Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Bajram?!?!

295 pregleda · 34 odgovora · otvorena 29.09.2008. u 23:37

Iskreno
Mojne pisat sve 3
Neg napisite cemu se najvise radujete.
pare pare daju ti sve , pare pare svi vole te
malo glupi ?

ma retardi za bajram je zabranjeno alkohol konzumirat tesko da ce vas neko sacuvat od toga

nepostujete ni islam ni bajram ni muslimane
Ja se uglavnom radujem atmosferi koaj vlada tog dana.
Svi su lijepo raspoozeni, sretni.
Lijepo se ispricam sa ljudima, uzivam u lijepim jelima
Radujem se tome sto znam da sam uspio ispostiti mjesec ramazana.
Radujem se osmjehu starijih komsija, kada im cestitam bajram. Volim taj osjecaj kada nekoga obradujem, a za bajram je lako obradovati ljude. Jedna cestita od srca i iskren osmijh i najtvrdje srce omksaju na taj dan.
Radujem se jutarnjem odlasku u dzamiju, gdje cu vidjeti neke dalje prijatelje koje nisam duze vidio, gdje cu vidjeti Vahdeta (glavni Hodza u BL, glavni u mafiji ^^).

Naravno, drago mi je kada dobijem para, ali ne volim taj dio obicaja. Znamo svi kakav je standard, a kada nekoj staroj bkici (a takav mi je komsiluk uglavnom) ode po 20 djece da cestita, ode citava penzija. A jadnice iako ne mogu da dadnu, opet daju, pa makar poslje morale stediti za sebe. Zatim ne volim onaj govor koji hodja na kraju odrzi. I to ne volim samo zato sto je politickog sadrzaja. Meni je jasno da on hoce da prikupi sto vise glasova pred izbore (pogotovo sada), ali neka nas pusti na miru za vrijeme praznika. Zelim da uzivam, da pustim mozak na pasu, da ne razmisljam o svakodnevnim problemima, a prije svega, ne zelim da razmisljam o politici.
A i ovi izbori su kao da biras izmedju side i raka, ne znas sta ti je gore.
Zatim mrzim kada se neko napije za bajram. Tu vidis da taj neko nije shvatio srz ramazana i praznika uopste. Ne podnosim svadje i ruzne sale za vrijeme bajrama.

Izbor na anketi je katastrofalan. Prije svega ova zadnja mogucnost.

Post dobio aplauz od Schulz

jbt,vi na bajram mislite samo zbog bajramluka i da vam je sta pojest..
Ako cemo iskreno,je*e mi se za pare..
Radujem se bajramu,kao islamskom prazniku,i provest cu ga tako.. a ne u opijanju,zderanju, i da skupljam lovu..
Kao sto neko rece,ocu duhovno da se upotpunim,sve ostalo je nebitno..
PiraTinstw je napisao/la:
malo glupi ?

ma retardi za bajram je zabranjeno alkohol konzumirat tesko da ce vas neko sacuvat od toga

nepostujete ni islam ni bajram ni muslimane
a kad to muslimanima nije zabranjeno konzumiranje alkohola to jeste svih opojnih sredstava ma kakvi oni bili ? glup si a pravis se pametan.
ll0rdAW4mi0 je napisao/la:
a kad to muslimanima nije zabranjeno konzumiranje alkohola to jeste svih opojnih sredstava ma kakvi oni bili ? glup si a pravis se pametan.
znam da je zabranjeno svakako

al sad govorim o bajramu
Bajramluk
Bajramu se radujem nicemu vise.
Eo ga , ja se radujem Klopi OFKORS mozda malo i Bajramluku ^^
Kume, brate, bengalski tigre ...
Dje su tu oni drugi opijati ...
Morao sam stavit bajramluka jer se bajramlukom kupuju razne tamletice ... :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.