Sellam svim muslimanima a zdravo pripadnicima drugih religija 
Eh ono sto ja trazim mi je vrlo potrebno, pa molim vas da se javite u sto vecem broju.
Dakle,
Trebaju mi vasa misljenja o igri "FlatOut" (flatout 1)...kakva je? jel zanimljiva? imal kakvih addona (npr ono da se skace, stunt arena
itd)?
I da mi kazete sto bolje igre (u vec auta naravno) da se trka ovo ono da nisu need for speed, track mania, i sl.
Kratko receno:
-Misljenje o igri FlatOut
-Naziv neke dobre igre sa trkanjem auta
-SSovi igre i objasnjenje sta se radi u njoj (po mogucnosti web stranica te igre da "razgledam" malo sta sve ima u igri)
Slab mi je racunar (vidi se u profilu) ali eto, hocu i ja da necega igram...al nemojte gledam konfiguraciju racunara pa davat glupe igre, dajte sto bolje igre pa cu ja vidjet na onoj stranici mozel mi igra.
Ko mi pomogne posaljem mu 4 km kredita.
Bez spama pls.
cya all

Eh ono sto ja trazim mi je vrlo potrebno, pa molim vas da se javite u sto vecem broju.
Dakle,
Trebaju mi vasa misljenja o igri "FlatOut" (flatout 1)...kakva je? jel zanimljiva? imal kakvih addona (npr ono da se skace, stunt arena
itd)?I da mi kazete sto bolje igre (u vec auta naravno) da se trka ovo ono da nisu need for speed, track mania, i sl.
Kratko receno:
-Misljenje o igri FlatOut
-Naziv neke dobre igre sa trkanjem auta

-SSovi igre i objasnjenje sta se radi u njoj (po mogucnosti web stranica te igre da "razgledam" malo sta sve ima u igri)
Slab mi je racunar (vidi se u profilu) ali eto, hocu i ja da necega igram...al nemojte gledam konfiguraciju racunara pa davat glupe igre, dajte sto bolje igre pa cu ja vidjet na onoj stranici mozel mi igra.
Ko mi pomogne posaljem mu 4 km kredita.
Bez spama pls.
cya all
.