Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Provajder ?

414 pregleda · 53 odgovora · otvorena 27.08.2008. u 22:03

Dobio Sam Novi Kompjuter Pa Neznam Koju Konekciju Da Uzmem Pa Mi Vi Glasajte Tnx...
Adsl je dosta kvalitetan,ali uzimaju gbs...Uracunaju ti vise nego sto potrosis !
odi u unsiove nebodere i radnja se ziva epn naj bolja konekcija vjeruj
ja ti iskreno preporucujem da uzmes kablovski net.Kao prvo flat je. znace nemas sta da brines o limitu skidaj sta i koliko hoces, a drugo, istina da se nemoze porediti sa ADSL-om ali boli te uvo, nemas limit
logosoft imam i dobar je al seru previse pravi su lopovi i neradnici kad rade nesto po 3 dana ne bude konekcije i onda kad dodje konekcija svakih 5 min izbacuje pa to prave sledecih 5 dana prema tome uzmi ADSL il sacekaj da dodje ovaj LOgosoft xdsl taj ce bit dobar
za logosoft ne znam, hs sranje padne kisa padne konekcija(zovne te neko da igrate cw a ti mu kazes ne mogu puse vjetar)...
adsl najbolji...
Imam adsl,al sad cu preci na LOL xDSL ... sve su zavrsili radove kod mene : ) samo ih moram zvati da mi prikljuce ,, al mi nesto mrsko : )
Torque je napisao/la:
Logosoft LOPOVI
ti lafo nisi ?

pi******a jedna steam mi ukro -.-'
eckO je napisao/la:
za logosoft ne znam, hs sranje padne kisa padne konekcija(zovne te neko da igrate cw a ti mu kazes ne mogu puse vjetar)...
adsl najbolji...
cuj kad puse vjetar neradi internet... WHAHAHAHAHAH..

ADSL je Bog naspram ovih drugih.. Al' su lopovi i škrti.. 3G je malo za 30 KM :$

Jedan veliki plus kod Bihnetovog ADSL je jaka freezona..
Logosoft xDSL bolji od adsl

imam adsl i xdsl u 2 razlicita stana i BIHNET LOPOVI j**m li im uvjek nesto seru i kradu limit
Maxim je napisao/la:
MOLIM ZA OVAJ ODG. UZET CU LOGOSOFT JA MISLIM I DA MI PING BUDE 15-30 KOJA BRZINA I KOLKO KM TNX ?
lol.ba > sve sto te zanima.. btw. imam ja njihov cable pioneer paket i prezadovoljan
adsl
Logosoft paket ( koji oces )Upozorenje: Kradu limita
Hs ----- paket ( 1-or-2 bolje 2 )
Adsl ----- paket ( neznam koji ) 9 GB...

eto pozz
Ja imam Logosoft cable pioneer paket i zadovoljan sam. Ping 10-30, i vise nego dobro. I nije tacno da kradu limit. Imam logosoft od 2005 i nikad mi nisu ukrali limita,a svaki dan ga provjeravam.

Inace pioneer paket ti je 30 KM i imas 7 GB limita.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.