Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Djojstici U sarajevu

117 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.09.2008. u 15:18

Kao sto kazem u temi, gdje mogu jeftino kupiti djojstike za kompjuter, znaci obicne bez analoga, a da su strelice normalne a ne onaj krug i to...znaci isto oni mali za playstation....hvala
Rješenje
ja sam uzeo neki kineski s analogom, normalne strelice za 13KM u robotu u hrasnom....a drugo rjesenje je ako imas od playstationa dyoystick vec, bilo je u merkatoru converter 16 km pa ustekas ga u usb i radi normalno

ovaj je kod mene iz robota: http://www.goodwarranty.co.th/images/joy/Xshock2-830S-b.gif
Imas u robotu u hrasnom , 3 sprat , uni expert oko 20 KM je ja mislim , btw imas 100 %

www.plus.ba
www.didakta.ba
Na Ilidzi , SARA Centar - Imamex - Tu imas i opremu za pc , tu sam ja sebi kupio Wireless mish , a Joystick ti je oko 15-20km a imash i skuplje , sve zavisi od designa , u IT Computers je preskupo fkt , preko 60km .. Ako ti treba jos lokacija , edituj post .
imas na siranu qme, oko15 KM, dodju ti 2 djojstika, bez analoga, noramla....i jos je dobro sto su an 1usb pa ti en zauzima puno ;), jrana moj ih kupio dobri su.....a nisu skupi ja mislim da su oko 15KM :D
53m1r je napisao/la:
Imas u robotu u hrasnom , 3 sprat , uni expert oko 20 KM je ja mislim , btw imas 100 %

www.plus.ba
www.didakta.ba
ja kolko znam ta radnja od uni experta se zatvorila, ne ? :D
Imas fin izbor "Merkur" Otoka, onaj gameshop
Ja kupio GIGAtech u skenderiji 15 KM... Joistick sve ima... Analog, normalne strelice ma prejak ocami
Maa iimas takwih swugdje ba.Plus i ostalo merkur nowi merkur stari ..
wizz je napisao/la:
ja sam uzeo neki kineski s analogom, normalne strelice za 13KM u robotu u hrasnom....a drugo rjesenje je ako imas od playstationa dyoystick vec, bilo je u merkatoru converter 16 km pa ustekas ga u usb i radi normalno

ovaj je kod mene iz robota: http://www.goodwarranty.co.th/images/joy/Xshock2-830S-b.gif
hvala...lock temu
U travniku ima gdje god hoces........
oni su negdje oko 10 KM neznam tacno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.