Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 44 boda

Problem : Cl_FlushEntityPacket

498 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.08.2008. u 23:56

Evo vec 2 dana mi se desava da nakon sto udjem na bilo koji server i ne vazno da li sam na steamu ili na non steamu, u igri mi se cesto desi da mi skoci ping na 600 - ... i izbaci mi u gornjem desnom uglu poruku Cl_FlushEntityPacket i to traje par sekundi i vrati se ping na normalu ... medjutim to mi se desava skoro svakih pola minute ako ne i manje ... opcijom Trazi nisam nasao nista ... Hvala unaprijed ;)
to je do konekcije...puca ti konekcija u tom je problem...

ratove 101
rate 25000  

btw : imao isti problem
edinowskii je napisao/la:
to je do konekcije...puca ti konekcija u tom je problem...

ratove 101
rate 25000  ;)

btw : imao isti problem
jarane pa zar mislis da sam dbl da ne znam namjestit ratove :S ...

@ ovaj iznad : siguran da je do konekcije ? ... posto mi sve ostalo radi bez problema samo cs hebe ...
To ti je samo do konekcije znaci,i menis e desava ali ne tako cesto,kod mene je wirelles,skoci mi ping i na 2000,i onda odjednom zeldi i izbaci to upozorenje...jos jednom ponavljam glavni problem ti je konekcija i sumnjam da ce ti ikakvi patchevi tu pomoci.
KOJU KEONEKCIJU IMAS ??Mozda jest do konekcije nazoves i pitas sto pada konekcija i sto imam problema sa time oni ti ispricaju bla bla i ti tako uradis i eto!
FuZioN je napisao/la:
KOJU KEONEKCIJU IMAS ??Mozda jest do konekcije nazoves i pitas sto pada konekcija i sto imam problema sa time oni ti ispricaju bla bla i ti tako uradis i eto!
ma HS rtdirani, ali se samo meni desava, mislim da mi to rade sto sam im j**o mrtve neki dan :)
Druze, VIRUS! I ja sam imao isti problem, backdoor trojan, tesko da mozes ocistiti, pa sam ja formatirao komp pa je onda sve bilo ok. TIpujem na to. I meni se samo desavalo u cs-u, jer negdje vuce protok.
jesi probao sa ratovima ?
fps_max 101
cl_updrate 101
cl_cmdrate 101
rate 25000
sv_maxrate 25000
:)
Saevus je napisao/la:
jesi probao sa ratovima ?
fps_max 101
cl_updrate 101
cl_cmdrate 101
rate 25000
sv_maxrate 25000
:)
a sta je to ?
TheKAPO je napisao/la:
a sta je to ?
to su ti sifre za lag i fps !Xd :)
Saevus je napisao/la:
to su ti sifre za lag i fps !Xd :)
a jel se to jede ?
TheKAPO je napisao/la:
ma HS rtdirani, ali se samo meni desava, mislim da mi to rade sto sam im j**o mrtve neki dan :)
Vjeruj mi da nije samo tebi. I meni je. Vec nekoliko dana trazim po netu rijesenje.
e i meni se isto to desava.. swe potpuno sto je navodio i meni isto..

do konekcije nije.. rate probavao.. swe znaci.. ali taj virus je izgleda.. kojeg se samo mozes resiti reinstalom :S
Ista stvar i kod mene ! nazalost nekada nece uopste da mi ude u cs i nakon 3 restarta kompa ude ,konektujem se na server i prije biranja tima mi zastopa i nece nista :S poludio sam ! cak se to desava i kada gledam top15 kada hocu da kliknem na OK nista .... Do konekcije nije 100 % rateove namjestio, reinstall cs i opet nista....

Post dobio šamar od ReaveNz

TheKAPO je napisao/la:
jarane pa zar mislis da sam dbl da ne znam namjestit ratove :S ...

@ ovaj iznad : siguran da je do konekcije ? ... posto mi sve ostalo radi bez problema samo cs hebe ...
Global neT zakon !

Post dobio šamar od ReaveNz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.