Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

XpL poziva jace clanove...

593 pregleda · 20 odgovora · otvorena 28.03.2005. u 18:11

XpL izaziva jace clanove ili clanove koji ce ućestvovati u eswc. Da odigramo u subotu 02.04. mech u igraonici CRACK zainterosovani clanovi nek se obrate na mail:
[email uklonjen] i
[email uklonjen] ili jedonostavno da poslju poruku http://www.gamers.ba/profil.php?id=1368....
HF

AmoK je napisao/la:
bot_add "eswc | bot"

Ti niti jedne vise. Pod 1 nisi trebo opste davati komentar a pod 2 eswc ce doci si jaci clanovi. Pa ako hoces mec reci ako nes ne javljaj se

slesh je napisao/la:

AmoK je napisao/la:
bot_add "eswc | bot"

Ti niti jedne vise. Pod 1 nisi trebo opste davati komentar a pod 2 eswc ce doci si jaci clanovi. Pa ako hoces mec reci ako nes ne javljaj se

ocito da ti je mozak stao
pola klanova nece doci jer ce uplata po igracu bit 20 km ! prica se tako
zato ....
Radi boh C|os3r pokusao doci ali nemozemo sada jedino tamo negdje oko 15 aprila...naletimo do cracka jer dolazimo upoznat teren ... inace sretno u samaranju .. do 14 aprila ...

P.S. neznam dali smo jaki ali smo timska ekipa sto vise vrijedi od jacine...

Sve najbolje!
pa ako bude 30 klanova nece biti 20 kmova uplata inace nidje veze ...
e popisam se ja na te klanove koji su se prijavili i koji radi te uplate nece da dodju na eswc,jebote 20 km,a bilo bi bolje da po ekipi bude uplata 100 km pa da se moze zvati vise igraca i da se manje para da(po igracu) a ti VR6 hoces li mozda mec?
pa sta ima veze ako je 20 km po igrachu sta vam je dat 20 km to je kao u dobrotvorne svrhe znate da vam se nece vratiti,al cete pomoci nxu da dobije prvi put neku pravu nagradu a ne po 200-300 km.
e zlaya neka si im dao jedan pametan komentar majke mi najjaci si ! moj idol
ma nemos u CSu biti u plusu nikako..
isto kao kladionica

Vilenjak je napisao/la:
Radi boh C|os3r pokusao doci ali nemozemo sada jedino tamo negdje oko 15 aprila...naletimo do cracka jer dolazimo upoznat teren ... inace sretno u samaranju .. do 14 aprila ...

P.S. neznam dali smo jaki ali smo timska ekipa sto vise vrijedi od jacine...

Sve najbolje!

jaooo sto nas lider voli hvaliti ali nisi pogrijesi timska ekipa smo pogotovu ja hahahaha
koliko ste(smo) dosad dali u inet centrima ne znam da ce josh +20km biti prob

ko zna, mozda bash ti(vi) odesh(te) u Francusku. kako ce ti(vam) grah pasti

vidimo se na eeswecu

ocete 1km uplatA?
neznam dali sam siguran ali "davno"je bio turnir u CRACKu i nekvi su likovi dosli na turnir i bili su "BJENI""

ali opet nisam siguran
tako sam cuo

Mili je napisao/la:
ocete 1km uplatA?

moze li ikako 2 km ?

MayerLD je napisao/la:
neznam dali sam siguran ali "davno"je bio turnir u CRACKu i nekvi su likovi dosli na turnir i bili su "BJENI""

ali opet nisam siguran
tako sam cuo

U Cracku nikad niko nije bio "BJEN" jer crack vrvi od drotova 50% musterija u Cracku su drotovi

ri0 je napisao/la:

MayerLD je napisao/la:

ali opet nisam siguran
tako sam cuo

U Cracku nikad niko nije bio "BJEN" jer crack vrvi od drotova 50% musterija u Cracku su drotovi

znachi bilo "PENDRECHENJE"
Kakav je to klan pojma nemaju ja igrao s hugom,farugarom i darkissom pet minuta i odma pricaju da sam citer
               VR6 je napisao/la:

slesh je napisao/la:

AmoK je napisao/la:
bot_add "eswc | bot"

ocito da ti je mozak stao
pola klanova nece doci jer ce uplata po igracu bit 20 km ! prica se tako
zato ....

nije tesko mjesto 10 dat 20 km a imati priliku otici negdje u europu igrati protiv najboljih svjetskih klanova a i pored toga igrati protiv najboljih ekipa u nasoj drzavi
klan koji vodi Zombi, igra mi prijatelj tu zove se X.Boga mi skupa uplata,pa neznam vi idite pa se dobro provedite

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.