Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Assassins Creed Problem..

247 pregleda · 19 odgovora · otvorena 18.09.2008. u 20:10

Ja mislim da nije bila ova tema, a ja imam ovaj problem pa bih vas zamolio da mi pomognete...
Instalirao sam igru, krekovao je i kada pokrenem, pojavi se neko punjenje.. i kada dodje na 62% izbaci me i kaze error i send / dont send... a danas sam uzeo grafu novu (geforce 8600GT 512mb), imam 1024mb ram memorije, i procesor pentium 4 3.0 ghz... a i najnoviji directX instaliran..
sada cu vam dati screenshotove, u slijedecoj poruci..

molim vas pomozite mi.. ostao bih razocaran kada mi ova igra nebi mogla.. molim vas...
je napisao/la:
igra malo rec jaka..

a ta 8600gt i nije neka grafa al et :$

uzmi drugi cd ili skini drugi crack sa neta :)
evo img.. valjda sam ga dobro stavio.. a grafa mi podrzava igru.. neznam sta je frka..
isti sam problem imao brate, i nije do compa nego do cd-a, meni se to pojavljivali kad sam u Jerusalem trebao da udjem... Kupi novi cd, jbg
a jebiga onda... a meni je preko daemon toolsa znas.. mislim da je igra skinuta sa interneta..
jarane to ti je do igrice....i meni se desava to kod jerusalema.....

nevjerujem da ce ti ista pomoci ako kupis novi dvd jer se to desava svima......jedino ako si dobar sa lovom kupi original igricu.....
jarane nije jeruzalem ja nemogu nikako upalit igru.. hajd da je samo jeruzalem pa ni po' jada :-@... vidi screen
skini patch sa neta oko 700 mb je ,ali kazu da ispravlja dosta bugova.

p.s 8600GT je isto i kod mene , jest da se kod mene moze dodat virtualne memorije od rama ali graficka vrti igru na high bez problema.
e ako je 700mb onda mi nema pomoci prije 1. oktobra... istrosio haman citav net na gluposti... znate postio pa nisam znao sta mislim :D:D
mozel neko detaljno objasnit kako i sta trebam uraditi.. i koji patch moram skinuti.. nabavio sam net btw..
moze li neko barem da potvrdi da mogu pokrenuti igru sa procesorom 3.0ghz??
Straight je napisao/la:
jel ovaj forum mrtav il niko nezna ?
]Pozz, ako nisi uspio rijesit problem skini je sa phazeddl.com!
ee i meni isto dođe na 62% i onda me izbaci.
znali neko do cega je??
Straight je napisao/la:
moze li neko barem da potvrdi da mogu pokrenuti igru sa procesorom 3.0ghz??
taj procesor je veoma slab jer znam kad sam ja imao nvidia geForce 8600 GT ddr3 i procesor od 4200+ i rama 2GB opet je stekalo na HIGH,tek sada kad hvala bogu imam mocnu graficku i dovoljno jak procesor igra leti a jedan jadni procesor od 3 Ghz je slabo jer svaka nova igra trazi minimum dual-core i ta igra trazi minimum dual-core 3800+ pa tak
Evo ti jedna stranica za patch malo bolja od one prethodne :P http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1506889/3878640, a ovo je i super za sve one,među kojima sam i ja, kojima igrica stane kada krenu u Jerusalem i pojavi im se don't send .... i kada skinete ovo onda extractujte jerusalem 001 tako sto odete desni klik 7z onda extract files i odaberete lokaciju,isto tako i za asruf 001 i onda prebacite to zajedno sa dataPC.forge koji vam dodje kada skinete ovo zajedno sa svim ovim sto sam do sada pricao odete na folder gdje ste instalirali igricu i samo ih zamijenite copy paste :D i zamijenite ovo jerusalem forge i asruf forge i pc forge sa prijasnjim koji se nalaze u tom folderu o onda igrate igricu :D =))).
Ljudi pomozite mi.......ne mogu da instaliram patch......ustvari pusti instalaciju ali na kraju mi kaze da ponovo probam da instaliram i pise mi ovako...........this patch is desing only for version 1.00 , 1.02 is found intead....
I nzm u cemu je problem.....a skinuo mi patch sa ubisoft sajta...... :((((

Unapred hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.