Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warhammer Online MMORPG

381 pregled · 39 odgovora · otvorena 19.09.2008. u 04:01

Pozdrav raja,evo na samom pocetku izlaska ove igre i svih pregledanih klipova,o ovem MMORPG-u Warhammer,i toliko zanimanje oko ove igre...Interesuje me da li ce veci broj vas poceti igrati ovu igru,znaci Counter-Strike nam je na neki nacin isfurao :D,bar ja mislim..Za sada mi je poznata neka sitna ekipica koja bih pocela igrati ovaj MMORPG..A to su : Wertu,coya,VR6,ja itd..Ima jos nekih osoba,al nisam siguran za njih..Eh posto sam cuo da ce biti dosta stvari slicnih kao u WOW-u takodje i u ovom MMORPG-u ima Guild,u kojem cemo nadam se biti : Wertu,coya,VR6 ja itd..Eh sada je na vama da li zelite poceti igrati ovaj MMORPG..Ja bih da vas pozdravim,i da kazem samo da sam igrao razne igrice,i cak sam bio dosta blizak WOW-u i ako nisam bio neki haXxpr0x,ipak mislim da je Warhammer dosta jednostavnije i zanimljiviji..Toliko od mene,pozdrav za sve gamere na ovom forumu...Pa cemo vidjeti koliki broj vas ce poceti igrati..Hvala
Vise mi se svidja WoW, al za promjenu malo igrat cu i ja , eto dyemo racunaj i na mene
Prejaka igrica ali CS i WOW jos uviejk vladaju ali je dobra nemam rijeci.
pocet cu i ja poslije bajrama,dok uzmem novi komp
i da,moj prijedlog je da igramo svi na istom realmu,da napravimo guild, i to
zar vam nije bolje age of conan poceti :P, a zaletili se sa ovim mmoima milijon ih sve jedan za drugim XD
ma svaki mmo je u principu isti.. igras beskonacno..
Moguce da pocnem.. samo treba zbavit 50$
I ja cu pocet igrat

Hajd' da svi igramo na jednom serveru, da napravimo guild "Gamers.ba" il nesta tako
Ja se nadam da ce biti sve, samo ne slican WOW-u jer kako vidim bazni princip igre se razlikuje, jer se ovdje igra bazira na RvR (Realm vs Realm) PvP sistemu, dok je WoW realno, dobar PvE sa prosjecnim PvPom...
E sad igra je vani, i sam sam zainteresiran, jer mi se svidja taj RvR princip ako mogu ovi momci sto su vje vec nabavili da malo komentarisu kako sve funkcionira, da neko ozbiljniji napravi neki kratki review pocetka igre ;)
Jedan ozbilajn review bi dobro dosao. Zainteresovan sam da pocnem jer mi je od WoW-a muka....
Ne znam gdje da kupim orginalnu igru, vjerovatno ako nadjem igracu....
cannabis4posho je napisao/la:
Ne znam gdje da kupim orginalnu igru, vjerovatno ako nadjem igracu....
Predpostavljam da ce je oni momci na Siranu nabaviti. Bar sam ja tamo WoW kupio, mozda bude i Warhammer.
Za sve bivse WoW igrace, koji sprelaze na WAR, nadam se da ce ova igra biti zanimljivija, zabavnija i "less time consuming" od wowa.. Volio bi isprobati ovu igru, ali pocinje mi 2. godina fax-a, tako da nista od toga..

GL HF

p.s. Ima li iko predstavu koju fakciju/ rasu / klasu bi volio igrati ?

Ja kada bi poceo ovo, rollao bi Destruction fakciju, a sto se rase/klase tiche, mislim se izmedju Greenskin Shammy-a i Dark Elf Sorceress, deep destro facemelter's dream :D
Breakingah je napisao/la:
Predpostavljam da ce je oni momci na Siranu nabaviti. Bar sam ja tamo WoW kupio, mozda bude i Warhammer.
citaj ORGINALNU ne FALS.....
citaj ORGINALNU ne FALS.....
pa sta mislis o cemu ja govorim ? .... Momci imaju AOC, WoW, Guild Wars.... pa govorim da predpostavljam da ce i Warhammer nabaviti...
pa sta mislis o cemu ja govorim ? .... Momci imaju AOC, WoW, Guild Wars.... pa govorim da predpostavljam da ce i Warhammer nabaviti...
Neam blage, gdje tacno na siranu ?
Neam blage, gdje tacno na siranu ?
Ako dolazes od strane vjecne vatre onda 3 radnja. A od pozorista 2... Dva mlada momka rade ne mozes profuliti.

EDIT : ev bas gledam sada neke in game videos valjda dok je jos u beta fazi bila helem nejs. Sa sigurnoscu mogu reci da cu igrati ovo cim dodze kod nas da je kupim. Jel neko zna kolika bi bila mjesecna pretplata ?
Ako dolazes od strane vjecne vatre onda 3 radnja. A od pozorista 2... Dva mlada momka rade ne mozes profuliti.

EDIT : ev bas gledam sada neke in game videos valjda dok je jos u beta fazi bila helem nejs. Sa sigurnoscu mogu reci da cu igrati ovo cim dodze kod nas da je kupim. Jel neko zna kolika bi bila mjesecna pretplata ?
Pokusavao sam ja naci na oficijelnoj stranici, ako pogledas F.A.Q. vidjeces da ima pitanje o subscription, ali nema nikakvog konkretnog odgovora. Sve sto su rekli je to da ce pretplata biti potrebna i da ce WAR biti konkurentan ostalim igrama, sto se subscriptiona tiche..

Trebalo bi ocekivati neku pretplatu od oko 15€, barem ja tako mislim, a moguce je da ce biti jeftinija od WoW pretplate, jer im je wow direktan konkurent..
ovako ja sam zvao meni sutra stize do 2 popodne shipment ^^
EH OVAKO ! Da razjasnimo neke stvari bez znaci ikakve uvrede ili necega. Igrao sam jako dugo wowa i nisam imao prelijepa iskustva s nasim ljudima (neozbiljnost nedolazak na vrijeme itd itd.) dok s druge strane stranci su agilniji takoreci vise se trude da uspiju u igrici koju vec igraju i placaju da je igraju!
Druga stvar je da stvarno postujem i drago mi je sto sam igrao s odredjenim ljudima wowa (Anii, Spectral, Tentative itd itd.) ali warhammer definitivno imam namjeru igrati za svoje dobro kao sto sam i wow ... jer nisam dzabe imao najjaceg huntera na balkanu realno gledajuci Tako da momci ja idem svojim putem a ako me zelite slijediti bujrum ja bih volio al ne zelim da ovisim o nekom ko ceka da kupi igru na siranu i ne zna kako ce je doplatiti itd. jer ja nemam vremena iskreno da ganjam tako ljude pa pravi guild .. pa se brini o guildu .. pa nas nema dovoljno za raid .. zovi ove Zovi one ... onome fax .. ovome skola. .. onaj ne moze poslije 12 igrati prva smjena u srednjoj ^^ to mi ne treba fakat tako da mene otpisite im going my own way

Sljedece igrat cu vjerovatno Destruction/ Dark Elf Disciple of Khaine ili Sorceress jedno od to dvoje sigurno. Realm na kojem cu igrati ce biti vjerovatno Vortex ali ako ne bude editovat cu jos
5.99eura mjesecno je game card! I btw ovim sto govore ... WoW ovo ono ... CS ovo ono .. ne budite smjesni ovi su prodali u pretprodaji onoliko koliko je wow u 6 mjeseci... druga stvar igrica je pustena jucer a vi govorite nema sanse WoW ipak rula ... will see prvi i najveci razlog ti je kesh 5.99 eura .. sto ce neko davati 12.99..kada moze vise od duplo manje a veca igrivost i bolja igra opcenito smjesno ..... uzivajte
coya je napisao/la:
5.99eura mjesecno je game card! I btw ovim sto govore ... WoW ovo ono ... CS ovo ono .. ne budite smjesni ovi su prodali u pretprodaji onoliko koliko je wow u 6 mjeseci... druga stvar igrica je pustena jucer a vi govorite nema sanse WoW ipak rula ... will see :) prvi i najveci razlog ti je kesh 5.99 eura .. sto ce neko davati 12.99..kada moze vise od duplo manje ;) a veca igrivost i bolja igra opcenito :) smjesno ..... uzivajte
Malo reci da mi je drago je ovako ajmo reci mala pretplata. A molio bih neki link ili nesto koji malo pojasnjava klase/rase jer nisam upoznat sa Warhammer svijetom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.