Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Monitor Problem

120 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.09.2008. u 19:11

E ovako ,kad upalim komp nakon nekih 10ak minuta mi se monitor gasi ali cim pomaknem misom upali se i tako se stalno nastavlja.Zna li neko u cemu je problem ?

@Da ne otvaram novu temu.Kad mi se pali komp pise mi BOT.ini files .Znam da ima jedan program pa ako mi netko moze dati link pls :P

Molio bih admine da glupe teme poput screen savera i takvih osamare pls .

vjerovatno je tu u tebe 10
ali nisam siguran , probaj :)
eto gunfort ti je sve rekao ja se malo zajebo, znam da je ovda negdje:D
a jesili razmisljo da ti to sto ti se monitor gasi nije screen saver,probaj ga iskljucit pa ti se nece desavat XD
namjestis da ti se ne gasi,desni klik na desktop-propertis-screen saver-pover i nastomas
dutty je napisao/la:
namjestis da ti se ne gasi,desni klik na desktop-propertis-screen saver-pover i nastomas
Ma nije do screen savera nisam glup.Gasi se ,a nekad se nemoze ni upalit moram rr komp :(
nuX je napisao/la:

vjerovatno je tu u tebe 10
ali nisam siguran , probaj :)
eto gunfort ti je sve rekao ja se malo zajebo, znam da je ovda negdje:D
da ne stavljam dzabe svoj ss,mrsko mi xD

tu gdje ti je on obiljezio,dole ispod imas pise POWER.Odes na to,onda dole ispod imas vise ponudenih opcija,jedna od tih je turn off monitor,i izaberes never.
dutty je napisao/la:
da ti nije upo neki virus pa ti to radi ?
Nije Virus ,da nije mozda do struje ?
Gunfort_ je napisao/la:
da ne stavljam dzabe svoj ss,mrsko mi xD

tu gdje ti je on obiljezio,dole ispod imas pise POWER.Odes na to,onda dole ispod imas vise ponudenih opcija,jedna od tih je turn off monitor,i izaberes never.
Sve je never :(.Aj ko rijesi problem dat cu mu jos 15 boba pls samo da rijesim ovo sranje pojavljuje mi se vec 4 dana :(
Rooneyy je napisao/la:
Sve je never :(.Aj ko rijesi problem dat cu mu jos 15 boba pls samo da rijesim ovo sranje pojavljuje mi se vec 4 dana :(
sacekaj malo,kazes da ti se ugasi i kad pomaknes mis on se ponovo upali.Da ti slucajno ne ode na stand by?
Gunfort_ je napisao/la:
sacekaj malo,kazes da ti se ugasi i kad pomaknes mis on se ponovo upali.Da ti slucajno ne ode na stand by?
Ali kad ne mrdam misom nekad se vrati slika ,a nekad se sroz ugasi komp.Da nije do napona :(.
System restore :$

@ sleek

Isto sam mu rekao ali ne fercera.. :X

Ma udari ga nogom XD
na desktop desni klik : properties :
screen saver : power: i vidis dje se lista izvukla ;)
stavis NEVER

Rješenje
meni je ovo isto bilo do prije neki dan ocami mog..ja pomjerim mis monitor se ugasi..pogeldaj da ti se kablovi negdje nisu iskopcali ili ne zatezu..meni je do toga bilo

rofl thx ^^
elSejh je napisao/la:
meni je ovo isto bilo do prije neki dan ocami mog..ja pomjerim mis monitor se ugasi..pogeldaj da ti se kablovi negdje nisu iskopcali ili ne zatezu..meni je do toga bilo:)

rofl thx ^^
Pomogo mi je perke i Rulf na msn,ali posto njima nisu potrebni bodowi evo tebi elsejh .:P

Molio bih admine da lock temu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.