Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balcan Gaming Cup - CS 1.6

703 pregleda · 33 odgovora · otvorena 18.09.2008. u 00:45

hm...u sred srbije, ne znam bas...
Arife ne znas zbog daljine ? (Sarajevo je blize centru Srbije od Banjaluke :) ) Ili ne znas zbog necega drugog .. Ako je to ono drugo uvjeravam te da nemas zbog cega da "ne znas" :D .. Bio si i u BL i Prnjavoru ... znaci glupo je i pomisljati na te neke druge razloge :)
Ar1F je napisao/la:
Ako ti se nista nije dogodilo u ciganskom entitetu nece sigurno ni u Krusevcu. :)

A ja sam veoma zainteresovan za dolazak,dok se cujem s mojima edit cu uradit. :)

Post dobio šamar od SkY

glupo mi te sada kao i oni citirat, ali ovdje se MORA otici!!! obavezno!!
Ar1F je napisao/la:
Ugljesha sta se prepo :D J**I SRBE ?:D
Hmm lijep je projekt nema sta

Ali sumnjam da ce imat iko muda odavde da dodje ... Mozda neko iz BL dodje Ali iz SA sumnjam... No offense
Sta pricate gluposti, sta vam je? Jeli bio QCPL Beograd pa je bilo i previse nasih ekipa...!!!

Post dobio aplauz od SkY

pa pola ljudi sad ovog sad foruma ne zna sta je qcpl kamol da je bio u belgrejdu :D
sretno svima koji odu, a tur prva liga
sad ce ici na tur u zagreb neka ekipica iz bih : cage , laqulila , soble , voodoo ...

zasto nebi imali muda doci i u srbiju ?

svaka cast za turnir.

gl
sta vam je ljudi, sta panicite ko da se ide u pakao.... sigurno mogu unaprijed reci da ce sve super proci, sta svi gledate ruznu stranu izmedju drzava balkana, koliko je bilo turnira po raznim gradovima BiH gdje su se sastajale sve tri nacije... pa jel se sta desilo ?

RELAX gl & hf ;)
torQ7u je napisao/la:
Hmm lijep je projekt nema sta ;)

Ali sumnjam da ce imat iko muda odavde da dodje ... Mozda neko iz BL dodje :P Ali iz SA sumnjam... No offense
cage je iso jos tamo pocetkom 2000tih godina, ne kontam vas uopste, ljudi iz sarajeva danas zive i studiraju u beogradu masovno, a kamo li da neko dodje na dan 2 na turnir, ljudi nisu vise 90'te nemoj da se tripujete
ciftiNho je napisao/la:
Sta pricate gluposti, sta vam je? Jeli bio QCPL Beograd pa je bilo i previse nasih ekipa...!!!
E moj ciftonja, gdje su ovi djechaci bili kad se to odrzavalo. Dzaba njima govoriti.
Ne trebaju Vam ljudi ni jaja ili ti muda, ni srce ni hrabrost. Treba Vam samo malo dobre volje, malo vise para, dobra koncentracija i raspolozenje. A kada dodjete, zaboravicete da niste kuci i videcete shta je gostoprimstvo i otvoreno gamersko srce. Pokenjacete se od krushevachkih specijaliteta, ali imamo extra WC-e. :-D
Bice dosta deshavanja koja jos uvek nisu najavljena, ali ce upotpuniti dogadjaj. Neka ostanu za sada tajna, ne bi bilo interesantno da se sve otkrije odmah.

Post dobio aplauz od dvr

SRBE NA VRBE! NEMA VRBA KOLIKO IMA SRBA!
@tour
ne znam hoce li me mama pustiti :$
torQ7u je napisao/la:
Hmm lijep je projekt nema sta ;)

Ali sumnjam da ce imat iko muda odavde da dodje ... Mozda neko iz BL dodje :P Ali iz SA sumnjam... No offense
Kako imas/te glupo razmisljanje, vi josh uvek zivite u ratu koji je zavrsen pre vise od deset godina..
ljudi molim vas nemojte da pricamo o tim rasnim i verskim sranjima , pa ja sam bio kod vas u gracanici ,jel me neko dirao ? nije , ni vas ovde niko nece,svi su gostoljubivi i normalni i ne zanima ih rat i ostalo . pozdraw i nadm se da cemo se videti tamo i svi uzivati u cs-u i propranom zadrzaju turnira .
ma pusti istripovane likove ... opusteno .. pokusat ce se doci u sto vecem broju 100% cheerz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.