Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Automatic Updates pomoc

204 pregleda · 15 odgovora · otvorena 13.09.2008. u 12:46

e ovako raja sta da uradim sa ovim Automatic Updates da ga ukljucim ili iskljucim.TNX
pa ako oces da ti sam radi update ostavi upaljeno ako neces svaki puta ces ti morati instal kad ti izbaci updates ha ya..
Ukljuci bolje ti je.

A ja sam iskljucio samo radi limita
kad sam jednom ukljucio Automatic Updates inst sam nesta i nestao mi start menu i moro format uradit
neki ti radi svaki tjedan ili mjesec neznam tocno kako se mozes podesit...poslije ce ti bit onaj win genuie ali to lako rijesis....u svakom slucaju pusti neka ti ide
Ukljuci dok ne stigne do service pack 3 i onda ga iskljuci, nemoj da instaliras to... eto :)
BigMazi je napisao/la:
Ukljuci dok ne stigne do service pack 3 i onda ga iskljuci, nemoj da instaliras to... eto :)
al jarane nestacemi start menu kontas
xplOsiON_inn0 je napisao/la:
kad sam jednom ukljucio Automatic Updates inst sam nesta i nestao mi start menu i moro format uradit
to te zajebali :$
Automatic Updates ima efekta samo na orginalnim xp-ovima...
I ako ga skinete, nema velike koristi.
Sanny je napisao/la:
Automatic Updates ima efekta samo na orginalnim xp-ovima...
I ako ga skinete, nema velike koristi.
Ne mozes u jednini pricati o updejtima. Btw ima efekta i dosta ali uglavnom vezano za sigurnost na internetu. Tako da uz dobar antivirus nema potrebe za tim, samo drajvere redovno updejtati manuelno barem.
- OFF ! vjeruj meni ;)

To upali. Samo ce skinut i tebe ce obavjestit da instaliras update. Kad htjednes install idi na Costume, tako da ti izaberes koje ces update instalirati.
Kod mene je orginalni windows uradio svaki moguci update strahota je vjeruj mi nadji dobar firewall i anti virus i miran si
Poslusaj mene i iskljuci to govno.Dva puta sam morao dizati sistem najvijerovatnije zbog toga.Neznam sta mu je bilo ali odjedanput mi je samo nestalo local diskova.Kaspersky nije javljao nista ali ja mislim da je od automatic updatea.Ti uradi kako hoces ali ja da sam na tvom mijestu ja bih ga izkljucio.Na tebi je da odlucis!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.