Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WCG - Licenca

2.063 pregleda · 71 odgovor · otvorena 28.09.2008. u 14:23

Ljudi moji citam jutros onu temu vezanu za pobjedu nasih u Zagrebu i procitah Kemin post kako mi to cudo jos uvijek nemamo.

Pade mi na pamet ideja koja se vec par puta spominjala na forumu i mislim da je doslo vrijeme da nesto ucinimo.

Malo sam razmisljo i racunao i po mom misljenju mozda to i nije velik problem da je dobijemo.

Gledajuc to iz aspekta koji je onako realan; ako nas ima svaki dan nekih 100 clanova koji su tu svaki dan aktivni, da pokusamo uradit nesto...

Hocu da vam kazem ovo, svaki od vas pa i ja mjesecno bacimo 10ak KM mozda i vise na nista, na gluposti...
Zasto nebi tih bezveznih 10 KM davali na jedan ŽR koji bi bio izricito namjenjen za tu licencu??

Mislim da ovo nije neka stvar koja bi predstavljala velik problem za vas dzep.
Znam da neki nisu u mogucnosti da odvoje 10km za ovo,ali ako se moze u takvoj situaciji ici u Int. klub mislim da moze i za ovo...

Nek ova licenca bude zajednicka i da budemo ponosni da smo svi zajedno nesto uradili, kad moze Hrvatska, Srbija mislim da mozemo i mi pa makar na ovakav nacin.

Ako bi ovo upalilo, mislim da bi iduce godine u ovo vrijeme licenca bila u BiH, i da i mi imamo ono sta imaju ovi oko nas!!
malak je napisao/la:
Sreca pa ti ne bi bio u org. Covjek razmislja pametno. Steta sto je to istina.
Sreca pa ja radim Org, jednog ogromnog turnira na koji ce bas moci doci sam pozvani timovi....
cannabis4mi0 je napisao/la:
Sreca pa ja radim Org, jednog ogromnog turnira na koji ce bas moci doci sam pozvani timovi....
Onda to nije ogroman turnir jer se ne moze skupiti 10 ekipa kad je dozvoljen dolazak svim mogucim ekipama svijeta a ne da se biraju neke ekipe.
malak je napisao/la:
Onda to nije ogroman turnir jer se ne moze skupiti 10 ekipa kad je dozvoljen dolazak svim mogucim ekipama svijeta a ne da se biraju neke ekipe.
Taj tur ce za tvoju info biti jedan od najvecih u sarajevu, meni je zaista zao sto likovi poput tebe nece moci da dodju ali je**a zali se organizatorima. Ne brini ti za ekipe bice 16 do 20 ekipa ....
Ne bih ja ni dosao jer mi se ne isplati dolaziti na te turnire. Nego samo mi objasni odakle 16 ekipa ako ces ti birati samo odabrane ekipe a kad se pravi turnir u sa ne bude 10 ekipa bez obzira na nagradu.

Zanimljivo
malak je napisao/la:
Ne bih ja ni dosao jer mi se ne isplati dolaziti na te turnire. Nego samo mi objasni odakle 16 ekipa ako ces ti birati samo odabrane ekipe a kad se pravi turnir u sa ne bude 10 ekipa bez obzira na nagradu.

Zanimljivo
Samo se ti meni nemoj brinuti, odakle 16-20 ekipa. Doci ce ekipice a ti ces da trazis demoe po gba...... Vama se svima nes ne isplati a hocete svi na qESWC,qWCG.....
cannabis4mi0 je napisao/la:
Samo se ti meni nemoj brinuti, odakle 16-20 ekipa. Doci ce ekipice a ti ces da trazis demoe po gba...... Vama se svima nes ne isplati a hocete svi na qESWC,qWCG.....
Necu ja nista moliti niti skidati jer nemam potrebe za tim. I nije da se svadjam, vec samo govorim stanje kakvo je. Nisam rekao da se ne isplati vec jednostavno nema uvjeta za to.Bilo tko sa malo mozga zna da se bez sponzora ne moze nista jer kad svejdani, njemci, danci ne mogu bez sponzora organizirati veci turnir kako ce onda BiH. Drugi problem, kako osigurati prostor i compove. Na Dreamhacku npr. bude po 100k ljudi. U BiH nece biti toliko al opet nema adekvatnog prostora. i tako dalje...

a ti govorim stanje kakvo je, mozda ces ti/vi napraviti turnir, dobar turnir al to nece i ne moze bti nista specijalno bas kao sto ne mzoemo osigurati ni wcg licencu.

Pozdrav
malak je napisao/la:
Necu ja nista moliti niti skidati jer nemam potrebe za tim. I nije da se svadjam, vec samo govorim stanje kakvo je. Nisam rekao da se ne isplati vec jednostavno nema uvjeta za to.Bilo tko sa malo mozga zna da se bez sponzora ne moze nista jer kad svejdani, njemci, danci ne mogu bez sponzora organizirati veci turnir kako ce onda BiH. Drugi problem, kako osigurati prostor i compove. Na Dreamhacku npr. bude po 100k ljudi. U BiH nece biti toliko al opet nema adekvatnog prostora. i tako dalje...

a ti govorim stanje kakvo je, mozda ces ti/vi napraviti turnir, dobar turnir al to nece i ne moze bti nista specijalno bas kao sto ne mzoemo osigurati ni wcg licencu.

Pozdrav
To je tvoje misljenje da nece biti nis specijalno, bio je detonator lan event pa se prijavilo 90 % debila koji blage o csu nemaju. Ovaj event ako sve ispadne kako treba, bice ne dobar nego odlican bas sa tim sponzorima itd itd...
Meni samo nije jasno zasto su svi pali po CS igrachima da se zbavi ta WCG licenca, pa nije samo CS sluzbena igra WCG-a ... ima tu ovih "divljaka" sa WC i valjda nesto i sa SC, fife, NFSa
BOOSTER_ je napisao/la:
Dobra ti je zamisao pravooo ..i nije mi zao izdvojit 10 KM ako bi ista bilo od toga ...

Al' naci ces svakakve komentare tipa : " Sta ce bit sa nasim parama ako ne uspije to ?" - samo zbog ovoga mozda vecina nece dat 10KM

Nek neko otvori ziro racun i odma idemo u akciju supljanje za licencu !

@ eo citam schulz posta za vlasnika licence ..puno je lopova u nasoj drzavi ..tesko bi bilo naci nekog pravog za to
nemoj mi schulza svega ti za vlasnika licence...pokrasce nas sve
haha narawno da se salim
sve je moguce na brdovitom balkanu moji vi
slazem se sa tobom killuminat ... majke mi davacu ako i treba 20KM..zasluzili smo tu licencu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.