta akcija neka porodica, ja mislim da je to to. Mozda po razredu ( IV raz) da su 20 km davali. Nije puno, ali nadam se da ce pomoci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.