Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

pseca dlaka :(

325 pregleda · 30 odgovora · otvorena 24.08.2008. u 19:24

Pozdrav 2 all
Molim vas nemojte brisat temu znam da nije za ovaj forum al u pitanju je zivot i smrt
ovako
mislim da mi je (jedan clan obitelji) pojo psecu dlaku,i to je smrtno koliko sam cuo
I jel moguce prezivjet ovo i kako da znam sigurno jel proguto dlaku
Pomozite molim vas
kme tesko ce ti ko ovde pomoc idi na dernek ba imaju onaj forum za doktora i vecina je iskusna
Sta ima veze ako je poj'o, nece mu nista bit bolan, bezze se blamirash tu, jedino sad ako ima bolove u 100maq, nek ide doktoru, al' 100% nas zajebajesh...
lol jebote pa bjez u bolnicu ako imas problema nismo mi doktori....
WTF ?
Da odesh doktoru??.. ili ches ovdje pregled preko browsera lol..
ako ne pocne lajati i lizati jaja - nema frke

svi mi progutamo svasta, a da ni neznamo
nema veze kolo sam ih ja pojeo u ratu i evo me fala bogu zdrav) dok sam se igro sa cukicama sta sam ih progutao ihaa ako bude imao bolove u stomaku i glavi neka ide doktoru!
Jeste smrtno,ako se na vrijeme ne ode ljekaru...takođe pseca dlaka moze biti potpuno bezopasna,naravno ako na njoj nema bakterija.Ako ima,od jedne dlake se namnozi gotovo klupko dlaka,a blagovremenom operacijom se mogu sve dlake povaditi...
mayer je napisao/la:
nema veze kolo sam ih ja pojeo u ratu i evo me fala bogu zdrav) dok sam se igro sa cukicama sta sam ih progutao ihaa ako bude imao bolove u stomaku i glavi neka ide doktoru!
brate meni komsija umro od dlake znas kako me strah joj
sorry na temi al stvarno neznam sta da radim
sta da je pojeo cijelog cucka....sta bi onda bilo......

ne vjerujem ako i je sta imas doktora imas broj bolnice...stvarno ti moram rec da si glup ako za takve stvari pitas na g.ba

PhtN je napisao/la:

Ne budi debil sa tim komentarima.. Stvarno mislis da je covjeku do tvojih glupih i uvredljivih komentara?

Adnani.. Cuj ne znash sta da radish sta ovdje placesh nek ti taj clan familije ode doktoru i nek se raspita.. Bezze ovdje temu stavljash. Sta si mislio da ce ti neko od ovih idola pomoc? Onda fakat nisi normalan.
jes iso na opciju TRAZI,ukucaj,pojo sam psecu dlaku ? lol ba ko ce ti ovdje znati,vodi ga doktoru i cao
odvoj ga od struje !

P.S. Dobro da dlaka nije pojela njega
PhtN je napisao/la:

P.S. Dobro da dlaka nije pojela njega
je**m ti sve mislis da je smjesno ovo ?
@slEEk
nije vakcinisan ..
ako se scene nije valjalo 3 dana u blatu pa mu onda neko proguto dlaku onda ce sve biti ok..
ako je scene sugavo.. doktoru sto prije
Evo vec receno...Ako je vakcinisan i redovno kupan(ako je vodjena dobro higijena o psu)nista nije opasno...Mozda se jedino dobije neka bakterija...Ali da je to opasno po zivot ne bih rekao...Macije dlake su mnogo opasnije od psecih,jer imaju ostar zavrsetak(k'o strelica)...A ti kao nikada nisi npr udisao dim iz kamiona ili automobila...pseca dlaka je maciji kasalj za to...Ovo ti govorim jer sam i ja tako cuo...I nemoj da se brines...najbolje je otici kod doktora,sto je sigurno sigurno

@ EDIT
sta OMG??? trazis pomoc,pa se nekome smijes...Zalostan si decko

@edit
E nisam skontao...Budjavba...nick ti se slaze sa bojom glasa...Vidis da je neciji zivot u opasnosti i nesto seres...maloumni stvore
VuK_Vodkowskij je napisao/la:
Evo vec receno...Ako je vakcinisan i redovno kupan(ako je vodjena dobro higijena o psu)nista nije opasno...Mozda se jedino dobije neka bakterija...Ali da je to opasno po zivot ne bih rekao...Macije dlake su mnogo opasnije od psecih,jer imaju ostar zavrsetak(k'o strelica)...A ti kao nikada nisi npr udisao dim iz kamiona ili automobila...pseca dlaka je maciji kasalj za to...Ovo ti govorim jer sam i ja tako cuo...I nemoj da se brines...najbolje je otici kod doktora,sto je sigurno sigurno

@ EDIT
sta OMG??? trazis pomoc,pa se nekome smijes...Zalostan si decko

@edit
E nisam skontao...Budjavba...nick ti se slaze sa bojom glasa...Vidis da je neciji zivot u opasnosti i nesto seres...maloumni stvore
OMG HAHAHAHHAHAAHAHAHHAHA
dam1r je napisao/la:
ako se scene nije valjalo 3 dana u blatu pa mu onda neko proguto dlaku onda ce sve biti ok..
ako je scene sugavo.. doktoru sto prije
cuko je pogan pravo brate
al hvala svim dobrim ljudima sto su probali mi pomoci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.