Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Smak svijeta ....

174 pregleda · 23 odgovora · otvorena 05.09.2008. u 21:12

Ovo je fkt istina, ili se barem cini da je tako....dakle....prema kalendaru onih dobrih starih Maya, nasoj se civilizaciji blizi kraj, i to 2012. godine...Mi se jos danas sluzimo njihovim kalendarom koji prestaje bas te 2012.godine, toi je kao taj sudnji dan..ugl..na taj sudnji dan, Zemlja ce se prestat okretat 3 dana, i tjekom tih tri dana, pogodit ce nas sve moguce katafakingstrofe...Ne vjerujete? e pa te iste dobre stare Maye su prorekle i uragan Katrina i jos gro stvari..moramo uzeti u obzir, da su Maye, bile ful pametne, on su zapravo potomci atlantiđana, znate ona ekipa, kaj je misteriozno nestala..e da, to su ti..
ali ne spominju samo Maye taj datum..u rukopisima dobrog starog Nostradamusa koji su nedavno pronađeni..spominje se da ce se između 2007 i 2012 "ludi vođa" sa bliskog istoka, domoci, nuklearnog oruzja,hahahah.dada..al pazite sad ovo, ovo je najbolji dio
Prirodne nepogode, prije svega potresi i poplave, posebno će snažno pogoditi Sjedinjene Države. U nastojanju da se suoči sa katastrofama SAD će bankrotirati.hahah, dobri stari Ameri, ce napokon dobiti ono sto zasluzuju..
e pa drugovi, to bi bilo sve od mene, evo vam jedan VIdeo, pa se malo zapitajte_! pusek

Savage je napisao/la:
2004 je trebala biti crna rupa kod zemlje pa je nije bilo ni u blizini

2003 trebo biti smak svijeta pa nije , onda je bilo 1000 takvih predvidjanja itd itd

a u kuranu pise da ce pred smak svijeta negdje oko 1 dana prije
zuta rasa ovladati svijetom, sunce ce izaci na zapadu , i pojavice se covjek sa 1 okom

GL
Ak' ga vidim pozvacu ga na Pivu i Cevape...
Ak' nebude im'o obaveza...
4myR je napisao/la:
samo Dragi Allah ( dž.š. ) zna kad ce biti sudnji dan, zato ne pričajte gluposti
slazem se sa tobom samo ALLAH to zna kada ce biti.Samo se bezveze prosipate.Na travianu su jucer govorili bit ce pa evo nas danas sviju zivi i izdravi.
aLmo_GTA je napisao/la:
slazem se sa tobom samo ALLAH to zna kada ce biti.Samo se bezveze prosipate.Na travianu su jucer govorili bit ce pa evo nas danas sviju zivi i izdravi.
@shamanii (Mi se jos danas sluzimo njihovim kalendarom koji prestaje bas te 2012.godine)

Koliko ja znam , mi se danas sluzimo Gregorijanskim kalendarom koji nema "rok trajanja" .. sto se tice Mayanskog, to je istina... po njima se svijet sastoji iz 7 dana i 7 noci, a mi smo u 7. noci koja zavrsava 2012. al nigdje ne kaze da cemo umrijeti... nego bas naprotiv, promijenit cemo se u bolje...

Ofc, to su sve gluposti, prema islamu, niko ne zna tacno kad ce biti Sudnji dan , a neki od vjesnika SDa su :
Sunce ce izaci na zapadu, sve ce se vise radjati zenska djeca, pojavit ce se covjek s jednim okom kojeg ce ubiti Isa a.s ( po krscanstvu Isus) itd itd...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.