Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Spain - BiH

469 pregleda · 50 odgovora · otvorena 06.09.2008. u 22:36

Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo Hercegovino
S3phirotH je napisao/la:
da, kada igraju?
proshle godine u ova doba
xpally4wertu je napisao/la:
Je**m ja tebi exhumirane usta et,ako navijas za spaniju idi zivi tamo izdajuice jedna jkebem ti boga
ne psuj za ramazan ja sam presto...
inace spanija puno jaka ccc bravo za nase samo malo vise fizicke spremnosti i to je to
edit: masala sta ima dusmana al treba i takvih
Je**m ja tebi exhumirane usta et,ako navijas za spaniju idi zivi tamo izdajuice jedna jkebem ti boga
pridruzujem se ...
ti ces mu nesto reci , bojan krkic ti na avataru !

gg
l2live !
ddss je napisao/la:
ti ces mu nesto reci , bojan krkic ti na avataru !

gg
l2live !
jeste to mi je najdrazi igrac i sta?? imas problem?? boli te qrac ko mi je na slici mojne me cit ebo allah dragi
Za kraj da kazem...

Rezultat i nije tol'ko losh (mada se porazu ne treba radovati bilo kakav on bio ) ,,, ali ocekivao sam bolju igru...

Primjetio sam da se dosta igraca sasralo (Dzeko na prvom mjestu) ...

Hasagic i Berberovic po meni jedino nisu ni sekunde respektovali spance ... ( da su tako svi,, bilo bi puno bolje)

Sto se tice odbrane i dalje je suplja ,, al opet smo se dobro branili ( na vrat na nos = izbij,, nabij)

Napad: Imamo dobre napadace al i oni se gube sve je islo na centarsut,, pa jbemu trebali su primjetiti da to ne prolazi... cesto su i citav teren fulili ...

I jos nesto... primjetio sam da spanci "lete" po terenu,,, likovi kad krenu nema da pogrijese dok ne dodju na 2 metra od gola ,, a i dosta puta su nam skoro usli u u go' ...

Nasi koda su napunjeni olovom ... sve nesto slinavo ,,, sporo.. umorno...

Zadovoljan sam kolko tolko ... nista jos nije izgubljeno ... mada je tesko proci na SP kad skontas da samo 13 ekipa iz Evrope ide...

poz.
suiCidal je napisao/la:
navijam za Spain, i logicno da ce pobijediti
De ba...zasto bezze bockas raju? Dosadno ti, pa ti se svadja??btw. navijaj za koga hoces...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.