Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Dizajn portfolija

333 pregleda · 21 odgovor · otvorena 27.08.2008. u 01:31

Htio sam predstaviti izgled privatnog portfolija koji bi uskoro trebao biti online. Želim vidjeti kako različite generacije na forumu reaguju na dizajn. :) Link:

http://img291.imageshack.us/img291/7423/portfoliolayoutbysequnitr1.jpg

Dizajn sam uradio u Photoshopu, sa nešto malo rada i u Fireworksu. Ovo će biti i free tema za Wordpress. Kritike su, naravno, dobrodošle.

P.S. To je samo izgled, a sadržaj je improvizovan i služi prezentaciji dizajna.
Meni, ko obicnom insanu se svidja tj. odlicno je, a strucni komentar nek daju nadlezni (torq7u i ekipa).

Post dobio aplauz od bak1r

Extra uradjeno,svaka cast !
elegantno ... svidja mi se (i ako nije moj fah). jedino me ova refleksija slova (blog itd itd) malo iritira ... nju malo vishe fade-aj i bit ce savrsheno ;). great job 10

Post dobio aplauz od bak1r

Super (: Lajkam sta si uradio ^^ 10/10
Super si uradio,ipak si ti ps pr0 , sad valja ovo sve kodirat :P btw. mozes i prodat ovaj template za wordpress sto pravis =]]
Prejako uradjeno , a jos malo truda bice bolje ..

10-ka od mene

bye
Svida mi se odlicno je........
15/10 stvarno je predobro ! svi komentari su suvisni ^^
TRL je napisao/la:
elegantno ... svidja mi se (i ako nije moj fah). jedino me ova refleksija slova (blog itd itd) malo iritira ... nju malo vishe fade-aj i bit ce savrsheno . great job 10
uze mi rijec iz usta za fade

edit: sve se fino uklapa, lijep odabir boja

10+
malo je reci da je prejako svaka cast......sjecal se neko teme kad je bilo (za avatar) kako se pravi ova slova ("dupla",jel neko ima tu temu cini mi se da je smito otvaro aL nisam siguran

2.jel mi moze neki photoshoper objasnit Kako se stavlja sLiku u sLici ?uzeo sam i ja ps pa malo.....
stvarno prelijepo meni ovako, koji se malo vise razumijem oko toga.Cim vidis da se svidja ovim nasim photshoperima znaci da je bas extra. 10 + OD MENE .
GL^
TRL je napisao/la:
elegantno ... svidja mi se (i ako nije moj fah). jedino me ova refleksija slova (blog itd itd) malo iritira ... nju malo vishe fade-aj i bit ce savrsheno ;). great job 10
:O Hvala ti... a uradiću bolji fade ali ja onda neću skoro ništa vidjeti jer mi je monitor pretaman (ne znam kako ovo ovako)

U svakom slučaju hvala svima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.