Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FPS

233 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.09.2008. u 00:25

eh ovako posto primjetim da mnogi imaju problema sa fps-om naime ja sam se zabavio oko toga da mnogima pomognem.... eh da nepeglam vise: oni koji imaju dual core procesor i koga zeza fps tj pada itd isl nek urade sljedece:

1.iskljuciti v-sync na svojim grafickim kartama, ko ima ati graficku kartu netreba to raditi jer je v-sync fabricki iskljucen kod njih, dok kod nVidia grafickih karti se mora manuelno iskljuciti prepostavljam da znate kako desni klik properties odete na graficku kartu i iskljucite v-sync..

2. upload sam program koji kod dual core procesora uskladjuje brzinu jezgara tako da CS dual core procesor zapravo ocitava kao jednojezgrni procesor pa pri tome ne trza... EVO LINK: http://rapidshare.com/files/146709570/Setup.exe.html

3. kad to instalirate i iskljucite v-sync na grafickoj karti ukucajte u konzolu fps_max 101 i fps_modem 0

4. i to bi bilo to fps je zakucan na 100 i kad prodjete kroz 5 smoke-a on ne pada

GL & HF

admini stavite temu u zanimljive ako mislite da je to potrebno......

et toliko od mene cusss :D
sLLayeer je napisao/la:
slicna tema bila, samo opsirnije pojasnjena
Ja bi recimo i da znam da je bila slična tema čestitao momku. Čisto da mu bude drago da vidi da je nekome pomogao, da nije đabe postavio temu... Jer znam da se potrudio. I meni bi bilo drago.

Ali ne, važno je prvi reći bila tema. Niste 'cool' sekunde s tim postovima.
jel radi taj program i za quad procesore ?
imam i ja nekih poteskoca
sc00pex je napisao/la:
jel radi taj program i za quad procesore ?
imam i ja nekih poteskoca
radi ja mislim kad radi ya dual trebo bi i za quad
ako ukucas na search fps izbacit ce ti bar jedno 354033352 tema ovih istih
Sequnix je napisao/la:
Ja bi recimo i da znam da je bila slična tema čestitao momku. Čisto da mu bude drago da vidi da je nekome pomogao, da nije đabe postavio temu... Jer znam da se potrudio. I meni bi bilo drago.

Ali ne, važno je prvi reći bila tema. Niste 'cool' sekunde s tim postovima.
Potpisujem!

I ja sam prije stavljao teme tj guide za neke igre i fakat je lijep osjecaj pomoc nekome

A onda oni pocnu psovat, pa govorit bila tema a hu drz ne daj...

Sta cu im ja.

I momak, cestitam ti na ovom, samo...ne znam iskljucit vsync :$
sp33dy je napisao/la:
radi ja mislim kad radi ya dual trebo bi i za quad
haj ja cu instalirat pa valjda nece biti negativnog utjecaja
ah sad sam vidio ovo ne moze samo za dual core AMD a kod mene intel ....
sc00pex je napisao/la:
ah sad sam vidio ovo ne moze samo za dual core AMD a kod mene intel ....
aj potrayit cu ti ja za intelove procesore pa ako nadjem send cu ti link
sp33dy je napisao/la:
aj potrayit cu ti ja za intelove procesore pa ako nadjem send cu ti link
hvala brate :D
Ko zna iskljuciti Vertical sync na graf...VIA/S3G UniChrome Pro IGP.... Nek kaze plz :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.