Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dotA

594 pregleda · 41 odgovor · otvorena 23.09.2008. u 12:58

Ljudi novi sam u doti :)

Hocu nekoliko odgovora -.-

1.Kad igram dote i uradim print scren i izadzem iz igrice udzem u folder gdje su ss ali nemogu nikako da otvorim sve mi crno ? imali neki poseban program ili u cemu je fazon?

2.Za kojeg heroja treba najvise skilla?Ja licno mislim Pudge i Mirana

3.Koji je najaci igrac na svijetu u doti i koji je najaci klan na svijetu ?

4.Koji bosanac je najveci lvl na gareni ? [ja sam trenutno lvl 7 ali sam poceo prije 10 dana]

5.Gdje mogu skinuti dota replayse

6.DOTA BRBLJAONICA pricajte sve o doti xD

Admini nadam se da necete izbrisati temu Gaming je 4um.ty....
1. klikni print skrin pa otvori paint pa onda kopiraj u pain ! RADI !
LavShinoda je napisao/la:
1. klikni print skrin pa otvori paint pa onda kopiraj u pain ! RADI !
Da tako radi, ali sta cu ja sad sa onim ss sto sam prije snimio nemogu njih nikako otvoriti ?
pwny je napisao/la:
Da tako radi, ali sta cu ja sad sa onim ss sto sam prije snimio nemogu njih nikako otvoriti ?
izbrisi ih da ti ne zauzimaju prostor na racunaru lol XD
1. Ja sam trazio na netu program koji otvara te Warcraft slike, ali nisam nasao konkretan rezultat pa sam radio print screen, paste u Paint i spremao screen shotove.

2. Najvise skilla obicno traze heroji koji imaju vise mociju za bacanje i kombiniranje, kao sto si naveo recimo Mirana.

3. Tesko za rec.

4. Za bosance ne znam, ali znam da jedan hercegovac iz Capljine StaRFuck3R_ ima 35+ lvl.

http://www.garena.com/forum/viewpro.php?username=StaRFuck3R_

5. Na ovoj stranici imas replaya:

http://www.dota-allstars.com/replays

6. DotA bla bla :D
1. vala ne znam ni ja save replay pa udaraj print screen ako šta fino naleti

3.bit će da je tri zaboravio sam XD ...skill ti treba za svakog' heroja =)
etc4Lav je napisao/la:
1. vala ne znam ni ja ;D save replay pa udaraj print screen ako šta fino naleti :d

3.bit će da je tri zaboravio sam XD ...skill ti treba za svakog' heroja =)
1.Ma imam pravo dobrih ss zao mi sad sto ih nemogu otvoriti ali nisam snimao replay-e al hajde sad znam x)..
3.Ma netreba bas ima onih pravih pocetnickih heroja...
pwny je napisao/la:
1.Ma imam pravo dobrih ss zao mi sad sto ih nemogu otvoriti ali nisam snimao replay-e al hajde sad znam x)..
3.Ma netreba bas ima onih pravih pocetnickih heroja...
naprimjer?=)
Chosen_One je napisao/la:
1. Ja sam trazio na netu program koji otvara te Warcraft slike, ali nisam nasao konkretan rezultat pa sam radio print screen, paste u Paint i spremao screen shotove.

2. Najvise skilla obicno traze heroji koji imaju vise mociju za bacanje i kombiniranje, kao sto si naveo recimo Mirana.

3. Tesko za rec.

4. Za bosance ne znam, ali znam da jedan hercegovac iz Capljine StaRFuck3R_ ima 35+ lvl.

http://www.garena.com/forum/viewpro.php?username=StaRFuck3R_

5. Na ovoj stranici imas replaya:

http://www.dota-allstars.com/replays

6. DotA bla bla :d
StaRFuck3R_ je 32 lvl , a uostalom lvl nista neznaci jer si ga mogao nabiti afk-anjem u cs-u iako ga spomenuti igrac nije tako nabio ^^
SKULL1 je napisao/la:
StaRFuck3R_ je 32 lvl , a uostalom lvl nista neznaci jer si ga mogao nabiti afk-anjem u cs-u iako ga spomenuti igrac nije tako nabio ^^
Promasio sam u par lvl-a xD
Naravno da lvl nista ne znaci mnogi su igrali godinama na battle.net-u pa tek sad dolaze na garenu :)
etc4Lav je napisao/la:
naprimjer?=)
Po meni : Razor,Sniper,Traxes,Lanaya,Tiny,Rikimaru,Bone... Po meni su to pocetnicki heroji.

Dok ima onih heroja gdje moras imati bas skill...

Da znam da lvl nema nikakve veze,ja sam ownao lika lvl 22 a ja bio lvl 5 [ne hvalim se] nego beze pitam...
pwny je napisao/la:
Po meni : Razor,Sniper,Traxes,Lanaya,Tiny,Rikimaru,Bone... Po meni su to pocetnicki heroji.

Da znam da lvl nema nikakve veze,ja sam ownao lika lvl 22 a ja bio lvl 5 [ne hvalim se] nego beze pitam...
za razor ne treba skill?
ne da mi se raspravljati majkem' mile naučit ćeš
etc4Lav je napisao/la:
za razor ne treba skill?;D
ne da mi se raspravljati majkem' mile :d naučit ćeš :)
Prva mu je magija Frenzy sto mu pojacava as[attack speed] ,druga magija mu je Chaos oduzima dmg + plus jump, treca i cetvrta magija se nemoze raditi...Ja mislim da svaki nap zna uraditi frenzy i chaos,nema nekih magija kao npr pudge s kojim moras imati skilla ko snjim zna on je onda dobar igrac,isto sa geomancerom ko zna igrati dobar je ... a sa Razorom zna svako...ali dobro hajde naucicu se ja...
pwny je napisao/la:
Prva mu je magija Frenzy sto mu pojacava as[attack speed] ,druga magija mu je Chaos oduzima dmg + plus jump, treca i cetvrta magija se nemoze raditi...Ja mislim da svaki nap zna uraditi frenzy i chaos,nema nekih magija kao npr pudge s kojim moras imati skilla ko snjim zna on je onda dobar igrac,isto sa geomancerom ko zna igrati dobar je ... a sa Razorom zna svako...ali dobro hajde naucicu se ja...
učit ćeš =) još...stvarno si nawb u doti i ima dosta toga za preovladat=) ne da mi se prćit s tobom po forumima =)D
pwny je napisao/la:

kako bogati ne treba skill za tinya kolko napova fuli avalanche : toss ? kolko likova pogresan build koriste ? lanaya takodjer ni slucajno pocetnicki a o ovim ostalim necu da pricam jer jedino od njih bonea gotivim

po meni skill kakav takav treba za es , sf
Sve i jedan heroj trazi skill.
Ako heroj imam malo magija, onda moras biti dobar u deny i last hit, a ako ima dosta magija, onda moras znati kada koju magiju iskoristiti da sto vise ubijes, a da ti ostane mane za svaki slucaj ako naleti neki heroj.
Razor jeste laksi, ali nije ba nooberski.
Sniper nije nikako nooberski.
Sniper je cisti deny i last hit hero. Ako to ne radis u pocetku, kasnije skor pa nista neces sa njim moci uraditi. Zatim ima jako malo HP-a, tako da ako ga neko sa ledja gang-uje, gotov je.

WildboyPure je napisao/la:
kako bogati ne treba skill za tinya kolko napova fuli avalanche : toss ? kolko likova pogresan build koriste ? lanaya takodjer ni slucajno pocetnicki a o ovim ostalim necu da pricam jer jedino od njih bonea gotivim

po meni skill kakav takav treba za es , sf
to sto fuli desi se pobjegne ti lik ali inace meni je tiny noob heroj svi znaju igrati sa njim hyper mu kupis,assault i pwnaj...Normalno za builid to moras znati nemozes ti strenght heroju uzimati inteligent iteme... al hajde znam da treba skill za svakog heroja ali ja sam ove heroje naveo jer je snjima najlakse igrati.
etc4Lav je napisao/la:
učit ćeš =) još...stvarno si nawb u doti i ima dosta toga za preovladat=) ne da mi se prćit s tobom po forumima =)D
Dobro ti si kao neki stvarno zajeban igrac koliko vidim ? ako oces odma sad mozemo igrati na garenu 1vs1 koji god oces mod... ofc om = only middle. i onda cu da stavim replay na g.ba i reci cu svima kako newb koji igra 2 mjeseca owna tebe koji igra po citav dan dote ? ako oces odma sada ?
Philosopher je napisao/la:
Sve i jedan heroj trazi skill.
Ako heroj imam malo magija, onda moras biti dobar u deny i last hit, a ako ima dosta magija, onda moras znati kada koju magiju iskoristiti da sto vise ubijes, a da ti ostane mane za svaki slucaj ako naleti neki heroj.
Razor jeste laksi, ali nije ba nooberski.
Sniper nije nikako nooberski.
Sniper je cisti deny i last hit hero. Ako to ne radis u pocetku, kasnije skor pa nista neces sa njim moci uraditi. Zatim ima jako malo HP-a, tako da ako ga neko sa ledja gang-uje, gotov je.

;)
Upravu si ali ja sam rekao nooberski jer sam mislio najlakse je igrati sa njima.

Odma vidim po postu nemoram ni gledati kako igras da se razumjes u dotu a ne ko ovaj prdac...
pwny je napisao/la:
to sto fuli desi se pobjegne ti lik ali inace meni je tiny noob heroj svi znaju igrati sa njim hyper mu kupis,assault i pwnaj...Normalno za builid to moras znati nemozes ti strenght heroju uzimati inteligent iteme... al hajde znam da treba skill za svakog heroja ali ja sam ove heroje naveo jer je snjima najlakse igrati.
dagger travel shiva pa tek onda currias meni pwna na njemu
pwny je napisao/la:
kao prvo sa razorom trebas znati igrati, u early game razoru moras napucavati stats zbog HP-a, znaci chain i stats, tek od lvl-a 15+ napucajes frenzy. I da bi mogao nesto da uradis sa razorom last hit je potreban.
Za geomancera trebas micro.
Za pudga netrebas imati nikakvog skilla, sve je stvar tebe kako ces da procjenis hook , to nije skill....
I btw igrac se nemjeri jel dobar ili losh ako igra samo CARRY heroja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.