Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

brzo repetiranje

228 pregleda · 16 odgovora · otvorena 31.08.2008. u 15:47

Kako da ono nezz sta sam bio ukuco ali kad uzmem pusku emku brzo je repetira brzo izljece to je neka komanda za brzu igru nije mp_fastswich 1
HVala unapred za pomoc!

kad uzmem pistolj ono na q brzo pistolj nategne i emku i tak osva oruzija i brzo mjenja metke i ko trci koda je ukljucena brza igra

i trebaju mi botovi s pinogm :)

EDIT : To su samo bili htlv models :)
da ti nije osto cheat upaljen od prosli put ?
LavShinoda je napisao/la:
ae mi send onaj projekt od benassija - satisfaction preko msna, ako i sad imas ^^

znas ono u frutiju
aa to ti je na pojedinim serverima ima brz reload i sve to kao npr. killnet ako na to mislis......
LavShinoda je napisao/la:
nije xD znal ko botove s pingom gdje mogu download xD
coduo4ever je napisao/la:
ae mi send onaj projekt od benassija - satisfaction preko msna, ako i sad imas ^^

znas ono u frutiju
javi se na msnu
ma ima na nekim serverima ono nesto ko ubrzano, ja mislim da on na to misli xD
PROXIMUS je napisao/la:
ja mislim jedna od ove dvije sifre cl_lc il cl_lw
dobro mislis :P
momci lik vas malo fura ,tj malo vise, nije mu prva tema ovakva nit ce biti zadnja ako nepoduzmu admini stagod, btw profesionalac je to ^^dobro skirva,. mislim prezentira se kao bot koji nezna nista kao ,npr ovom temom http://www.gamers.ba/forum/1/47750/mali-nisan/ , a vamo neke plugine reklamira na nekoj prosloj temi , bez daljneg razgovora ovo treba sakcionisati :(
tiHASMRt je napisao/la:
momci lik vas malo fura ,tj malo vise, nije mu prva tema ovakva nit ce biti zadnja ako nepoduzmu admini stagod, btw profesionalac je to ^^dobro skirva,. mislim prezentira se kao bot koji nezna nista kao ,npr ovom temom http://www.gamers.ba/forum/1/47750/mali-nisan/ , a vamo neke plugine reklamira na nekoj prosloj temi , bez daljneg razgovora ovo treba sakcionisati :(
hhahahah xD
Joj kolko ste glupi... Ko da prvi put ova tema pa ne znate o cemu decko prica... Ccc

To si ti video na Nekim demoima ili HLTV 100% to ti je zbog toga zbog HLTV to ne moze da se namesti...

A za botove nemam pojma...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.