Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Isprika !!!

704 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.04.2005. u 19:23

Na prijateljskom meču započetam sa Versus klanom, desio se dosad najsramotniji događaj u povjesti CW-ova.

Prije svega muso jedan od lidera klana ulazio bi izlazo sa meča kako se njemu sprdne pa kad mu se nađe zamjena on bi tražio kick pa nakon što je on zamjenio zamjenu, ponovo je izašao bez dodatnih objašnjenja.

Drugo limo se uopće ne ponaša kao da igramo Clan war, nego tera po svojem ne sluša zapovjedi, i još gore vrijeđa suigrače, te on još nakraju nezadovoljan napušta meč ostavljajući svoje suigrače na cjedilu.

Treće na meču se pojavljuje Sniper.exe koji uopće nije član exe-a, a trenutno imamo 8 aktivnih igrača.

Samo da napomenem, meč je trebao biti jedan od trening mečeva sa Versus klanom u sklopu priprema za kvalifikacije za ESWC.

Htio bi se ispričati redom :
Igračima Versus klana koji su se nadali da smo mi ipak ozbiljniji klan.

Boži koji je izdvojio od slobodnog vremena da bi administrirao meč.

ArcHabanu, netom koptiranom članu, koji je u prvom meču u "exe dresu" imao priliku vidjeti najveću sramotu u povjesti CW-a.

Ispričavam se u ime cijelog tima pa i onih koji nisu svjesni svojih pogrešaka i nadam se da se tako nešto više neće ponoviti.
Nadam se da će moju gestu isprike ponoviti i odgovorni za nemili incident.
Znam to za lima kada smo mi igrali protiv vas ali to za musa nisam se nado
hej orshee gledo sam vas juce kako igrate i oni su to svatili kao obican trening i bezveze su samo igrali!! nisu to svatili u opste ozbiljno!!!!
smijesno...
ipak sam mislio da je muso ozbiljniji...hajde ipak on je ok,ali limo vrijedjati
momci zavrsite karijeru
chaos je napisao/la:
bih CS at its finest

hjuihahahha n1
ArcHaban i ja smo izašli iz klana, ArcHabanu je ovo vjerojatno najkraće igranje za klan u karijeri koja tek počinje.

Mogu reći da je muso super lik, i da mi je bilo korisno iskustvo igrati za exe, al da ipak nemogu čekati da ostatak ekipe sazrije.
Jeste sramota.
--------------------------------------------
Super vaanja je junak on je legenda
ko tito ko hase super vaanja je heroj u sluzbi mase
nesto poput super hika samo nije takva spika
protivnici njegovi su droga i politika
pa kaze politicare mrzi vaanja
pa pjeva a dilerima u usta kaka
E pa da ti ja nesto dodam na ovo , prvo sniper se nije pojavio tek tako , nego sam igrao na serveru pa ste se vi pojavili .........
Kao prvo niste imali igraca pa smo ja i OKI_DJOMBA prisli u pomoc dok vam ne dodju igraci , poslije dolazi muso DJOMBA odlazi , ja ostajem jer vam fali igrac, nije bio CW i ne vidim probleme u tome..
Hmmm mislio sam da ste dosta ozbiljni , ali nista od vas , nema dogovora, limo ide da kolje misleci da che biti faca , ako nekoga zakolje puf cista glupost...
Svi vam prave neke tatktite, svi su lideri , svi sve zanju , a kad treba da se krene igrati nista od toga i na kraju bude "kud koji mili moji"....
Igramo u Terora dobijemo ih , ali kad smo presli u CT mjesto da chuvate site vi njih ganjate po bazi isto da igrate ganje ........
Ali eto bice nesto za 20-ak godina ...

Respect 4 all .........
Sn1PeR je napisao/la:
E pa da ti ja nesto dodam na ovo , prvo sniper se nije pojavio tek tako , nego sam igrao na serveru pa ste se vi pojavili .........
Kao prvo niste imali igraca pa smo ja i OKI_DJOMBA prisli u pomoc dok vam ne dodju igraci , poslije dolazi muso DJOMBA odlazi , ja ostajem jer vam fali igrac, nije bio CW i ne vidim probleme u tome..
Hmmm mislio sam da ste dosta ozbiljni , ali nista od vas , nema dogovora, limo ide da kolje misleci da che biti faca , ako nekoga zakolje puf cista glupost...
Svi vam prave neke tatktite, svi su lideri , svi sve zanju , a kad treba da se krene igrati nista od toga i na kraju bude "kud koji mili moji"....
Igramo u Terora dobijemo ih , ali kad smo presli u CT mjesto da chuvate site vi njih ganjate po bazi isto da igrate ganje ........
Ali eto bice nesto za 20-ak godina ...

Respect 4 all .........

LoL...nice nice...mogu vam rec da ste mi svi cudni...to sto je muso izlazio i ulazio na mech mi nije jasno jer je on kolko tolko ozbiljan igrac, za limu neznam...to sto se tice suigre,mm, mora se odredit 1 leader koji vodi clan a ne da svak ide svojom stranom...to onda nije teamplay... GL i nadam se da cete rijesit ove probleme,sto prije to bolje jer ESWC is commin
joooooooooooj hebem mu sve ja sam gledo mec jedno 20 minuta i izaso moro nes raditi da sam znao da ce se ovo desiti ne bi izaso huheheh
lol. ljudi pa cs je umro. zasto ga jos uvijek igrate ? WOW SE IGRA ?! HALO OVO JE 2005 A NE 1995 !
seYo~ je napisao/la:
lol. ljudi pa cs je umro. zasto ga jos uvijek igrate ? WOW SE IGRA ?! HALO OVO JE 2005 A NE 1995 !

heheh , lol . Upravu si !
seYo~ je napisao/la:

Ma nije cini ti se, jest da ovih dana dragi W0Wo kupi milione igraca i sakom i kapom, ali CS ih je vec dawno nakupio, a znas da ono sto "udje u krv" ne izlazi tako lako. Vjerujem da jos i danas milioni ljudi sa zadovoljstvom odigraju koju tetrisa ili pacmana.
A ovaj mec izmedju ovih klanova mi zvuci kao neki mechevi na pocetku one prrrve CSBiH lige, kada su klanovi nicali kao gljive poslije kise i sakupljali se "na brzaka" samo da bi se prijavili i fol ucestvovali u CSBiH ligi. Tnx God pa su bili toliko dobri da ih je pola diskvalifikovano zbog svega i svacega, ali u globalu gledajuci, zbog neozbiljnosti, bezobrazluka i nemara.
seYo~ je napisao/la:

lol , kad budu u svijetu WoW turniri igracu ga i ja, wc3 ok , al ne WoW omg
jean je napisao/la:
               seYo~ je napisao/la:

lol , kad budu u svijetu WoW turniri igracu ga i ja, wc3 ok , al ne WoW omg

ma bizi WC3 i WOW ,kapacitet mozga i koeficijent pameti mi nije dovoljan za te igre !

CS ostaje zauvijek mada i njega ne igram al ne mogu ga zaboraviti !
seYo~ je napisao/la:

TO SEYO CARE TAKO JE!!!!!!
WOW SE SAD IGRA WOW RULES!!!!!
RESPECT 4 SEYO
Bice bolje drugi puta...neozbiljnosti ima uvijek...ne bih da pricam mnogo ali to sto se desilo je sve do lidera...koji mora imati baem i trun pameti i postovanja da ga suigraci slusaju...
Uostalom lakse je igrat sa djetom nego sa nekim prof. koji misli da je faca ...
Djeca barem slusaju!...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.