Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Smak svijeta...

294 pregleda · 28 odgovora · otvorena 09.09.2008. u 22:27

Jel fkt ovo smak svijeta veceras...

dajte neki valjan dokaz nesto u sto cu da povjerujem...

ako jest odo napolje do djevojke :D

ae pozurite :D
NAUCNICI KAO POKUSAVAJU DA NADJU NAJMANJU CESTICU u atomu kao neki higisov bozon i to kao neki experiment vijeka
lose ste informisani
nije sutra samk svijeta, nego neki naucnici rade neki experiment, zbog kojeg se moze (ali i nemora) stvoriti crna rupa i progutati zamlju
Sta sad dodje grupa naucnika kaze sutra smak svijeta jer cu ja neku masinu upaliti ? -.-'

Samo dragi Allah dž.š. zna kad je smak svijeta...
Ja izvadijo vizu, i ode sa zenom i djecom za Njemacku pozz raja!!!
- . -
jes veceras meni prorocica DZAZIRA javila....et halalte
iskreno malo je glupo mjesati religiju sa naukom. BEZ UVREDE opet govorim .. al smatram da se religijski naostreni likovi nemaju potrebe javljati ... ako ne vjerujes ok, to je tvoja stvar. Protiv dokaza se ne moze a ima ih na pretek, cinjenica je da postoji mogucnost i rekli su da ce se stvoriti mini crne rupe ali koje su toliko micro micro micro .... MICRO male da jednostavno nece moci opstati a sada je red da se vidi ... sutra cemo sve znati.

BTW: VAZNA NAPOMENA je ta i da se stvore tek bi za 10-15g "pojele" planetu ... tako da ne morate trcati i guziti naokolo sutra ima vremena ... polako
- Da i cika Struja kaze koju pametnu na ovaj famozni "smak svijeta" .. khm khm

- Mediji ! Mediji su najvazniji aspekti komuniciranja, odnosno posrednici preko kojih se distribuiraju komunikativni sadrzaji izmedju ucesnika u komunikacji ..

- u sklopu medija, postoje mediji preko kojih se posreduju (prenose) informacije ili poruke velikim grupama recipijenata ...

- Definisao sam bit medija i mass medija .. zasto ? ne iz razloga da se "pravim" pametan i sl, vec kako bi dotakao losu stranu istih ... kako ? pazi sad x)

- U svom tom kompleksu prenosa i primanja informacija putem medija postoji nesto sto se zove masovno komuniciranje ..

- Masovno komuniciranje je ljudska sposobnost da razmjenjuje znake (kodove) i da ih adaptira datim tehnickim uvjetima (digitalni mediji i sl), to znaci da se komuniciranjem nastoji izmjeniti ili promjeniti odredjeno drustvo ili svijet ...

- Znaci, danasnji mediji filuju, tacnije truju mozgove omladine, a time i sire populacije .. da je taj experiment (poduhvat) toliko rizican (j3ben) bilo bi logicno da TV postajama (stanicama) vrve vijesti o tome, da novine na novine izlaze sa clancima "SMAK SVIJETA IZGIBOSMO SESTRO ! "

- to je obicna laz il' ti ga glupost, a s druge strane odlicna reklama da se odredjeni portali promovisu "zanimljivom pricom", da se doticni naucnik(inzinjer) spomene, da poslije ne uspijelog pokusa (kad masina duga i siroka ha hu drz ne daj ispod zemlje, umbrela koorporacija i te karine maline xD ) dobije neko odlicje itd itd ..

- Ugl .. manite se gluposti i glupih komentara, jer ako nemate sta konstruktivno da odgovorite na datu temu, preskocite je ..

- Bilo je zanimljivo postati (raspravljati) na prve 2-3 teme o ovome, al' vec ide u krajnost ..

- obicna glupost .. kakav smak svijeta .. da je masina fkt u mogucnosti da ucini nesto slicno kao sto se navodi u clanku koja je fisnula nova na svom portalu .. mislite li da bi Amerika prepustila ludom Morgan Fremanu da unisti Zemlju, a time i sve njene interese (poslove, kradje, ratove, zakuhavanje) koje godinama gradi .. da tek tako nestane u vidu magle ...

- Sutra, Srijeda citav dan [10.09.2009.] obicni dan kao i svaki .. vjerujte mi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.