Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

elob !?

167 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.09.2008. u 23:15

eh ovako odma da kazem da sam koristio TRAZI ali eto malo su starije teme pa bi htio sada da pitam.

hocu da predjem sa adsla na ovaj ELOB internet>

BUSINESS paket
Brzina: 768 / 256 kbps

Download / Upload: FLAT RATE

2 E-mail adrese
..........................................
pa eto sad me zanima iskustva drugih:
1. kakav je ping?
2. da li se cesto gubi konekcija i kada ?
3. kako je preko zime, je li stalno nema neta ?
4. koliko prosjecno skida KB/s kada skidas neki file, posto uvjek zakidaju korisnike oko ovih Kb/KB ?

eto unaprijed hvala.....i molim da se javljaju samo korisnici ELOBA ;), tnX

P.S. (admini ne brisite temu dok mi ne odgovore na ova 4 pitanja, plsss )
ping 30 - 60
konekcija solidna
skida 30- 60 kbps

@ ne gubi se cesto konekcija ;)
zimi ima ako si u gradu jer ide podzemljom kabal..
e haveru neznam sad sta je trenutno sa ELOBOM
neke se izmjene vrse pa malo lagga ALI inace

PING sa tim paketom je meni 10-20 nekad 40
na svim serverima nepada cesto konekcija
i skida mi po 100 kbps e sad ja sam na AP i imamo super izolaciju :D sto trazi elob
raspitaj se u naselju kakvi su vodovi, ako su podzemni slobodno uzmi, neces imati problema vjeruj ;)
JA IMAM ONAJ STUDENTS PAKET I EVO T GOVORIM KO......NEMOJ NI ZA ZIVU GLAVU UZIMAT UOPSTE ELOB JER JE CISTO SRANJE!!!PING MENI U IGRAMA JEST 30,AL ZIMI OD 60 dana neas 56 KONEKCIJE!!!!A KAD NALETI NEKI NJIHOV KVAR ZNA TRAJAT I PO 5 DANA ,JEDNOSTAVNO FUJJJJJ!!!!!.NEMOJ UZIMAT POKAJAT CES SE EO MENI NESTA SJEBALI U STARTU NEMOGU LAN NAPRAVIT

btw nije mi bio upaljen caps lock vec sam se nerviro i ovo pisao tako da ssam svo vrijeme drz'o SHIFT xD
mojne prelaziti sa ADSL - a na zimu ces se pokajati ..Non stop neki kvarovi konekcija varira sad valja sad nevalja ..

Rodzak je moj ima i nebi nikom preporucio to smece da uzima
zavisi gdje stanujesh.... ali kada vech imash elobovu kablovsku uzmi Logosoftovu konekciju ::D isplati ti se vishe... ( kako sam cuo uz provjerenih izvora ELOB stalno pada;SSSS)
Sollozzo je napisao/la:
raspitaj se u naselju kakvi su vodovi, ako su podzemni slobodno uzmi, neces imati problema vjeruj ;)
kod mene u mom selu ispod oblaka vodovi :D
ACE_as je napisao/la:
kod mene u mom selu ispod oblaka vodovi :d
nista onda, adsl :) ako ima naravno, ako nema.....
SheytaNell je napisao/la:
JA IMAM ONAJ STUDENTS PAKET I EVO T GOVORIM KO......NEMOJ NI ZA ZIVU GLAVU UZIMAT UOPSTE ELOB JER JE CISTO SRANJE!!!PING MENI U IGRAMA JEST 30,AL ZIMI OD 60 dana neas 56 KONEKCIJE!!!!A KAD NALETI NEKI NJIHOV KVAR ZNA TRAJAT I PO 5 DANA ,JEDNOSTAVNO FUJJJJJ!!!!!.NEMOJ UZIMAT POKAJAT CES SE EO MENI NESTA SJEBALI U STARTU NEMOGU LAN NAPRAVIT

btw nije mi bio upaljen caps lock vec sam se nerviro i ovo pisao tako da ssam svo vrijeme drz'o SHIFT xD :d
Sta pricas ti!?
Kad god je bila neka tema o elobu prvi si ga hvalio!

Uzmi elob slobodno ne pada konekcija...nije mi je nestalo ima mjeseci i mjeseci.
Ping je sada malo veci oko 60...mada je uvijek 20-30.Rade trenutno na nadogradnji sistema.Skida oko 80 kbps

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.