Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

budi dobar xais0re ;D

542 pregleda · 35 odgovora · otvorena 28.09.2008. u 23:05

naš dragi Muhamed 'xais" Mutevelić(inače sin Mustafe Mutevelića ) nam ode za Ameriku =)))

7 hours left...

Dragi Muhamede,slijedit ćemo te kao što si i ti slijedo svoju ideju =D

GL HF da završiš školu tamo i nađeš kakvu crnkinju,oženiš je i ostvariš

"American Dream" i ćao

još jednom : sretno =)

@hahahahaha vidi mene idola,u fanarat otvorio : sry ;(
b0lje swugdje neg owde
A, moj Muha.. Pa k'o da smo juche zaigrali u Networku ce-esa (a, to je bilo davno, 2000.g.) pa onda krenuli u gimnaziju i sjedili zajednu u zadnjoj, rashrdanoj klupi pored prozora, crtali znakiche ce-esa na koricama teka, sharali po stolu sastave klanova, bizhali sa chasova i shtekali se kod sefketa dole i udarali po bihnetu.. K'o da smo juche pocheli kosharku trenirati i furati se na one tamo medvide iz Amerike.. TVOJE AMERIKE .. Nadam se da chemo ti ostati u lijepom sjechanju jer ti meni bash hochesh.. Et', sad nechu imati sa kime izvoditi ludorije na bazenu, nechu imati sa kime da se razbijam i kasnije trazhim bubrege (:.. Al' nema veze.. Zhivot ide dalje.. Nadam se da chesh se dobro snachi u Americi, da chesh za jedno 2-3 godine opet dochi u Bosnu al' ne k'o obichan insan nego k'o reprezentativac.. Ovim ti poruchujem srechu u tvom omiljenom sportu - KOSHARCI.. Znam da si sada excited jer ti dolazi neki potpuno drugachiji stil zhivota.. Vjeruj mi.. SVE JE ISTO! Jest ono raskoshno i luksuzno za ove nashe standarde.. Al' kad malo bolje prokontash.. Pff, zhivot ko zhivot.. Eee, moj Muti.. Nadam se da nechesh zaboraviti Bosnu kao svoju jedinu! Nemoj da bi te dzavo naveo da se krenesh drogirat' sa onim crnchugama ..
Eto.. Nadam se da chemo se uskoro vidjeti, jer chu i ja brzo nazad u Kanadu..

Sretno ti u zhivotu, Muhamede Mutevelichu!

I, btw, dodjem ti onu marku ..

Post dobio aplauz od Wertu

nadji sponzora za wcg licencu
maxeL je napisao/la:
Haj i skini mrak sa ociju xD
whahahaha
Sretno brate i sve najbolje tamo i da dobro zivis
ma sve sto Senad kaze to mora biti istina, tako da se i ja prikljucujem pozdravima iako ne znam tu osobu ^^
igrao sam 2 ,3 mixa s njim cini se kao dobar momak...
nek mu je sa srecom...
volio bih otici tamo jes da je to isto sranje kao i kod nas....
al bosanci su vrijedni ljudi i nadareni za sve tako da ce se medju tamo tim idiotima ja mislim snaci...
@ kbrummen ... hahaha , vidit chemo se,al sigurno dolazim iduche godine da idemo skakati na bazenima hahahah traziti bubrege hahahah

Hvala svima evo stigao sam zdrav i ziv hvala Bogu

aBd vidimo se nekad

P.S najzalosnije psujem ovima vamo nista oni smiju se hahah,odo da probam csa,.. cus

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.