Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Administratori g.ba

1.484 pregleda · 55 odgovora · otvorena 15.09.2008. u 11:10

Vecina vas se susrece svakodnevno sa g.ba! Dodjemo na ovaj site da procitamo pokoju pametnu vijest, poneki dobar post, da se nasmijemo, obradujemo i mozda ponekad i zakacimo! Bez obzira na to nase "kacenje" ovaj site je nesto predivno i prekrasno na nasim prostorima! Nesto sto je sve nas spojilo i idalje spaja! Na ovom situ sam nasao jako dobre frendove i svaki trenutak ovdje je poseban! Po mom misljenju, ako bih trebao da opisem g.ba sa jednom rijecu ili sloganom to bih bilo bratstvo!!! Definitivno kao u stara vremena kad je slogan Bratstvo i Jedinstvo spajala milione ljudi po citavoj Yugi!
Da predjem na stvar... Kao sto rekoh, susrecemo se svakodnevno sa g.ba! I evo sjedim u svom sobicku i razmisljam upravo o tom siteu! Naravno svaki clan ovog foruma je jedinstven i zasluzan (svak` na svoj nacin) za ovaj nas gamers! Ali... Ima par ljudi kojim bih ja (a sigurno i ostali gameri) rekao par rijeci...!!!

Postovana administracijo gamers.ba!!!
Dragi, FaTaL, Vilenjak, Schulz, Wertu, Sky, Daesthanas, dvr, LizzarD, bak1r, bu i svi ostali koje nisam nabrojao...

JEDNO VELIKO HVALA NA SVEMU STO STE UCINILI I STO CINITE ZA OVAJ PREDIVNI SITE!!!

Vi ste ljudi koji nam omogucavaju svaki trenutak na g.ba, koji doprinosite ovome vise nego sami mi, koji ste srce i dusa ovog site-a!!!

Zasluzili ste postovanje od svakog pojedinacno od nas!!! U vama sam gledao i neki uzor. Iako ste mozda mladji od mene (ne znam)! Ali jako mi je drago procitati pametne rijeci od vas! Svaka cast od mene!

S TOGA.... JEDNO VELIKO HVALLLLLLAAAAAAAAA

Vama, koje sam nabrojao i koje sam nenamjerno zaboravio, HVALA i applauz od mene!!!

Nadam se da se i ostali gameri slazu sa mnom!!
Pozz od mene!!
Burek svaka cast i ja se slazem upotpunosti!!...HVALA VAM!
Napokon se netko sjetio pohvaliti admine, nek su i oni dobre volje jednom :D uvjek protiv njih, evo sada su pohvaljeni od strane Bureka, a evo i od mene jedan veliki RESPECT !

Hvala :=)
Dragi Burek_King:

Rijeci Hvale koje si nam uputio su prve rijeci jednoga clana ovoga foruma koji Javno iznosi ono sto malo njih zna i ne zeli da zna. Istina je da si prvi i jedini koji je ovakvom temom zapoceo jedan ovako kisovit dan kako bi osvjetlao prije svega svoj obraz, pa onda Nas i ovoga Bratstvo-Jedinstvo portala. Da li je ovo sve plod tvoje maste, snova, ili necega treceg, trenutno Nas ne zanima. Zanima Nas cinjenica koju si iznjeo pred svijetom i ostalim gamerima koji mozda ce pogrdno a mozda i sa sjetom procitati redove koje si napisao. Takodjer, Istina seze i do krajnji granica i pocetaka ovoga foruma, tako da malo je reci i prisjetiti se clanova koji danas nisu snama, koji su negdje poceli novi zivot, a bili su dio zajednice koja je srcem, dusom i slobodm uma(price) mogla uvijek da potrazi utociste ovdje bez obzira tko to bio, koje nacionalnosti, pola, ili grada, zemlje i drustva. Za citav ovaj site zasluzan je jedan covijek (bU) ali ni on ne bi imao nista od ovoga da nema Nas koji su ga tjerali da napravi mnogo vise nego sto je sam ocekivao da ce napraviti. Danas to tjeranje nase volje prema njemu doveli su ga tu gdje jest. Naucio je dosta toga i sada slobodno koraca kroz zivot. No, da li je tako samo sa njim, reci cu NE. Mnogi od nas su, kako bi rekli ljudi na ovom portalu "Dokucili nirvanu", a mnogi od Nas nisu shvatili sustinu ni dan danas ove Zajednice i Drustva. Drustvo koje je igrom slucaja seletkirano godinama, proslo kroz nacionalnu mrznju, gradjanjski rat, rat vjere i ko zna cega jos, zajedno sada grade nesto. Doduse, kao sto i sami primjetite dosta je tu oni podmukli, pateticni, idiot likova, koji kvare ovu zajednicu, Ali ono sto je bitno: Dosta je tu i momaka koji pomazu i cine dobro sebi i ostalima.

Dugo nisam napisao veci post od 15 recenica, ali na osnovu ovoga procitanog gore mogu ti reci da ce mnogo clanova jos toga napisati i sjetiti se proslosti i dijelom buducnosti, i onoga sto je tada i sada nosio ovaj portal.

Nadam se da cemo i dalje podrzavati Vas u dobro namjernom kreiranju svoje i nase buducnosti. Jer tu jesmo za Vas, a i Vi za Nas.

Ispred Administracije gamers.ba
Vilenjak
Svaka cast nadam se da ce admini ovo procitati kao ostale teme sto citaju

dvr :$ Sha raISH ?

edit@: Vilenjak samo tako nastavite

Hoce biti onaj g.ba shop .Posto je neko pricao dacese to uvesti ?
Divno ,
Nepamtim kad sam zadnji put vako nesto procitao.
Nisam napisao kao sto kaze "wertu" 15_ak recenica ima vise od godinu dana....Sad bih napisao ali nemam vremena jer sam na poslu i imam jednu kutiju telefona koji trebam sad da dekodiram i prevedem...
Malo ko je bio vako iskren kao ti "burek king"

S poštovanjem.
Postujem stvarno Uvijek idu sve same kritike na racun admina, pa i oni su ljudi

[hidden](ovo vam je bU pod drugim acc)[/hidden]
:]

Samo bi trebalo malo obnoviti modove za pojedine kategorije pod foruma, i mozda jedan ili 2 admina more...

Pozz, und gl

edit: NEMOJTE IH PUNO HVALITI, URECETE IH
svaka cast za trud
slazem se mada je meni uvijek idol bio bU koji je napravio chudo od sitea

sto ne znaci da ostali admini ne zasluzuju postovanje =))

svaka vam cast, samo nas rijesite nezeljenih clanova, za ostalo smo mi tu ^^

@ m0lix: ae mijo ne seri ^^
Samo tako nastavite !!!! Nije gamers.ba kiriki sait !
svaka cast, samo tako nastavite ^^
Svaka cast na ovome,gledam ove neke postove i kazem:vecina mene mrzi vise od Lizzarda a neki me vise i vole od njega (banalan primjer) tako to ide,tako je to svugdje skontajte ovo kao "good and bad cop".Mnogi admini su puno ulozili za gamers kao sto ste i vi i korisnici prije vas.Svaki od vas je zasluzan za nesto sto je doprinjelo ovom site-u,ovom bratstvu sto ti kazes.Davno,vjerovatno se vecina sjeca toga "postojali" su skakavci,sakibi (mislim na one prave,ne na ove kopije) njih sam i zaustavio,pa sam cak i upoznao par njih odnosno vecinu.bU,Fatal,ash,Pile bez kojih nebi gledali ovaj novi gamers i mnogo toga na njemu,znaci svako je od nas za nesto zasluzan ,sto se tice novih admina slobodno mogu reci da su ti extra momci,nisu ufurani te imaju dosta godina da vas razumiju (nek' godine ostanu "skrivene" xD )
I za kraj da kazem,mi administratori odnosno uprava gamersa je samo mali dio njega a najveci njegov dio ste VI.
I ja se moram zahvaliti, ako ne za kvalitetne postove u zadnje vrijeme, onda za ljubaznost Admina. Nerijetko mi određeni članovi dižu pritisak i kod pojedinih se oduzimam od smjeha ali to je postao razlog zbog kojeg i nastavljam dolaziti ovdje! Hvala adminima još jednom na ovom mjestu i od mene! Sve najbolje.
admini su tu da upotpune ugodzaj ,,,, mi (memberi) pravimo atmosferu ;) ,,, ima losih, ali gledajmo dobre stvari ovog portala kojih je puno vishe i nadam se da ce ih jos puno biti,,, Uglavnom ,,, svi skupa za gamers.ba ;)
Vremena su dosta drugacija,site moze ici dalje,biti moderniji,imati ovo,imati ono,ali onakve raje sto je bilo prije par godina,nece vjerovatno biti.

Post dobio aplauz od Vilenjak

S3phirotH je napisao/la:
svaka cast, samo tako nastavite ^^
g.ba je spojio mene i sephirotha

volim te sephi (L)
Svaka ti cast,lijepa tema bar da se moze procitat :) samo nastavite ˙˙.
- sve admine ovog naseg divnog portala, koje sam imao priliku upoznati IRL .. MRZIM !

- Fatal aka Kemal mrzim te !
- Wertu aka Anel mrzim te !
- Schulz aka Dino mrzim te !
- Daesthanas aka Zajko mrzim te !
- bU aka Adnan mrzim te !

- vaginalni otvori niko ne zna nazvat na kafu xD

- do duse Anelu oprastam malkice, pili smo nedavno kiselu i cudili se hrani za cuku ^^

- ae ba kad moze ono sranje od d.ba organizovati nekakve kolektivne izlaske .. napravite i vi neko desavanje .. vecina raje ide u skolu ha hu drz ne daj .. jedna sub da se izadje na kafu .. svi po marku i da se ispricamo .. razgovor ide brze od msn-a ... ocam' :)

Post dobio aplauz od Wertu

zabko je napisao/la:
Samo tako nastavite !!!! Nije gamers.ba kiriki sait !
ye pachalinak :P
Jedan od svijetlih primjera g.ba potrala, i naznaka da bi se revolulucija koja je ovdje pochela sa novim dizajnom i nekim novim "klincima" zaista mogla provesti do kraja. Ovo me podsjeca na neka stara vremena u kojima je bilo ovakvih tema, u zadnje vrijeme dodushe skoro pa nikako.
Iskreno bio sam skeptichan shto se tiche vracanja starog sjaja ovom sajtu, al evo vidi se da tu ima josh kvalitete koja chuchi negdje skrivena. :)

Tachno je shta je Wertu rekao, vi chinite ovaj gaming community, admini su tu samo da povecaju funkcionalnost sajta. Medjutim, i vi sami vidite da tu zaista ima chlanova koji nisu zasluzili da budu ovdje, a vjerujte da im se debelo gleda kroz prste. Znachi i ako padne koji shamar, gledajte na njega kao konstruktivnu kritku a ne kao atak na vashu lichnost.

@ Burek_King

svaka chast!
Pohvale i od mene na ovako finoj temi
Samo bi zelio nesto da kazem:

Ajde da pokusamo sve svesti na normalu da ovaj sajt bude normalan neotvarati banalne teme i tako to...
Dobro je otvoriti neku temu nasaliti se na nju ali Tema npr IKARIAM kako vec i onda to sve pise raja koja zna i nezna da da ovo bude nasa buducnost i da se pomognemo ljudima TJ adminima kao sto su oni nama dali ovaj WEB site da mi diskutujemo na njega....

Veliko Hvala svima

RESPECT !
bU
Wertu
Vilenjak
Sky
dvr
Bakir @ dobar decko ali nekad zna zezat :D
Dino nas covjek...
itd

Hvala od srca za ovaj Site
i want csbih ^^ sala mala .. ajde fino i neko da nam otvori svoje srce haha malo sentimentalac momak al normala treba i takvih .. nikada se nisam zalio na admini niti cu otprilike znam kako im je

samo dalje imate moju podrsku!

ps.
sjeca li se iko Tal1-a ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.