Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ip adresa

247 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.09.2008. u 20:36

Ja kad pokusam da dodam ip adresu od servera on mi tu ip adresu neupise, ali samo ip adresu od starMO servera a ostale mogu upisati.
non steam ?

Neke servere nemozes dodati :]

conzole : connect " server ip " enter

Cus :|
probam uci al mi pise da sam banovan, kako da promjenim ip adresu? znal i ko?
bok1 je napisao/la:
non steam ?

Neke servere nemozes dodati :]

conzole : connect " server ip " enter ;)

Cus :|
glUp0sty ..

M0zHesH d0dat b1lo k0je servere u favorite i samo izadj3sh iz iGr3 na quit ne preko k0nz0l3 y satjuva ti!
ma banovali su me zato sto sam igrao dobro :) a oni mislili cit i sad me nece unban.
starMO server, pa ako neko moze da pomogne nek se javi na pm ili na temu
zar jos postoje serveri za cs 1.6? :O

da igra nije malo zastarjela za danasnju tehnologiju? I ako vec igra mnogo ljudi, zasto ne izadje neka nova verzija CS-a, dobro ako je izasla sry onda...

igrajte crysis, farcry i tako malo novije igre... :r kanter je vec u kategoriji juge 45

Post dobio šamar od dvr

brance je napisao/la:

da igra nije malo zastarjela za danasnju tehnologiju? I ako vec igra mnogo ljudi, zasto ne izadje neka nova verzija CS-a, dobro ako je izasla sry onda...

igrajte crysis, farcry i tako malo novije igre... :r kanter je vec u kategoriji juge 45
eYs ??
brance je napisao/la:

Nesto najgluplje sto sto sam video na ovom forumu do sada.
BigMazi je napisao/la:
Nesto najgluplje sto sto sam video na ovom forumu do sada.
ok ok, ja samo govorim ono sto mislim, a to je da cs vise nemoze da konkurira sa novijim igrama... a sumnjam da si igrao crysisa, pa tako odgovaras.
brance je napisao/la:
ok ok, ja samo govorim ono sto mislim, a to je da cs vise nemoze da konkurira sa novijim igrama... a sumnjam da si igrao crysisa, pa tako odgovaras.
CS 1.6 ima veoma veliku igrivost

Eswc, wcl i cpl to dokazuju.

Kao i stari War3 koji se jos uvijek igra
brance je napisao/la:
Jesam, presao ga, jedva cekam nastavak warhead :) Jesi igrao starcraft ? deus ex 1 ? itd itd. Ne mora da bude grafika bum da bi bilo popularno :) CS je kao droga, postoji source sa boljom grafikom eto odbachen je osim u americi :) U velikom porastu je broj igraca cs-a i dalje, tako da...ne brini igrao sam sve nove igre imam ih u kolekciji.
BigMazi je napisao/la:
Jesam, presao ga, jedva cekam nastavak warhead :) Jesi igrao starcraft ? deus ex 1 ? itd itd. Ne mora da bude grafika bum da bi bilo popularno :) CS je kao droga, postoji source sa boljom grafikom eto odbachen je osim u americi :) U velikom porastu je broj igraca cs-a i dalje, tako da...ne brini igrao sam sve nove igre imam ih u kolekciji.
Jesi siguran..pogledaj malo ESL..vise se igra CS:S sto se tice laddera nego cs 1.6
BlackDeus je napisao/la:
ma banovali su me zato sto sam igrao dobro :) a oni mislili cit i sad me nece unban.
starMO server, pa ako neko moze da pomogne nek se javi na pm ili na temu
omg pa ako si banovan naravno da ne mozes dodati server :S sacekaj da prodje ban i onda add ;)
BigMazi je napisao/la:
OMG starcraft, prva igra sto sam igrao, rekord mi je bio 31 sata bez pauze, jedino sam otisao do wca (jedva), tak sam imao mozda 13-14 godina... nezz tacno... ali to nikad necu zaboraviti...

dobro war3 je pojam za svakoga, ali nisam csa odavno igrao pa valjda mi izgleda zatario... al hajd gl&hf svim igracima csa :D
brance je napisao/la:

http://www.sirlin.net/Features/feature_PlayToWinPart1.htm

scroll down to "Depth in Games" ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.