Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gg eu4ia ( GM ) @ qWCG

3.262 pregleda · 114 odgovora · otvorena 28.09.2008. u 00:31

Upravo sam primio vijest da je bh klan eu4ia ( Guerilla Method ) pobjednik hrvatskih kvalifikacija ovogodišnjeg WCG-a u Kelnu. GG momci !

Bosna i Hercegovina i dalje nema licencu za WCG.

Demos download

Više o World Cyber Games turniru

Ovom temom želim također najaviti ponovno učešće eu4ia ekipe na ClanBase-u i ESL-u ispred reprezentacije Bosne i Hercegovine.

btw. smrt spamerima, sloboda narodu !
nyonyo je napisao/la:
GG ♥
Kao sto sam rekao GM uzima
Kako mi je dragoooo :$:$
DEMO ? REZULATI ?
Btw jesul ovo sigurne vijesti ? :$
jesu

@topic

GG GM !

btw. licencu mora kupiti firma i to neka bogatija jer je nikako drukcije ne mozemo dobiti
ako neko ima informacije kako igrali ostale nase ekipe i koga su dobili u finalu !
Svaka cast za pobjedu i sretno u Kelnu !

Sto se tice licence za WCG, negdje sam procitao da je cijena oko 10 000 eura. Mozda cak i vise...
Cijene za ESL i ESWC su nesto manje zbog manjeg broja igara, ali vjerovatno ni one nisu ispod 5000 eura.
Dakle, bez jakog sponzora ostaju samo puste zelje...

Jos jednom svaka cast !
malak je napisao/la:
jesu

@topic

GG GM !

btw. licencu mora kupiti firma i to neka bogatija jer je nikako drukcije ne mozemo dobiti
VIDJECU JA SA HAMDIJOM LIPOVACOM recu da necu glasat za njega ako Bihac ne kupi tu licencu !
HOCU ozb
Samo ako mi moze ko napisat fino citko to ima hrvatska itd itd sta je to i ja napisem na forumu njegovom
nyonyo je napisao/la:
VIDJECU JA SA HAMDIJOM LIPOVACOM recu da necu glasat za njega ako Bihac ne kupi tu licencu ! :D
HOCU ozb :D
Samo ako mi moze ko napisat fino citko to ima hrvatska itd itd sta je to i ja napisem na forumu njegovom :D
Jedna lasta ne cini proljece :P
pitam bokia danas sto nije otisao u zg
boki: sta cu im ja sad..
ja cu doc kad bude finale hahah
Svaka cast decki : ) Raderite ih sve x)
Ocekivano, GG momcovi. Svaka cast!

Nadam se da ste imali potrebnu njegu i kreme od Sykon-a
VooDoo je napisao/la:
nista sad idemo onim evropljanima objasnjavat par caka. ;)
haha bravo :D tako i treba ..
FataL je napisao/la:
Upravo tako, dok se neko ne smiluje pa ne kupi licencu za WCG za BiH ( HAAJDEEE SMILUJTEEE SEEE ) :D
mozemo smislit nesto...
sa par ljudi moglo bi bit nesto...
evo sa GM sajta..sta pise..:) ko ne zna engleski neka mu neko prevede..

Today our CS team played in WCG qualifications in Zagreb, Croatia. Between 5 played games CS was on normal size. There was 10 signed teams for the event and GM.CS was the clear favorite for taking the 1st place home. On there path all teams were falling down easily. In the Final match where was BO3 system we got team CroatianoXia. First map was de_nuke which was chosen by qWCG organisation. Players won map with no much problems and score at the end was 16:9. Second map was de_dust2 which was chosen by losing team in first map which was noXia. That map was even faster finished with score 16:7.
With second wonned map GM.CS won the event and beside event prizes they won the berth for WCG Finals in Kologne, Germany on 5th-9th of November this year.

CroatiaGM Lineup:
Mirza "CAGE" Huseinovic
Mili "Laquila" Sivric
Antonio "RONALDINHO10" Buhovac
David "Soble" Misic
Josip "Sykon" I.

CroatianoXia Lineup:
bobek
sncL
preX
boba
LiQuid

Event prizes:
Berth to WCG FInals
5x LCD 19" Monitors
5x SteelSound 5H Headset
5x Webcam
tiHASMRt je napisao/la:
koliko je ta licensa da skupimo pa kupimo ^^
ima to na netu skinut sam treba nac XD

Svaka cast momcima i sramota sto nema licence :S

Ja da sam gigant ko bU ja bih vam bio sponzor i kupio licencu XD ^^
GG !
Fino se provedite na WCG ;D
Steta sto kod nas nema qWCG :( al' jbga valjda ce nekad da bidne...
Svaka cast.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.