Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DPi (CPI) settings

88 pregleda · 8 odgovora · otvorena 31.08.2008. u 18:00

zop, zanima me skojom vi dpi configuraciom igrate mislim kakve su prednosti visokog dpi od niskog, mislim nemorate mi objasnjavati sta dpi znaci vec kakav vi licni utisak imate, ja imam mis koji ima funkciju switcha od 1600 sa 800 i back ali nepokazuje mi na kojem sam dpi trenutno :S, ali razlika se primjeti u sensu sa 2 na 4 stavim kad switcham, pa me zanima na kojem upravo igram ;D malo sam se zapetljo oko objasnjavanja ali mislim da kontate ,i koji vi dpi preferirate 1600 il 800 ? i negdje sam citao da vecina pro igraca igra na dpi od 400 ili 800 sto treba da znaci da je 1600 los?
DPI misha kao i config sredjujesh sam sebi prema Windowsovim postavkama brzine misha i prema podlozi..
Ebo ti ak ostavis f0restov DPI ili walletow kad oni imaju orginalne podloge steela series-a ili fnacit podlogu , koju ti vjerovatno nemash.Ty
krystal je napisao/la:
DPI misha kao i config sredjujesh sam sebi prema Windowsovim postavkama brzine misha i prema podlozi..
Ebo ti ak ostavis f0restov DPI ili walletow kad oni imaju orginalne podloge steela series-a ili fnacit podlogu , koju ti vjerovatno nemash.Ty
sto prebacis na manj dpi onda ti je mis sporiji kad prebacis na veise npr 1600 onda je brzi kontas i sto sve
vise prebacujes sve je brzi ?? jesi skonto

-----------pogresno sam citiro .....
ja igram bez drajevera ^^ tako da mi je dpi na minimumu
sc00pex je napisao/la:
sto prebacis na manj dpi onda ti je mis sporiji kad prebacis na veise npr 1600 onda je brzi kontas i sto sve

Zar nije obrnuto ?
1800 dpi sporiji sens
800 dpi brzi sens
sc00pex je napisao/la:

Zar nije obrnuto ?
1800 dpi sporiji mis
800 dpi brzi
Sanny je napisao/la:
Zar nije obrnuto ?
1800 dpi sporiji mis
800 dpi brzi
nije ... sto ti je veci dpi to ti je veci sens. zato ljudi koriste mousfix da bi sa vecim dpi-em imali otprilike isti sens

@tema: ja igram na 2500 dpi i prezadovoljan sam
Na prevelikom dpi-u zna nekad da zatrzava u naglim pokretima misha ... ja ti preporucujujem da stavish sto nizi dpi na mishu a da u CP-u tj u windowsu stavish pointer speed malo veci ...
Sanny je napisao/la:
Zar nije obrnuto ?
1800 dpi sporiji mis
800 dpi brzi
nije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.