neznam sta je bilo,ja igram pesa kad odjednom pocnu zvucnici sustat,ja rr komp,opet isto,provjerim jeli "ustekan" i sve je "ustekano"xD
Diskusija
sustanje zvucnika
122 pregleda · 12 odgovora · otvorena 29.09.2008. u 20:49
ako ti nije logitech onda su ti riknuli ...
owny_ba je napisao/la:
ako ti nije logitech onda su ti riknuli ...
Provjeri jesu ti kablovi dobro ukopcani u zvucnike,jbga ako jesu probaj pocackat po audio devices da boost ili nesto nije ukljuceno ako opet nista . Fino uzmes jednu kesu i u kantu
zezam se,ako ti je ms trust ili slicno sranje garant su crkli.
zezam se,ako ti je ms trust ili slicno sranje garant su crkli.
imo isti proble kad je tek izaso pes ja istal igram kad najdnom suste zvucnici prvo ja mislio sjebali se kad kasnije vidim radi opet udem kad opet susti to je nesto do pes 100% al neznma rjesenje pes 2008
a jel ti rade kad slusas muziku ako rade do pes
Arzt3 je napisao/la:
imo isti proble kad je tek izaso pes ja istal igram kad najdnom suste zvucnici prvo ja mislio sjebali se kad kasnije vidim radi opet udem kad opet susti to je nesto do pes 100% al neznma rjesenje pes 2008
ma i meni je to bilo pa kasnije ce ti biti zvuk isto ko iz bureta pa ce jedna readit druga nece i tako to
rjesenje:kupuj nove
rjesenje:kupuj nove
ak je tebi il tvom komsiji komsinici upaljen radio il neko iz mahale telefonira to se desava nekih sat vremena
ozb ti kazem bogami
ozb ti kazem bogami
Par solucija (rjesenja)
1.) Probaj reinstall drajvere i sve opcije na Difult stavi.
2.) Otvori ih ako su na sarafe vidi da se žica nije iskopčala ili da nesta nije upalo u njih.
3.)Ako ove dvije opcije nerade , baci ih
^^
2.) Otvori ih ako su na sarafe vidi da se žica nije iskopčala ili da nesta nije upalo u njih.

^^
requeLL je napisao/la:
Par solucija (rjesenja)
^^

^^
skupi para i kupuj nove, ako ti je do zvucnika
probaj smanjit malo bass...tako je i meni bilo..susti ne mozes da spavas.. xD
prije mi je bass "fato" radio signale pa mi svirale ilahije dok sam igro cs-a...
prije mi je bass "fato" radio signale pa mi svirale ilahije dok sam igro cs-a...
CRKLI OCAMI TAKO I MENI FINO ODNESES DA POPRAVIS DADNES LIKU 10KM ili NOVI ZVUCNICI
sve sam probo
rijesenje
do popravit ili kupit
rijesenje
do popravit ili kupit
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.