Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EXDG Liga

1.083 pregleda · 56 odgovora · otvorena 17.09.2008. u 13:49

Zavrsena je 1/8 finala.
Rezultati:

Veceras se igra 1/4

Realno govoreci nasi momci su dobili najlakseg protivnika, ipak pozelimo im srecu.

Moja prognoza:

GuerillaMethod vs FragnatiX 16:6 ; 16:10
TJM vs DEEP1NSIDE 5:16 ; 16:14 ; 3:16
neWave vs darkSide 16:13 ; 16:6
KGG vs teamEntity 10:16 ; 16:5 ; 2:16

Pobjednici prva dva odnosno druga dva para ce igrat u 1/2 finalu!
Gl svima bolji nek pobjedi po meni finale kako god bilo biti ce gusto jako dobre ekipe
Je**n ce biti ovaj treci mech po redu.Obadvije ekipe su strasne. Gledacu to ako ne bude zanimljiva liga prvaka^^
Gledam GM
GL decki :$
Za ove koji traze line up:

neWave:

COMMA
vlada
c0nfy
k1Ng0r
hyber

FragnatiX:

Ink-Eyes
KoRn
Neg[R]o^
N[I]KK!
ChieF

darkSide:

N1GHTMARE
ERASER
RobbbiNNN
Shakal
Sak1
Radisha
Boko

GuerillaMethod:

Soble
Laquilla
VooDoo
Sykon
Luque

DEEP1NSIDE:

dEJAN j.
seway10w
m1lorad
UNKNOWN TALYAN
JESSE

TJM:

mrk1
uNkind
dek1
Aleksandar
GenKy
Zeki
CheX
qck

teamEntity:

KaLaN
eRRor
NVD
alm1ghty
raidon

KGG nemogu da nadjem

Ja, DPS i GM nemogu igrat u finalu
Finale GM vs. neWawe
@ StrikerHAVEN griješiš vjeruj mi
a cuce se ko gresi ko ne LOL nista ja gledam kgg entity volim smarati makedonce na HLTV
meni ne radi hltv pise bad server addres (((
DEEP1NSIDE vs TJM 16:5
de_inferno

DEEP1NSIDE vs TJM 16:10
de_dust2
StrikerHAVEN je napisao/la:
hm.. Nisam ranije za njih cuo al isam gledo sve njihove matcheve momci igraju extra dobro i svidja mi se njihova igra zato sam stavio ENTITY .. dok mislim da gm nema sansi zbog neuvjezbanosti ili gresim vs DPS zato sto je DPS trenutno uvezbanija ekipa zbog wcg i td
LOL
Jesam se nasrao hahahha Uglavnom Entity uzeo 1 mapu DPS uzeo 1 GM uzeo 1... ne znam zasto neWave ne igra?

EDIT: nW sutra u 19:00 Hvala :d

EDIT: Uzeo DPS 2 0, GM 2 0 i ENTITY 2 1
VooDoo owno nogom na nuke...gledao sam nuke ! :$
15 : 15 KGG I ENTITY u dd2
sad se igra cpl mill :$
pa i ti bi ovno da ti protivnik ima 50-70 loss ... meni i chiefu loss 60 ... niku 70-80 ping .. nagoyi pucao komp zbog dimni jel igra na 30 fps i dobili nas bravo idoli su mi
NegRo09 je napisao/la:
pa i ti bi ovno da ti protivnik ima 50-70 loss ... meni i chiefu loss 60 ... niku 70-80 ping .. nagoyi pucao komp zbog dimni jel igra na 30 fps i dobili nas bravo idoli su mi
Nevalja se vaditi na računar, i na LAN-u da ste igrali izgubili bi.
Poklopi se, izgubili ste i to je to !
ne vadim se naravno nego lik prica nesto nogom iliti ne znam sta ... ma svi ste vi meni hitoni a pola juce poceli da igraju cs i odma se hitonishu ....

jel bi ti mogao da ubijes negko sa ovakvim netom ? tj imamo 1 mb ali nas je***o veceras ...

http://img222.imageshack.us/my.php?image=jootel2hr5.jpg
Svaka cast nasim momcima ali ovi DPS su pravo pravo dobri igraci, al volio bih da ih nasi uzmu, a mislim da mogu, al na kraju sigurno ostaje neWawe sto ce biti jako jako je***o
Jeli mill ct ili teror mapa?

EDIT: http://www.gamers.ba/galerija/491/3968/ Ovo se zaradi kao G.ba ADMIN!!!
NegRo09 je napisao/la:
Kad te netko pita jeste li dobili ili izgubili jel mu ti odgovoris ne valja nam net ?

izgubili, izgubili
dobili, dobili

nema 3.
paddy je napisao/la:
Svaka cast nasim momcima ali ovi DPS su pravo pravo dobri igraci, al volio bih da ih nasi uzmu, a mislim da mogu, al na kraju sigurno ostaje neWawe sto ce biti jako jako je***o
uzece ih jedino ako dpsovcima nestane struje pa bude dw

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.