Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

psp igre

110 pregleda · 12 odgovora · otvorena 24.08.2008. u 15:07

cao rajo sta ima?

kupio sam nov psp a necu da kupujem sebi igre nego ih skidam s neta. i dali sad ko od vas zna kako mogu da pokrenem tu skinutu igru na psp-u? jer ja kad je prebacim neocitava i mislim da se treba preradit.

i ako ko moze malo da mi objasni
wowscape je napisao/la:
ma eo nema nista :D kod tebe ?;)
ciro ja trazim pomoc a ne nove kontakte xD
pupe je napisao/la:
potrazi na google.ba
program za to
a tu genijalnu soluciju doso sam i ja al bez imena je tesko trazit ^^

znas li mozda za neki programm?
neznam
Probaj naci nesh Psp igre :S
neznam bgm pitaj nekoga drugog !
Forum - Counter Strike - psp igre

ti ne znas citati ?
Vato je napisao/la:
Forum - Counter Strike - psp igre

ti ne znas citati ?
hajd ba sta fali gdje pitam vi supci normalno sve znate
Trazis pomoc a nazivas nas supcima ? Uljudnost na nivou.
Uglavnom, skinute igre prebaci preko USB-a na PSP. Bar je meni tako rekao onaj momak na Siranu kada sam ga pitao kako igrati sa piratskim igrama...
Breakingah je napisao/la:
Trazis pomoc a nazivas nas supcima ? Uljudnost na nivou.
Uglavnom, skinute igre prebaci preko USB-a na PSP. Bar je meni tako rekao onaj momak na Siranu kada sam ga pitao kako igrati sa piratskim igrama...
et vidis sad nisi supak sad si pravi covjek :p

hvala
Moras imat custom fw, to jest ako ti je tvornicka verzija neces moci igrat PSP igre sa memory card, zato trebas fleshat FW na zadnju verziju da bi to mogao. Ali postoji rizik prilikom fleshanja da brickas PSP i onda ga mozas u kantu bacit. Ja sam svoj uspjesno fleshovo bez problema :D

http://www.psp-hacks.com - glavni site sto se tice toga, otidji na forum i nadji tutoriale.
mah ... malo raje ima psp i zna sta trebas skinut ...probaj na gugl ;)
emchooo je napisao/la:
Moras imat custom fw, to jest ako ti je tvornicka verzija neces moci igrat PSP igre sa memory card, zato trebas fleshat FW na zadnju verziju da bi to mogao. Ali postoji rizik prilikom fleshanja da brickas PSP i onda ga mozas u kantu bacit. Ja sam svoj uspjesno fleshovo bez problema :D

www.psp-hacks.com - glavni site sto se tice toga, otidji na forum i nadji tutoriale.
thx :D ali ak ga pokvarim ti si kriv :P:P sala ..... hvala bro .....pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.