Dakle sinoc sam sa jaranom Aldinom (Celer0n) zaj**avali ove što su koristili Bihnet acc Williams58 
Evo jedan zanimljiv razgovor!
Naime, prije nego što smo poceli razgovor, 'žrtvama' smo poslali jedan 'e-mail' sa sljedecim sadržajem!
Dobro večer,
Ja sam Ljaškić Hazim, predstavnik BiHNeta i osoba zadužena za komunikacije.
Dana, 26.09.2008. godine od strane Wiliams d.o.o. Široki Brijeg, podnesena je tužba na stranu BHTelecoma iz razloga neovlaštenog korištenja usernamea na našem servisu.
Kao servis, dužni smo da Vas obavjestimo da je Vaša IP adresa skenirana i Vaš e-mail account. Otkrili smo da se radi o ********, nastanjenom u općini Gornji Vakuf / Uskoplje.
Ovim putem, takođe želimo da Vas pozovemo na kantonalni sud u Bugojno, općina Bugojno, gdje će se održati ročište 29.09.2008. godine, ponedjeljak u velikoj sudnici sa početkom u 10:45 sati.
Sudija za Vaš predmet je Ibrahim Spahić, Travnik
Ukoliko želite neke detaljnije informacije, vezane za Vaš slučaj, obratite nam se putem e-maila.
Unaprijed hvala na razumjevanju,
Ljaškić Hazim, dip. ing.
Komunikacije BiHnet.ba
Ovo je Coffe shop, tako da nemoj smarati...
http://rapidshare.com/files/148844572/msn_razgovor.rar.html
Razgovor je podugacak.. Ali smijesan pravo.. Lik se sasro živ ^^

Evo jedan zanimljiv razgovor!
Naime, prije nego što smo poceli razgovor, 'žrtvama' smo poslali jedan 'e-mail' sa sljedecim sadržajem!
Dobro večer,
Ja sam Ljaškić Hazim, predstavnik BiHNeta i osoba zadužena za komunikacije.
Dana, 26.09.2008. godine od strane Wiliams d.o.o. Široki Brijeg, podnesena je tužba na stranu BHTelecoma iz razloga neovlaštenog korištenja usernamea na našem servisu.
Kao servis, dužni smo da Vas obavjestimo da je Vaša IP adresa skenirana i Vaš e-mail account. Otkrili smo da se radi o ********, nastanjenom u općini Gornji Vakuf / Uskoplje.
Ovim putem, takođe želimo da Vas pozovemo na kantonalni sud u Bugojno, općina Bugojno, gdje će se održati ročište 29.09.2008. godine, ponedjeljak u velikoj sudnici sa početkom u 10:45 sati.
Sudija za Vaš predmet je Ibrahim Spahić, Travnik
Ukoliko želite neke detaljnije informacije, vezane za Vaš slučaj, obratite nam se putem e-maila.
Unaprijed hvala na razumjevanju,
Ljaškić Hazim, dip. ing.
Komunikacije BiHnet.ba
Ovo je Coffe shop, tako da nemoj smarati...
http://rapidshare.com/files/148844572/msn_razgovor.rar.html
Razgovor je podugacak.. Ali smijesan pravo.. Lik se sasro živ ^^